Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trend alert: 3 Vedete machiate cu Fard gri

Joi, 21 Iunie 2012
Trend alert: 3 Vedete machiate cu Fard griLa un eveniment recent mai multe vedete au fost surprinse ca au folosit fard gri albastrui pentru machiajul ochilor.

Trei actrite au optat pentru aceasta nuanta ceea ce demonstreaza ca acest trend este potrivit mai multor tipuri de ten, de la cel deschis pana la cel masliniu.







Freida Pinto a optat pentru o nuanta intermediara intre gri si albastru, care se potriveste perfect cu tenul ei masliniu si care ii scoate in evidenta ochii.

Trend alert: 3 Vedete machiate cu Fard gri

Trend alert: 3 Vedete machiate cu Fard gri

Lucy Hale a folosit o nuanta de albastru deschis cu o usoara tenta de gri, ochii fiind scosi in evidenta printr-un mascara negru pentru volum.

Trend alert: 3 Vedete machiate cu Fard gri

Trend alert: 3 Vedete machiate cu Fard gri

Rose Byrne a folosit o nuanta de gri deschis sidefat in colturile interioare, iar in cele exterioare o nuanta de gri inchis mat.

Trend alert: 3 Vedete machiate cu Fard gri

Trend alert: 3 Vedete machiate cu Fard gri

Daca nu sunteti sigure ca fardul de pleoape gri vi se potriveste, avem noi un truc pe care sa-l folositi. Alegeti doua farduri de pleoape, unul gri si unul albastru marin, aplicati un strat subtire de fard gri si apoi un strat de fard albastru.

Daca aveti impresia ca machiajul este putin prea sters, mai adaugati albastru marin, daca pare prea inchis incercati mai mult gri. Astfel machiajul va fi pe placul vostru si in armonie cu tenul si culoarea ochilor. Deloc complicat!

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Trend alert, Fard de Pleoape Orange

    Este primavara si culorile vii si indraznete sunt in trend anul acesta, atat in materie de vestimentatie cat si in machiaj.Nuante de tangerine si coral ne asteptam sa le vedem aplicate pe buze sau obraji si nu pe ochi, dar cand vedetele apar la diferite evenimente cu aceasta culoare orange aplicata pe ploape, trebuie sa ne asteptam la formarea unui trend.

  • Hot trend: Fard Roz de Pleoape

    La prezentarile de moda din anul acesta, tot mai multe modele au fost vazute folosind fard roz pentru machiajul ochilor. Asa ca am aruncat  o privire la vedete si am descoperit cateva adepte ale acestui trend, printre care Ginnifer Goodwin si Emma Stone.“Culoarea roz lumieaza fata, fara a fii nevoie sa purtati prea mult machiaj. Creaza un look proaspat si vesel al ochilor” spune makeup artistul Mai Quynh.Makeup artistul de la Mary Kay, Virginia Linzee ne atentioneaza in ceea ce priveste acest trend: “in timp ce adaugati roz in rutina zilnica a machiajului vostru, este foarte usor sa trasformati acest look de pe podium in ceva vulgar si exagerat”. Pentru a evita acest lucru va dam cateva sfaturi folositoare pentru machiajul ochilor cu fard roz.

  • Trend Alert: Manichiura albastru de Caraibe

    Poate ca una dintre cele mai in voga manichiuri in acest sezon este manichiura in nuante orange, dar albastrul de Caraibe devine si el un trend.Acesta culoare aduce un accent de vara oricarei tinute, si este perfecta pentru o zi la plaja, la o petrecere sau la festivalele de muzica.In ultimele zile, acesta oja de culoare albastru de Caraibe a fost zarita pe unghiile mai multor vedete printre care si Christina Milian, Lily Cole, Emma Stone si Whitney Port.

  • Trend Alert: Manichiura galben intens

    Pentru cele dintre voi care v-ati plictisit de culorile pastel sau de rosu pentru manichiura, in acest sezon, puteti sa optati si pentru alte culori mai putin obisnuite ca acest galben intens.Aceasta manichiura a fost adoptata recent de vedete ca Leona Lewis, Jenna Elfman si Jessica Szohr. Aceasta culoare complementeaza nuantele hainelor din tendintele din aceasta vara si da un accent insorit look-ului vostru.

  • Trend alert, Breton in Stilul Anilor 70`

    Cu cativa ani in urma, coafurile anilor 70` pareau sa se intoarca in trend si desi acest lucru nu s-a intamplat, inca mai apare cate o idee. Probabil ca acest trend va reveni in forta prin acest breton in stilul anilor 70`.Aceasta idee a fost pusa in aplicare recent de mai multe vedete printre care Mary J. Blige, Jennifer Love Hewitt si Mena Suvari.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii