Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Buline si Zig-Zag-uri in Stilul lui Ashlee Simpson

Sambata, 30 Iunie 2012
Buline si Zig-Zag-uri in Stilul lui Ashlee SimpsonAshlee Simpson a fost una dintre vedetele pline de stil care au participat la petrecerea Samsung Galaxy  S III din LA, insa aceasta s-a asigurat ca se va evidentia in multime cu ajutorul unei tinute colorate: un top cu buline si o pereche de pantaloni scurti cu zig-zag-uri ambele de la Haute Hippie.

Ne-a placut foarte mult amestecul de imprimeuri opuse, iar Ashley a reusit sa combine perfect bulinele cu zig-zag-urile.

Accesoriile alese de vedeta au fost: cercei rotunzi mari, un clutch vintage auriu, un inel alb si sandale cu platforme.

Buline si Zig-Zag-uri in Stilul lui Ashlee Simpson

Poti alege o tinuta aseamanatoare cu cea a vedetei sau poti asorta topul cu o pereche de blugi pentru a obtine un look mai relaxat, iar pantalonii cu un maieu galben neon pentru a obtine o tinuta perfecta pentru plaja.

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Tinutele saptamanii cu Rihanna, Ashlee Simpson si alte vedete

    Saptamana s-a incheiat, ceea ce inseamna ca am facut o retrospectiva a tinutelor starurilor din ultimele zile, selectand pentru tine tinutele saptamanii.

  • Un Blazer, doua Vedete: Ashlee Simpson vs. Mandi Villa

    Un blazer cu un imprimeu colorat este extrem de versatil, iar acest lucru ni-l dovedesc vedetele Ashlee Simpson si Mandi Villa, ambele purtand acelasi blazer cu imprimeu, insa in stiluri total diferite.

  • Tendinte in moda: buline

    Azi va prezint una dintre tendintele mele preferate in moda pentru primavara 2011 bulinele!

  • Buline pentru orice silueta

    Dupa cum stim, bulinele au fost la moda si anii trecuti si, asa cum ne-am fi asteptat, ele sunt la moda si acum. Indiferent daca sunt mici, mari, albe, negre sau colorate, ele dau o nota vesela si retro tinutei noastre. Eu consider ca bulinele vor fi la moda multi ani de acum incolo si de aceea ar fi bine ca fiecare sa stie ce fel de buline i se potrivesc pentru a fi la moda si in acelasi timp pentru a-si evidentia formele.

  • Bulinele – trenduri de sezon: imprimeurile cu buline

    Micile buline sau asa-numitele ”polka dots” sun printre detaliile favorite ale designerilor. Adorate in moda inca de la mijlocul anilor 1700 (cand erau purtate de catre aristocratii din perioada tarzie a Rococo-ului), imprimeurile cu buline au fost denumite ”polka dots” (buline polka, in traducere) in anul 1840, perioada in care stilul muzical polka a fascinat lumea.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii