Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Fusta Creion cu Imprimeu Floral in Stilul lui Courtney Cox

Sambata, 30 Iunie 2012
Fusta Creion cu Imprimeu Floral in Stilul lui Courtney CoxCourtney Cox a fost surprinsa in SoHo, NY, purtand o fusta creion cu imprimeu floral asortata cu o pereche de platforme cu bretele Pedro Garcia.

Vedeta a pastrat aerul simplu al tinutei cu ajutorul unui maieu negru, o geanta de piele neagra, un lantisor zodiac Kindred Stones si cercei rotunzi de aur.

Ceea ce ne-a atras la tinuta lui Courtney Cox este faptul ca se potriveste atat pentru birou, cat si pentru timpul liber, la o petrecere langa piscina de exemplu.

Poti incerca sa asortezi fusta creion cu imprimeu floral cu un blazer alb pentru a obtine un look proaspat sau poti inlocui maieul alb cu o varianta galbena pentru a adauga mai multa culoare tinutei.

Iar in sezonul de toamna, fusta creion cu imprimeu floral va infrunta cu succes vremea racoroasa daca o porti cu o pereche de colanti si un trench fabulous.

Urmareste tinuta lui Courtney Cox mai jos si inspira-te! Spor la cumparaturi!

Fusta Creion cu Imprimeu Floral in Stilul lui Courtney Cox

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Hot trend: imprimeu floral

    Trend-ul sezonului consta fara dar si poate in imprimeurile florale! Primavara a venit ca o binecuvantare dupa iarna grea de care am avut parte, iar trend-urile sezonului devin mult mai jucause si fresh. In sezonul acesta alege orice articol vestimentar cu imprimeu floral.

  • 5 Tinute cu Imprimeu floral

    Piesele cu imprimeu floral sunt in mare voga in acest an. Asa ca vedetele au fost primele care si-au achizitionat rochite si alte haine inflorate.Insa ele nu se multumesc cu atat si gasesc combinatii, care de care mai interesante pentru a purta aceste peise cu imprimeu floral, pe care le accesorizeaza si le combina intr-un stil unic.Am aruncat o privire la cateva dintre vedete si am ales tinute cu imprimeuri florale care ni s-au parut mai interesante si din care sa va inspirati si voi.

  • Fusta - Fusta creion

    Fusta creion reprezinta noua forma in materie de vestimentatie preferata insezonul care urmeaza, care pune in evidenta formele curbilinii ale siluetei feminine.

  • Poarta Fusta Plisata in Stilul lui Amber Heard

    Amber Heard a fost surpinsa plecand din Urth Caffe din LA intr-o fusta plisata lunga neagra. Fusta plisata tinde sa arate sobru, insa Amber a reusit sa o poarte intr-un mod diferit, chiar provocator.

  • Poarta Fusta maxi in Stilul lui Gwen Stefani

    Gwen Stefani si-a dus baietii la plaja in weekend, insa in loc sa-si etaleze costumul de baie, aceasta s-a acoperit in totalitate in alb.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii