Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hot Trend: Imprimeuri artistice

Marti, 10 Iulie 2012
Hot Trend: Imprimeuri artisticeSper ca esti pregatita pentru trendul hot al verii, fiindca iti va pune la bataie imaginatia si creativitatea! Vara aceasta se poarta imprimeurile artistice si cat mai abstracte.

Asadar, uita de conventional si imbratiseaza extravaganta! Culorile sunt asociate in moduri neobisnuite, sunt contrastante si atrag atentia.

Iar daca vorbim de imprimeurile alb-negru, nici acestora nu le lipseste nonconformismul. Partea cea mai interesanta consta in modul in care te poti juca, amestecand aceste imprimeuri artistice, astfel incat sa iti scoata in evidenta calitatile fizice.

Fashionistele curajoase pot duce la extrem trendul hot al verii, avand posibilitatea de a-si exprima latura artistica prin hainele alese. Pana si fashionistele mai conservatoare au ocazia de a realiza combinatii inedite, fara sa-si piarda identitatea.

Incearca si tu haine ce  par pictate sau imprimeurile grafice de diferite dimensiuni ce iti pun la incercare imaginatia, trendul hot universal al verii fiind creativitatea.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Hot trend: imprimeuri cu pasari

    Pasarile sunt in trend in sezonul de primavara-vara! Nu, nu trebuie sa va cumparati o pasare pentru a fi "la moda" ci trebuie sa va procurati piese vestimentare imprimate cu pasari!

  • Kate Moss isi lanseaza un nou parfum si pregateste noi proiecte artistice

    Supermodelul Kate Moss si-a lansat ultimul ei parfum vinerea trecuta, la Londra, numit Vintage Muse. Parfumul poarta arome florale, cu note de pruna, rubarba, coacaze negre, bujor, violete, mosc, orhidee tigru, ambra si ciocolata.

  • 3 Vedete in Blugi cu Imprimeuri

    Vedetele adora blugii, iar denimul colorat este inca la putere, si astfel a aparut o noua obsesie: blugii cu imprimeuri. Iar vedetele pe care le-am ales au dus acest trend la un nou nivel.Khloe Kardashian a renuntat la modelul clasic de blugi cu buline pentru o pereche cu stelute semnata Current/Elliott, manechinul Karolina Kurkova a ales eleganta intr-o pereche de blugi cu imprimeuri tropicale Mother Denim, iar Gwen Stefani a purtat o pereche de blugi cu imprimeuri skinny albi Balanciega, in timpul unei iesiri la plaja. Urmareste mai jos vedetele care au adoptat trendul funky si alege-ti perechea favorita de blugi cu imprimeuri!

  • Moda 2011: imprimeuri fructate

    Una dintre cele mai inedite tendinte in moda 2011 este reprezentata de imprimeurile fructate. Fie ca e vorba de accesorii in forma de fructe sau de rochii cu imprimeuri all over fructate, moda in vara asta se preconizeaza a fi delicioasa.

  • Poarta Colantii cu Imprimeuri in Stilul lui Diane Kruger

    Diane Kruger si Joshua Jackson au fost surpinsi plimbandu-se romantic pe strazile Vancouver-ului. Actrita a purtat o pereche de colanti cu imprimeuri pe care a asortat-o cu piese de baza: o palarie neagra, un maieu negru, sandale nude cu bretele Givenchy si ochelari de soare negri Ray Ban Wayfarers, permitand partii de jos sa acapareze intreaga atentie.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii