Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alexander Wang prezinta Colectia Resort 2013

Marti, 26 Iunie 2012
Alexander Wang prezinta Colectia Resort 2013Daca ai fi tentata sa ignori colectiile resort prezentate in acest sezon si ai alege sa porti doar pantaloni din denim si tricouri, nimeni nu si-ar da seama de pozitia ta de abstinenta, intrucat in acest an, am putut urmari o abundenta din cele doua elemente “plimbandu-se” relaxate, dar totusi controlate, pe podiumuri.

In acest sezon, s-a urmarit o atitudine mai relaxata, mai usoara, mai putin conceptuala, cel putin in ceea ce priveste colectiile resort.

Insa, Alexander Wang, expertul in sustinerea elementelor de baza, a ales sa se elibereze de denim, cu toate ca ne-a oferit o sumedenie de tricouri geniale. Unele au avut detalii transparente, altele au fost construite in asa fel incat sa injecteze o doza de aer in design ca sa inspire atat graficitate cat si fragilitate, iar altele abia au reusit sa se faca remarcate, decat atunci cand au fost micsorate, taiate sau atasate la jerseuri si rochii din materiale de plasa sportive.

Designerul a transformat notiunile de confort si relaxare in piese urbane extraordinare, care, in ciuda detaliilor minutioase, nu au aratat exagerate. De exemplu, jachetele atletice de piele au fost prevazute cu buzunare peticite si fasii de piele care au adaugat acel minim de lux necesar acestor piese atat de serviabile. Puloverele si jerseurile au fost taiate pe partile laterale sau au fost lasate chiar cu spatele gol, fiind sustinute de bretele de lenjerie.

Bustierele si topurile cu efect de piele de crocodil au parut sa mentina tema generala a colectiei, si anume, lenjeria, si s-au potrivit perfect cu rochiile sportive, chiar daca tricourile au fost piesele centrale, asemenea puloverelor voluminoase , care la atingere, dezvaluiau o anumita delicatete.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Alexander Wang prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

    Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Alexander Wang a obtinut pana acum un succes international ce ii confirma statutul de cel mai captivant tanar designer de pe scena contemporana a modei.

  • Alexander McQueen prezinta Colectia Resort 2013

    A trecut ceva timp de cand designerii au ales sa se concentreze pe creearea unui costum cu pantaloni extraordinar pentru femei, insa Sarah Burton, numarandu-se printre fanele pantalonilor, si-a indreptat atentia spre acest model pentru colectia resort 2013.

  • Alexander Wang prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Look-ul atletic-chic este un trademark pentru Alexander Wang. Pentru colectia de primavara-vara 2012, designer-ul s-a inspirat din motociclism, ciclism si cursele cu masini.

  • Erdem prezinta Colectia Resort 2013

    Intr-un capat al Londrei, Regina, deschidea Festivalul Florilor Chelsea spre delectarea pasionatilor de irisi si dalii. In cealalta parte a orasului, intr-o casa frumos invechita din Dalston, Erdem Moralioglu isi pregatea propriile aranjamente florale pentru colectia resort : un buchet incantator de haine inspirate, intr-o oarecare masura chiar de Regina. Stilul statornic al Reginei, format din sacouri din tweed si culori pastelate, isi fac aparitia in cele mai neasteptate locuri. In colectia resort Erdem, Majestatea sa imparte scena cu imagini ale doamnelor din Upper East Side, pozand elegant pe canapelele si fotoliile lor capitonate, si cu femei Amish imbracate in rochii lungi si modeste: “Broderiile si peticele au avut o prezenta constanta in colectia resort. Nu stiu cum sa le numesc, insa ce am vrut sa demonstrez a fost ca oricine le poate purta intr-un mod matur, serios si in acelasi timp alticineva le poate purta intr-un mod nebunatic, tanar”, a declarat designerul.

  • Ann Demeulemeester prezinta Colectia Resort 2013

    Spre deosebire de alti designeri de resort, care au pus accentul pe nou, nou, nou, Ann Demeulemeester s-a concentrat pe vechi, vechi, vechi.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii