Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 Look-uri de Vara ale Vedetelor

Duminica, 08 Iulie 2012
5 Look-uri de Vara ale Vedetelor In acest weekend vedetele si-au etalat cateva look-uri de vara numai bune de imitat.

Alessandra Ambrosio a purtat un pulover Wildfox Couture, Rachel Zoe a aratat chic intr-o rochie maxi neagra si o fedora, iar Jessica Alba a etalat un look albastru asortat cu sandale colorate Rebecca Minkoff.

Urmareste cele 5 look-uri de vara ale vedetelor si inspira-te pentru sezonul calduros!

Alessandra si-a petrecut weekend-ul in Malibu intr-un pulover Wildfox Couture, o pereche de pantaloni scurti din denim, o geanta Mulberry si ochelari de soare Westward.

5 Look-uri de Vara ale Vedetelor

Rachel Zoe s-a plimbat si ea prin Malibu intr-o rochie maxi neagra, un cardigan, o fedora de paie si ochelari de soare rotunzi cu imprimeuri. Vedeta si-a completat look-ul cu un pandantiv in forma de frunza Yossi Harari si un colier Sally Sohn.   

5 Look-uri de Vara ale Vedetelor

Tinuta lui Jessica Alba a inclus o fedora semnata Tory Burch, pantaloni albastri si o pereche de sandale colorate Rebecca Minkoff.

5 Look-uri de Vara ale Vedetelor

Anne Hathaway a fost gata de vacanta intr-o palarie mare, un caftan colorat, sandale aurii si o pereche de ochelari supradimensionati.

5 Look-uri de Vara ale Vedetelor

Supermodelul Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, si-a petrecut weekend-ul in Miami intr-un sutien sport albastru, pantaloni scurti din denim rosii, ochelari de soare retro si bijuterii aurii.

5 Look-uri de Vara ale Vedetelor

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Stilul la limita al vedetelor

    Daca look-ul de “tocilara” nu este pentru tine, exista o abordare mai dura a stilului de toamna, unul care seamana mai mult cu look-ul “rebelei scolii” decat cu cel al “favoritei profesorului”. Renuntand la piesele clasice, stilistii vedetelor aleg palete mai sumbre si accente de piele.

  • Tinutele de aeroport ale vedetelor in 2011

    In acest an, vedetele si-au pus o amprenta plina de stil pe tinutele de aeroport cu ajutorul gentilor statement, tocurilor criminale si ochelarilor de soare supra-dimensionati.

  • Look-ul boho pentru toamna al vedetelor

    Pe masura ce ne planuim garderoba de toamna, ne inspiram de la vedetele care executa o abordare fara cusur a trend-urilor.

    De data aceasta, ne-am hotarat sa cautam influente de la frumusetile boeme, profesionistele stilului de strada care stapanesc elementele esentiale boho chic perfecte pentru toamna.

  • Globurile de Aur 2011 - tinutele vedetelor

    Globurile de Aur 2011 au avut loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Dincolo de premiile acordate celor din industria filmului, au atras atentia ca de obicei tinutele purtate de vedete pe covorul rosu.

  • Cel mai reusit stil de strada al vedetelor in 2011

    Le-am urmarit tinutele de-a lungul anului, iar acum am ales 5 vedete chic a caror stil de strada a fost foarte reusit in 2011. Zoe Saldana a prezentat un look relaxat, format din elemente usoare, in timp ce Olivia Palermo si-a continuat sirul de tinute unice caracteristice si si-a prezentat abilitatile de accesorizare vesela.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii