Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Poarta Imprimeuri geometrice cu Paiete in Stilul lui Jessica Alba

Joi, 05 Iulie 2012
Poarta Imprimeuri geometrice cu Paiete in Stilul lui Jessica AlbaJessica Alba a fost surpinsa in LA intr-o tinuta adorabila, perfecta pentru o zi insorita, la o sesiune de shopping sau pur si simplu la o plimbare, compusa dintr-un maieu cu imprimeuri geometrice cu paiete Heather by Bordeaux, pantaloni negri harem si o esarfa metalica.

Ochelarii de soare oglinda Tory Burch au adaugat si mai multa stralucire tinutei, iar slapii i-au oferit confort.

Aceasta varianta a maieului cu imprimeuri geometrice este o abordare mai usoara asupra trendului paietelor care ofera o anumita indrazneala tinutei.

Pentru seara, schimba pantalonii harem cu o pereche de blugi skinny sau scurti si vei fi pregatita pentru distractia de noapte.

Poarta Imprimeuri geometrice cu Paiete in Stilul lui Jessica Alba

Cumpara acum un maieu cu imprimeuri geometrice cu paiete si adopta trendul sclipitor!

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Poarta Colantii cu Imprimeuri in Stilul lui Diane Kruger

    Diane Kruger si Joshua Jackson au fost surpinsi plimbandu-se romantic pe strazile Vancouver-ului. Actrita a purtat o pereche de colanti cu imprimeuri pe care a asortat-o cu piese de baza: o palarie neagra, un maieu negru, sandale nude cu bretele Givenchy si ochelari de soare negri Ray Ban Wayfarers, permitand partii de jos sa acapareze intreaga atentie.

  • Alege un Look retro-modern in Stilul lui Jessica Alba

    Jessica Alba a ales un look retro-modern in timp ce se plimba cu familia in LA. Vedeta a asortat o fusta cu nasturi Nation LTD cu o pereche de sandale cu bretele Givenchy si ochelarii de soare rosii specifici.

  • Asorteaza-ti Tocurile neon cu o Rochie alba in Stilul lui Jessica Biel

    Cu toate ca premiile ESPY sunt pentru sport, rochia alba cu fusta cu volum Christian Dior si sandalele neon cu toc Nicholas Kirkwood purtate de Jessica Biel au injectat o doza sanatoasa de feminitate in covorul rosu extrem de masculin al evenimentului.

  • Look de vedeta, Jessica Alba

    Look-ul actritei Jessica Alba ii da acesteia o alura sofisticata: pometi usor evidentiati printr-o nuanta discreta, ochii de pisica, o paleta monocromatica. Aceasta combinatie se armonizeza perfect cu tenul actritei.

  • Hot Mama: Jessica Alba

    Actrita Jessica Alba este mai intai de toate mama. Extrem de dedicata cresterii celor doua fete ale sale, Jess a renuntat o perioada la actorie pentru a fi alaturi de fiicele sale, Honor si Haven Warren, in fiecare moment!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii