Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Sambata, 30 Iunie 2012
12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbanaPentru cele dintre voi care se aventureaza intr-o vacanta urbana precum: New York, Londra, Paris sau San Francisco pe timpul verii, v-am pregatit 12 piese esentiale pentru bagajele voastre.

Astfel, va puteti petrece vacanta plimbandu-va pe strazi, bucurandu-va de peisajul urban, in loc sa va ingrijorati de tinutele pe care le veti purta.

In timp ce pentru vacantele tropicale va impachetati haine mai putine si incaltaminte minimalista, orasele necesita articole atent alese, stilizate intr-un mod mai sofisticat.

Astfel, am gasit combinatia perfecta de bluze usoare (cu imprimeuri sau fara), rochii albe si pantofi pe care sa ii testati in vacanta urbana. Ganditi-va la o aventura de vara plina de stil!

Aceasta pereche de espadrile este perfecta pentru a explora jungla urbana.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Inspirata de Woody Allen, aceasta pereche de ochelari de soare este un must-have pentru orice vacanta urbana.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Aceasta bluza cu dungi ofera un contrast de culori neasteptat. Purtati-o peste o rochie sau asortati-o cu o pereche de blugi skinny.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Dupa ce le-am vazut pe Katie Holmes si pe Eva Mendes in fuste din denim adorabile, am considerat ca trebuie sa adoptam si noi trendul. Aceasta varianta decolorata are o forma jucausa care va arata perfect cu un top cu carouri.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Cat de chic este aceasta geanta? Nici prea mare, nici prea mica, dar incredibil de eleganta si ideala pentru sezonul de vara.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Acesti tenisi cu platforma ascunsa si cu o atitudine “imprimata” vor fi perfecti pentru o vacanta urbana.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

O pereche de blugi deschisi la culoare pana la glezne este o piesa clasica care ne aduce aminte de stilul de vara a lui Audrey Hepburn.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Pentru serile mai racoroase, alegeti o bluza tricotata usoara. Optati pentru o versiune in doua nuante care sa va ofere un aer sofisticat tinutei lejere.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Pentru orice vacanta urbana aveti nevoie de mai multe perechi de pantofi. Spre deosebire de locatiile cu plaja, pentru orase precum Londra, NY sau Paris, aveti nevoie de numeroase optiuni. Bineinteles botinele sunt in topul listei.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

O pereche superba de balerini intr-o nuanta albastru cobalt? Da va rog!

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Adaugati putina eleganta tinutei voastre cu ajutorul acestui colier neon, de exemplu la o tinuta formata dintr-o pereche de blugi si un tricou simplu gri.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Jucati-va cu aceasta pereche de pantaloni taiati cu imprimeuri florale. Asortati-o cu piese in culori neutre precum sandale nude sau maieuri albe. Miranda Kerr este experta in acest domeniu asa ca luati exemplu din stilul ei.

12 Piese esentiale pentru o Vacanta urbana

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Lee Cooper SS 2012 un must have pentru Zilele de Vacanta

    Lee Cooper vine in sezonul de primavara-vara 2012 cu o colectie plina de culoare, care te duce inevitabil cu gandul la vacanta. Asa cum ne-a obisnuit, brandul promoveaza un stil de viata relaxat, casual si ne indeamna sa acordam mai mult timp propriei noastre persoane.Lee Cooper propune pentru primavara-vara piese conturate de printuri, elemente florale, dantele, piele si camasi in carouri, toate in combinatie cu nelipsitii jeans pe care ii puteti gasi in toate variantele: slim, classic, evazati sau scurti.

  • 10 produse de beauty pentru bagajul tau de vacanta

    Indiferent unde pleci in vacanta anul acesta, ca e pe litoralul romanesc, pe o plaja selecta din Europa, in Caraibe sau intr-un desert din Africa, pielea ta trebuie sa aiba parte de cea mai buna ingrijire. Insa, de cele mai multe ori, bagajele nu ne permit sa ne luam cu noi toata colectia de creme si de produse de make-up. In plus, in avion va trebui sa reduci la minim bagajul... cosmetic.

  • 6 Piese must have pentru Primavara

    In fiecare sezon apar cateva piese must have indispensabile garderobei voastre si care pot fi folosite in mai multe combinatii cu hainele pe care deja le aveti.Am ales pentru voi, ca sursa de inspiratie, 6 piese must have pentru acest sezon.

  • 10 Piese must have pentru Luna mai

    Deja suntem cu gandul la soare, caldura si vacanta, iar piesele must have pentru luna mai reflecta perfect acest lucru datorita sandalelor in culori vii, bluzelor “aerisite” si poftei pentru posete si clutch-uri uimitoare. Suntem de asemenea mari fane, in aceasta luna cel putin, de imprimeuri si forme largi datorita rochiilor maxi de vara si pantalonilor cu imprimeuri. In plus, cateva piese de baza pentru vara precum un top simplu si o geanta Balanciega au ajuns pe lista noastra. Asa ca urmareste propunerile noastre de piese must have pentru luna mai si inspira-te!

  • Toamna urbana de la Deichmann

    Moda din aceasta toamna se distinge prin eleganta, maturitate si varietate de fatete, poate cu ceva mai putina culoare, insa acest „gol“ este compensat din plin de clasa.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii