Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

3 Tinute pline de Stil ideale pentru Vara

Duminica, 24 Iunie 2012
3 Tinute pline de Stil ideale pentru VaraVara inseamna plaja, soare, cocktail-uri reci si bineinteles petreceri langa piscina. Si astfel, ne-am gandit sa-ti oferim cateva tinute pline de stil ideale pentru activitatile de vara. Cateva sfaturi de baza: costumul de baie sa fie deschis la culoare, tinuta sa fie usoara iar accesoriile si mai usoare. Uita de tocurile inalte, imbratiseaza intreaga paleta de culori a verii si asigura-te ca te protejezi de razele UV (palarii, ochelari de soare si tot asa).

Restul componentelor tinutei de vara raman la alegerea ta. Insa, pentru a te inspira ti-am pregatit 3 tinute pline de stil ideale pentru zilele toride de vara, urmareste-le mai jos.

Daca vrei sa fii cool pe marginea piscinei alege un costum de baie cu buline si o rochie alba de bumbac. In rest, nu prea mai ai nevoie de altceva, eventual poti adauga o fedora de paie si o pereche de sandale cu bretele pentru a nu aglomera stilul minimalist.

3 Tinute pline de Stil ideale pentru Vara

Nu ai chef sa intri in apa? Mentine-ti stilul relaxat langa piscina intr-o tinuta usoara in culori deschise. Nu am reusit sa ne abtinem de la aceasta combinatie: fusta cu pliuri si un maieu semitransparent galben neon. Tinuta capteaza atentia dar intr-un mod jucaus. Te poti distra cu accesoriile, in special pentru ca nu trebuie sa te ingrijorezi sa le dai jos. Alege mai multe bratari colorate si sandale metalice pentru a completa acest look plin de culoare.

3 Tinute pline de Stil ideale pentru Vara

Daca esti intr-o dispozitie boema alege o tinuta mai larga si joaca-te cu imprimeurile. Alege un costum de baie cu imprimeuri geometrice sub un tricou simplu gri si o fusta usoara cu imprimeuri florale. Pentru a mentine spiritual liber finiseaza tinuta cu o pereche de sandale cu margele si o poseta crosetata.

3 Tinute pline de Stil ideale pentru Vara

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • 2 Tinute pline de Stil inspirate de Sophia Bush

    Sophia Bush a fost vazuta purtand doua tinute pline de stil, odata pe aeroportul LAX si odata la un eveniment din LA. Tinuta de calatorie a vedetei a fost formata dintr-o jacheta safari accesorizata cu o esarfa cu dungi si ochelari de soare rotunzi, iar pentru petrecere Sophia a asortat un maieu cu dungi cu pantaloni galbeni pe care le-a accesorizat cu un colier cu pandantiv in forma fluier.

  • 6 Vedete pline de Stil ne inspira pentru Schimbarea de Sezon

    Vara incepe sa se domoleasca, look-urile de vreme calda incep sa se rareasca, iar vedetele isi adapteaza rochiile mini si aleg texturi de toamna si nuante mai inchise. Trendsetter-ele care ne-au atras atentia in aceasta saptamana au fost Kate Bosworth intr-o fusta verde din tweed Proenza Schouler, Olivia Palermo intr-o bluza cu animal print si pantaloni scurti plisati Stylestalker, Sarah Jessica Parker intr-o rochie rosie cu imprimeuri Oscar de la Renta asortata cu pantofi cu buline Manolo Blahnik, si alte vedete precum Rachel Zoe, Emma Watson si Kim Kardashian.

  • Tinute - propuneri de tinute pentru vara ta

    Ultimul gand al fiecarei seri devine tot mai insistent atunci cand iti reaminteste "ce o sa port maine?". Insa vara aceasta nu-i deloc una complicata in materie de tinute si multe lucruri raman doar alegerea ta.

  • Sa ne inspiram din Filmele pline de Stil ale lui Baz Luhrmann!

    Internetul s-a aflat intr-o stare de isterie continua saptamana trecuta dupa lansarea trailerului mult asteptatului film a lui Buz Luhrmann, The Great Gatsby. Pe fundalul melodiilor lui Kanye West, Jay-Z si Jack White, filmuletul de 2 minute, este imbibat cu costumele de epoca si decadenta anilor ‘20, insa are un farmec contemporan.

  • 5 combinatii pline de stil, cum sa porti puloverul sport?

    Este foarte usor sa porti un pulover sport intr-un mod chic si sa obtii un look relaxat, nonsalant, fara efort.Trebuie doar sa mentii o atitudine casual si vei face o adevarata declaratie de stil.Ca sa te ajutam, am adunat 5 tinute ce contin pulovere sport.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii