Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de Vedeta, Bella Heathcote

Sambata, 30 Iunie 2012
Stil de Vedeta, Bella HeathcoteBella Heathcote este una dintre vedetele in plina ascensiune de la Hollywood. Daca inca nu-ti spune nimic numele ei, in viitorul apropiat cu siguranta vei auzi tot mai multe cu privire la tanara actrita.

Deocamdata, ai ocazia s-o vezi in filmul "Dark Shadows ", alaturi de Johnny Depp, unde interpreteaza un rol de exceptie ce te va cuceri instant!

Stilul de vedeta al Bellei se caracterizeaza prin feminitate, finete si o usoara doza romantica. Desigur, putem observa si o joaca ce e mereu bine-venita cand vine vorba de stilul personal!

Un sacou alb, un top, o pereche de pantaloni skinny din stofa si o pereche de pantofi cu toc sunt piese care te pot scoate mereu din incurcatura atunci cand vine vorba de diverse evenimente. Pentru a scoate tinuta din banalitate, poti incerca un top auriu, nuantele metalice fiind hot in acest sezon!

Stil de Vedeta, Bella Heathcote

Rochiile albe sunt un trend hot al verii dar si scot in evidenta trasaturile angelice ale actritei. Bella a optat pentru o rochie alba in doua straturi fine si o pereche de sandale negre. Pentru a nu crea un contrast prea puternic intre stilul pantofilor si al rochiei, actrita a apelat la o curea subtire, neagra, in talie.

Stil de Vedeta, Bella Heathcote

Rochiile in doua sau mai multe culori fac parte din piesele must have ale sezonului. Bella a ales o rochie in nuante de verde menta si bej nud. Plicul negru este asortat cu sandalele negre cu barete.

Stil de Vedeta, Bella Heathcote

Dantela alba nu mai e de multi ani specifica doar rochiilor de mireasa. Incearca si tu un look romantic precum cel adoptat de Bella, avand o atentie deosebita la accesorii, coafura si machiaj!

Stil de Vedeta, Bella Heathcote

Inspira-te din stilul de vedeta al Bellei Heatchote pentru o vara plina de stil, feminitate si acel "je ne sais quoi"!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

  • Stil de vedeta: costum alb

    In acest sezon, costumul alb devine must-have pentru celebritati. Costumele albe au fost mereu populare pentru barbati, insa acum le poarta cu incredere si femeile. Din ce in ce mai multe vedete de la Holywood si nu numai, adopta costumele albe.

  • Stil de Vedeta, Rita Ora

    Rita Ora este artista "Hot right now", atat datorita talentului incontestabil de care a dat dovada, cat si datorita look-ului nonconformist pe care il prezinta.

  • Stil de vedeta: Megan Fox

    In articolul de astazi m-am gandit sa vorbim despre vedete si aparitiile lor pe covorul rosu si ce putea fi mai potrivit decat Gala Premiilor Globurile de Aur.

  • Stil de vedeta, Megan Fox (II)

    Cand ma gandesc la un stil de vedeta, stilul lui Megan Fox nu este neaparat prioritar la capitolul "recomandari". Vedeta este mai mereu vazuta in pantaloni de trening, un tricou larg, slapi si o sapca.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii