Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Marti, 26 Iunie 2012
10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerciIn cazul in care ai ramas in pana de idei, ti-am pregatit 10 tinute de vara din care te poti inspira cu incredere!

Fiindca vara aceasta trendurile sunt extrem de variate, tinutele alese sunt de asa natura incat acopera tendintele principale ale sezonului.

De asemenea, am ales outfituri casual, de zi, ce te vor cuceri de indata! Joaca-te, combina si bucura-te de razele soarelui cu stil!

Imprimeurile cu cirese sunt hot, stilul pin-up este hot, iar o combinatie intre acestea este absolut irezistibila!

Tip: un ruj rosu poate sa faca diferenta...

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Fiindca tot am adus vorba de combinatii, incearca si tu un mix al stilului etnic cu stilul hip-hop! Este important sa acorzi o atentie deosebita accesoriilor!

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Stilul pin-up imbinat cu cel romantic sigur va atrage toate privirile in mod pozitiv. Materiale precum matasea, tocurile inalte si accesoriile potrivite sunt cuvintele cheie ale unei tinute de vara de nota 10!

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Simplitatea unui look casual poate sa atraga extrem de usor. Mizeaza pe culoare, in acest caz!

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Un look misterios, rafinat, de vara, poate fi obtinut cu usurinta atata timp cat acorzi atentie detaliilor. Putina transparenta, o palarie, ochelari de soare retro si...VOILA!

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Suprapunerile de haine ce aduc aminte de stilurile vestimentare intalnite in cadrul festivalurilor de muzica rock sunt mai hot ca niciodata. Grunge baby!

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Jacheta de blugi este esentiala in acest sezon, air daca alegi s-o asociezi unei rochite in stil romantic, vei obtine un look delicios de chic!

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Bluzele tricotate si pantalonii scurti din piele pot face o combinatie extrem de reusita, efortless cool... Suna bine? Arata si mai bine!

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Cauta in dulapul bunicii o ie clasica lunga si asociaz-o cu o pereche de cizme scurte de vara! Parca ia romaneasca n-a aratat niciodata mai bine, nu-i asa?

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Fiindca si vara poti avea parte de surprize din partea vremii, un trench si o pereche de cizme de vara pot salva situatia oricand intr-o tinuta casual, dand chiar o nuanta chic!

10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

Acuma ca ai aruncat o privire asupra celor 10 tinute de vara propuse de noi, este momentul sa iti pui imaginatia la contributie pentru look-uri inedite, in stilul tau. Nu uita: mix & match!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • 6 Rochii de Vara Bershka pe care trebuie sa le ai!

    In sfarsit este suficient de cald incat putem purta adorabilele rochii de vara! Vaporoase, subtiri, in culori fresh, o rochie de vara va fi cea mai buna prietena a ta in sezonul cald!

  • Tinute - propuneri de tinute pentru vara ta

    Ultimul gand al fiecarei seri devine tot mai insistent atunci cand iti reaminteste "ce o sa port maine?". Insa vara aceasta nu-i deloc una complicata in materie de tinute si multe lucruri raman doar alegerea ta.

  • 10 piese pe care trebuie sa le detii in 2012

    Cine are nevoie de rezolutii? Cand vine vorba de inceperea noului an cu stil, ai nevoie doar de cateva adaugiri in garderoba. Luand in considerare defilarile de primavara si evolutiile elementelor must have de anul trecut, am ales 10 piese pe care trebuie sa pui mana in acest an. 

  • 5 tineri Designeri pe care trebuie sa-i urmaresti

    In ultima perioada si-au facut aparitia in cadrul Fashion Week-ului o serie de tineri designeri care merita toata atentia. Suntem foarte curioase sa vedem eleganta relaxata a creatiilor lui Misha Nonno, precum si a siluetelor sexy ale celor de la Cushnie et Ochs. Urmareste mai jos 5 dintre tinerii designeri hot ai momentului si afla care sunt motivele pentru care trebuie sa-i urmaresti!

  • 29 de Greseli in Stil pe care trebuie sa le evite Iubitul tau

    Aspectul pentru tine ca si femeie este foarte important, atunci de ce sa nu se reflecte acest lucru si  asupra iubitului tau? Din pacate, barbatul nu este intr-o  concordanta cu femeia de langa el. In majoritatea cazurilor, motivele sunt destul de simple fie ca nu-i pasa, poarta ce i se cere, sau nu cunoaste detalii despre acest aspect.

Mesaje (1) »
...
scris de m.bia, July 01, 2012

Articolul este bun doar pentru fetele slabe. O tipa plinuta nu-si poate "permite" sa poarte o pereche de pantaloni scurti ( nu-si permite pt ca nu ar fi placut ochilor ). Ar fi frumos sa se faca articole si pt fete ce ies din tiparele "manechinelor"!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii