Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Andreea Raicu cauta urmatorul Star Martini in Romania

Marti, 26 Iunie 2012
Andreea Raicu cauta urmatorul Star Martini in Romania MARTINI, una dintre cele mai emblematice marci din lume, a lansat impreuna cu Andreea Raicu o noua campanie provocatoare pentru a gasi urmatorul star feminin MARTINI in Romania.

Denumit dupa cocktail-ul cu acelasi nume, MARTINI Royale Casting este un scouting de talente desfasurat la nivel global cu scopul de a descoperi persoana potrivita care sa intruchipeze filozofia MARTINI, LUCK IS AN ATTITUDE. LUCK IS AN ATTITUDE este un principiu adanc inradacinat in istoria brandului, MARTINI fiind dintotdeauna un promotor al spiritului ludic si al vietii traite cu intensitate. Andreea Raicu a fost aleasa sa jurizeze MARTINI Royale Casting in Romania datorita propriului sau status iconic in lumea modei si a televiziunii. Castigatoare a numeroase concursuri de modeling, Andreea Raicu si-a construit o cariera de succes in televiziune, fiind perceputa drept un etalon al stilului si al elegantei vestimentare.

Andreea Raicu cauta urmatorul Star Martini in Romania

“Ma bucur ca am fost invitata sa fac parte din juriul MARTINI in Romania. Sper ca tinerele care au visat pentru multa vreme sa ajunga in fata camerelor de filmat sa isi incerce sansa de a deveni imaginea acestui brand renumit. Le incurajez pe toate participantele si sper ca la final sa imi fie greu sa aleg castigatoarea pentru Romania. Stiu cat de mult inseamna pentru o tanara sa ajunga in lumina reflectoarelor, cate emotii are, dar chiar si cele mai nebunesti vise pot deveni realitate atat timp cat credem cu adevarat in ele si avem o atitudine pozitiva. Daca pot sa le dau totusi un sfalt, acela este: sa fie cat mai naturale, firesti, sa fie ele insele. Cu naturaletea nu ai cum sa dai gres”, a declarat Andreea Raicu.

Andreea Raicu cauta urmatorul Star Martini in Romania

Fiecare dintre candidate va putea sa acceseze pagina oficiala Facebook MARTINI, unde va incarca un scurt film prin care sa demonstreze ca ea ar trebui sa fie urmatorul star MARTINI. 

Castigatoarea castingului va calca pe urmele unor mari staruri precum Charlize Theron, Nicollette Sheridan si Monica Bellucci si va fi premiata cu 150.000 EUR, 12 perechi de pantofi marca Christian Louboutin si 12 tinute semnate de designeri celebri. 

Campania globala MARTINI Royale Casting  va avea loc live in 25 de tari, din Brazilia pana in Spania, din Africa de Sud pana in Italia. Castigatoarea castingului va fi aleasa in octombrie de catre Christian Louboutin si un juriu format din staruri internationale, printre care si Yuri Buzzi. Actor in devenire si castigator al concursului MARTINI Kisser Casting 2011, la care au participat 6.000 de concurenti, Buzzi a castigat nu numai pe baza talentului sau in fata camerei de filmat, dar si datorita atitudinii pozitive, ceea ce demonstreaza practic insasi filosofia LUCK IS AN ATTITUDE.

AI ATITUDINEA POTRIVITA PENTRU A DEVENI NOUL STAR MARTINI?

Te-ar putea interesa:
  • Irina Schrotter si Andreea Raicu - RFW 2010

    Colectia creata de Irina Schrotter in colaborare cu Andreea Raicu la RFW 2010 surpinde foarte bine stilul vedetei de televiziune si preferinta designerului pentru tinutele elegante.

  • Martini dezvaluie cele 28 de Finaliste ale Concursului Martini Royale Casting

    28 dintre cele mai frumoase, stilate si carismatice femei au fost selecționate pentru urmatoarea etapa a MARTINI Royale Casting. Candidatele isi doresc sa devina urmatoarea stea MARTINI, sa fie platite cu 150,000 Euro pentru rolul din viitoarea reclama MARTINI si, in plus, sa primeasca 12 perechi de pantofi Christian Louboutin si 12 tinute de la my-wardrobe.com.

  • Romania isi cauta "ambasadoare a frumusetii" pentru Miss Universe 2009

    Miss Universe Romania 2009, concursul care va decide reprezentanta Romaniei in finala competitiei internationale ce desemneaza cea mai frumoasa femeie din lume, va avea loc pe 27 iunie, acesta urmand sa fie difuzat de televiziunea publica, informeaza organizatorii.

  • Andreea Musat - RFW 2010

    "Natural Basics", colectia prezentata de Andreea Musat in cadrul RFW 2010, reprezinta dorinta de intoarcere la valorile primordiale ale omenirii, printre care dragostea pentru natura ocupa un loc esential.

  • Andreea Tincu & Sense - Blanc de Vol

    Andreea Tincu & Sense au lansat colectia de primavara-vara 2010, in cadrul festivalului Vienna Fashion Week, care a avut loc pe 27 septembrie. Colectia se numeste " Blanc de Vol" si are ca sursa de inspiratie opera sculptorului Constantin Brancusi.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii