Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

3.1 Phillip Lim prezinta Colectia Resort 2013

Duminica, 10 Iunie 2012
3.1 Phillip Lim prezinta Colectia Resort 2013Phillip Lim si-a gasit inspiratia pentru colectia resort 2013 aproape de casa, in propria gradina, in hortensiile care au inflorit in imprimeurile costumelor sale de matase. Insa, in afara acestor influente florale, colectia resort nu a mers intr-o directie extrem de feminina (sa nu uitam ca piesele din colectiile resort expira undeva in luna noiembrie).

Majoritatea florilor lui Phillip Lim s-au inradacinat in imprimeuri grafice, puternice sau au fost brodate pe bucati de rafie de-a lungul camasilor cu epoleti si a pantalonilor kaki.

Functionalitatea in creatie specifica lui Phillip Lim, care ii defineste estetica, a reusit sa atraga intreaga atentie in timpul prezentarii, de exemplu prin rochiile de matase combinate cu pantaloni sport.

Insa Phillip Lim este un designer care isi depaseste constant limitele si care cauta mereu modalitati inventive de a transforma moda urbana, si astfel a prezentat si cateva piese neasteptate precum un palton de rafie sau o jacheta moto construita din franghii si multe straturi de sifon. Iar in ceea ce priveste paleta de culori din colectia resort, Phillip Lim a inclus combinatii de albastru si roz, menite sa linisteasca sufletele agitate, care asemenea lui, lucreaza ore suplimentare si se priveaza de somn.

Autor: Noemi Szoke
Sursa foto: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Ann Demeulemeester prezinta Colectia Resort 2013

    Spre deosebire de alti designeri de resort, care au pus accentul pe nou, nou, nou, Ann Demeulemeester s-a concentrat pe vechi, vechi, vechi.

  • Chanel prezinta Colectia Resort 2013

    Lumea modei s-a adunat la Versailles pentru a-l urmari pe Karl Lagerfeld cum il interpreteaza pe Regele Soare pentru Maria Antoaneta intruchipata de Cara Delavigne.Colectia resort Chanel a fost pusa in scena pe la ora 18:00, pe fundalul fantanilor jucause si cascadelor spectaculoase ale gradinilor lui Ludovic al XIV lea, iar soarele stralucea pe cer intr-o explozie exceptionala, dupa cateva saptamani de vreme morocanoasa si rece. Cara Delavigne a pasit nonsalant pe pietrisul auriu, conducand un grup de femei dichisite in rochii marunte in culori pastel, asortate cu jachete aurite si nenumarate variatiuni de pantaloni scurti si denim.

  • Balmain prezinta Colectia Resort 2013

    In timp ce se gandea la colectia resort, Olivier Rousteing s-a relaxat in Miami. Acesta s-a intors la Paris plin de idei, inspirat fiind de arhitectura Art Deco, culorile absorbite de soare, gresia de piscina alba si neagra, palmieri, restaurante, Cadillac-uri si de amintirile unor conversatii lungi, din cluburi, cu persoane din Cuba si Puerto Rico, “care erau, asemenea mie, de rasa mixta”, a declarat designerul.

  • Akris prezinta Colectia Resort 2013

    “Nu cred ca mai trebuie sa explic tema”, a declarat Albert Kriemler zambind, si intradevar influenta nautica este evidenta in colectia resort Akris din acest sezon, in special in imaginea Printului Albert I de Monaco navigand impreuna cu echipajul sau de-a lungul unei bluze de matase.

  • Carven prezinta Colectia Resort 2013

    Designerul parizian, Guillaume Henry a recreat exuberanta Londrei de la inceputul anilor ’70 ca si cadru pentru prezentarea colectiei sale resort. Acesta a folosit o gradina englezeasca umpluta cu muze libertine si extrem de bine imbracate precum Bianca Jagger, Marianne Faithfull, designerul Celia Birtwell, si tot asa.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii