Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

7 Zile, 7 Stiluri, Puloverele de Vara

Duminica, 08 Iulie 2012
7 Zile, 7 Stiluri, Puloverele de VaraPuloverele de vara sunt in trend in acest sezon, in special cele sport. Rag & Bone, Proenza Schouler si Textile Elizabeth and James sunt lideri in prezentarea acestui stil de pulover relaxat, iar eu ii ador versatilitatea.

Pentru a-mi demonstra punctul de vedere am ales cateva vedete precum Miranda Kerr, Nicole Richie si Jessica Alba pentru a te inspira in fiecare zi a saptamanii.

De la versiunile inscriptionate, asortate cu fuste mini sau pantaloni scurti din denim, pana la modelele extrem de confortabile sau elegante, puloverele de vara sunt perfecte pentru serile racoroase de vara. Urmareste mai jos puloverele de vara pline de stil si inspira-te!

Luni


7 Zile, 7 Stiluri, Puloverele de Vara

Infrunta saptamana in ceva comod si chic. Pentru a obtine acest efect, inspira-te din look-ul gri al lui Rihanna.

Marti


7 Zile, 7 Stiluri, Puloverele de Vara

Adauga putina culoare tinutei tale de birou cu ajutorul unei fuste mini si a unui pulover inscriptionat.

Miercuri


7 Zile, 7 Stiluri, Puloverele de Vara

Pentru mijlocul saptamanii alege un pulover de vara cu imprimeuri exotice. Nicole Richie a ales o varianta intr-o culoare pastel de la Proenza Schouler pe care a asortat-o cu o pereche de blugi skinny negri si pantofi in nuanta piersicii.

Joi


7 Zile, 7 Stiluri, Puloverele de Vara

Charlize Theron a avut o abordare preppy chic asupra trendului purtand puloverul de vara peste o camasa.

Vineri


7 Zile, 7 Stiluri, Puloverele de Vara

Iesi in oras cu fetele? Inspira-te din tinuta lui Jessica Alba si asorteaza un pulover de vara albastru cu o pereche de pantaloni rosii.  

Sambata


7 Zile, 7 Stiluri, Puloverele de Vara

Miranda Kerr a intampinat weekendul intr-o tinuta chic. Pentru a obtine acelasi efect asorteaza un pulover roz aprins cu o pereche de pantaloni scurti din denim. Iar in ceea ce priveste accesoriile, o geanta si o pereche de botine ar trebui sa fie suficiente.

Duminica


7 Zile, 7 Stiluri, Puloverele de Vara

Zoe Saldana a ales comoditatea in weekend intr-un pulover de vara cu dungi si blugi skinny negri.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • 7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

    Dantela ne face sa ne simtim feminine, jucause si putin cochete, ne-am indragostit de acest trend tocmai din aceste motive.Cu siguranta ai o rochie sau o pereche de pantaloni scurti de dantela in dulap pentru sezonul de sarbatori.

  • Tinute pentru ultimele zile de vara

    Suntem deja in ultima luna a verii si ideile parca incep si ele sa ne paraseasca. Nu trebuie sa intri in panica, ci doar sa-ti lasi creativitatea din nou libera. Este adevarat ca se apropie toamna cu pasi repezi, dar stilul si imaginatia ta, trebuie sa ramana vii.

  • Accesoriile turcoaz – visul unei zile de vara

    Turcoazul este una dintre nuantele in tendinte din aceasta vara. Bijuteriile turcoaz sunt foarte potrivite pentru vara, mai ales pentru aceasta vara.

  • Trend in toamna - puloverele

    Din mohair, lana sau bumbac, puloverul constituie o piesa vestimentara de baza in zilele friguroase ale toamnei. Pufos, moale si extrem de calduros, nu numai ca te ajuta sa scapi de eventualele raceli, dar si sa fii trendy si sexy intr-un anotimp capricios.

  • 4 Stiluri de Curele in Trend

    A venit timpul sa punem in dulap curelele subtiri si sa le inlocuim cu altele mai mari.Cu designeri precum Celine, Balmain si Alexander McQueen care au afisat o multitudine de curele late, indraznete la prezentarile din aceasta primavara, suntem convinse ca acest trend se va raspandi foarte repede.Noi ne adapaptam acestui trend si speram ca si voi. Sa vedem daca va plac alegerile noastre pentru acest sezon, de la curele moderne si minimaliste la altele cu diferite tipuri de ornamente.Sfatul nostru este sa va asortati cureaua cu fusta, rochia sau pantalonii pe care ii purtati, pentru a da un aspect alungit siluetei voastre. Este indicat ca acestea sa fie in culori contrastante.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii