Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Accesorii de Par in Stil Boho

Luni, 25 Iunie 2012
Accesorii de Par in Stil BohoEste clar pentru toata lumea ca a venit vara! Acum avem ocazia sa punem in evidenta parul cu o culoare noua sau cu o coafura interesanta.

Atat pe plaja cat si la evenimentele din aceasta vara sau la iesirile in oras, un par sanatos si o coafura interesanta, oricat de simpla ar fi ea, este un accent important pentru intregul look.

Anul acesta in materie de accesorii de par au aparut tot felul de idei noi, de la fundite, lanturi pana la bentite cu aplicatii, in diferite nuante.

Si cum niciodata o idee buna nu strica, am mai gasit pentru voi cateva accesorii de par, in special pentru cele care prefera un look romantic sau sunt adeptele stilului boho.

Din lemn, material metalic auriu sau diferite pietre semipretioase, aceste accesorii de par se potrivesc perfect la tinutele in trend pentru acest sezon calduros.

Voua care vi se pare mai interesanta?

Autor: Adriana Trifa

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Accesorii cu stil – Emilio Pucci

    Se pare ca dragonii si cultura chineza in general au fost sursa de inspiratie pentru accesoriile din colectia de Primavara/Vara 2013 Emilio Pucci, creata de talentatul designer Peter Dundas.

  • Raport de stil, accesorii la Globurile de Aur

    Intrucat nici o tinuta de pe covorul rosu nu este completa fara cateva finisaje, vedetele si-au completat look -urile elegante prezentate la Globurile de Aur cu cateva accesorii stralucitoare.Fiecare look de pe covorul rosu a prezentat un amestec de bijuterii minunate, clutch-uri texturate si accesorii de par stralucitoare. Ne-am gandit sa “aruncam” o privire mai atenta acestor lucruri “marunte” si am adunat o lista cu principalele accesorii prezentate la eveniment.

  • 5 Costume de Baie boho

    Daca esti adepta stilului eclectic si ai un spirit liber, daca iti plac imprimeurile vii si formele cool inseamna ca te potrivesti perfect in stilul boho.

  • Look-ul boho pentru toamna al vedetelor

    Pe masura ce ne planuim garderoba de toamna, ne inspiram de la vedetele care executa o abordare fara cusur a trend-urilor.

    De data aceasta, ne-am hotarat sa cautam influente de la frumusetile boeme, profesionistele stilului de strada care stapanesc elementele esentiale boho chic perfecte pentru toamna.

  • 8 Rochii de Mireasa boho inspirate de Mila Kunis

    Mila Kunis si Clive Owen au fost surprinsi in Brooklyn filmand o scena de nunta din noul lor film Blood Ties. Cu toate ca numele filmului nu este prea delicat, rochia de mireasa hippie chic a Milei este. Daca si tu esti genul miresei boeme care nu-si doreste o rochie de printesa voluminoasa, atunci acest stil va fi perfect pentru tine.Am cautat si am gasit 8 rochii de mireasa boho pe care cu siguranta le vei putea purta in ziua nuntii. Urmareste mai jos propunerile noastre si alege-ti favorita.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii