Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

E.Thula lanseaza prima sa Colectie: “Celebration of Summer and Happiness”

Miercuri, 27 Iunie 2012
E.Thula lanseaza prima sa Colectie: “Celebration of Summer and Happiness”Pregatirile sunt pe ultima suta de metri pentru lansarea primei colectii de moda a tanarului designer roman, Sorina Banica, miercuri, 04 iulie 2012, deasupra Bucurestiului, in spatiul unic oferit de Penthouse Gallery. Invitatii sunt asteptati sa soseasca incepand cu ora 19.30 la party-ul inspirat din American Teen-Age party din anii ‘90, prezentarea colectiei incepand la ora 20.30.

Colectia “Celebration of Summer and Happiness” contine 9 piese si este bazata pe reflexii, transparente, luciuri si se adreseaza femeilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, puternice, dinamice, vesele, al caror stil nu inseamna doar rochii dragute si o accesorizare corecta, ci gasesc placere in a se juca cu hainele lor, in a se imbraca cu dorintele si trairile lor, astfel incat sa-si ofere mici momente de fericire.

Evenimentul “Colour Infusion”, de lansare a colectiei sub brandul E.Thula, va sfida prezentarile de moda clasice, sobre si rigide si va invita sa va bucurati de un eveniment creat pentru a va face pur si simplu sa va simtiti bine. Va veti putea delecta cu savuroasele, dar perfect sanatoasele cupcakes de la Stephany’s si bea o cafea buna de la Nespresso – gratie Brands International.

E.Thula lanseaza prima sa Colectie: “Celebration of Summer and Happiness”

Stilfeminin.ro
si E.Thula va invita la concurs. Participati in perioada 27 iunie – 03 iulie 2012 si puteti castiga trei invitatii pentru evenimentul „Colour Infusion” de lansare a colectiei vestimentare „Celebration of Summer and Happiness”.


Te-ar putea interesa:
  • Mugler lanseaza prima colectie de posete

    Casa de moda Mugler lanseaza prima sa linie de posete pentru colectia de primavara/vara 2013. Cum era de asteptat, principala caracteristica a produselor este geometria.

  • Elena Perseil isi lanseaza noua colectie "One summer!This afternoon.."

    Elena Perseil lanseaza colectia primavara-vara 2010, numita " One summer! This afternoon.."

  • Cristallini Boutique lanseaza prima colectie de rochii de mireasa!

    Cristallini Boutique lanseaza o colectie “capsula” de rochii, dedicata viitoarelor mirese. Modelele simple, romantice, se remarca prin eleganta si rigurozitatea liniei. Realizate din matase satinata, tul, tafta, dantela Chantilly, dantela cu aplicatii florale si paiete, innobilate de detalii sofisticate, realizate manual, acestea reprezinta alegerea ideala pentru femeile moderne. Elementele detasabile, precum bretelele sau preplum-ul, dau o nota de versatilitate rochiei, in timp ce cupele de sustinere asigura confortul mult dorit.

  • Louis Vuitton lanseaza prima colectie pentru barbati

    Joi, 23 iunie, a avut loc la Paris prezentarea de moda a primei colectii destinate barbatilor semnata Louis Vuitton. Prima colectie masculina pentru sezonul primavara – vara 2012, al noului director de creatie al celebrei case de moda, Kim Jones, a fost foarte bine primita de catre unii dintre cei mai importanti critici de moda.

  • H&M si Versace – prima imagine din colectie

    Colaborarea dintre H&M si Versace a starnit foarte multa agitatie si interes. Si iata prima imagine din colectie.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii