Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta de Designer, cu Giorgio Armani

Marti, 17 Iulie 2012
Tinuta de Designer, cu Giorgio ArmaniCum arata un designer in vacanta, pe malul marii? Ca un om absolut normal, lucru dovedit de tinuta de designer de astazi, prezentata de Giorgio Armani.

Brand-ul Armani a iesit mereu in evidenta printr-o eleganta iesita din comun, lucru ce nu ne mira, tinand cont de eleganta designerului ce a pus bazele prestigioasei case de moda.

Fara sa depuna efort, Giorgio Armani reuseste sa-si pastreze eleganta prin simplitatea tinutei sale, fiind insa atent la mici detalii ce fac diferenta.

Designerul poarta un tricou polo bleumarin, pantaloni albi lungi pana la genunchi si o pereche de adidasi asortati perfect outfitului.

Lectia de stil din tinuta de designer prezentata de Giorgio Armani ne invata ca eleganta nu are varsta, dar si faptul ca atentia acordata detaliilor este vitala pentru un look impecabil...

Tinuta de Designer, cu Giorgio Armani


Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Tinuta de designer, Giorgio Armani

    Giorgio Armani este fara dar si poate un exemplu veritabil de stil, eleganta si rafinament. Chiar daca inainteaza in varsta designer-ul este un model de urmat cand vine vorba de stilul sau vestimentar, indiferent ca e vorba de tinutele de pe covorul rosu sau tinutele de zi.

  • Giorgio Armani - cavaler al Legiunii de Onoare

    Designerul italian Giorgio Armani a primit din partea presedintelui francez Nicolas Sarkozy aprecierea intregii activitati de peste 35 de ani in industria modei.

  • Giorgio Armani si-a deschis un magazin in Second Life

    Casa de moda italiana Armani a deschis, miercuri, un prim magazin de desfacere a produselor sale in Second Life, universul virtual tridimensional accesibil pe internet, transmite AFP. Potrivit unui comunicat emis de casa de moda, magazinul virtual este o replica a reprezentantei Armani din centrul orasului Milano.

  • Giorgio Armani vizeaza independenta si soliditatea grupului sau

    Grupul de moda italian Giorgio Armani detine peste 600 de milioane de euro de lichiditati, a indicat marti, 24 mai, fondatorul si proprietarul sau unui interviu pentru cotidianul economic ”Il Sole 24 Ore”.

  • Giorgio Armani, primavara - vara 2008, Paris

    Giorgio Armani si-a prezentat noua colectie pentru primavara - vara 2008, in cadrul evenimentului de Haute Couture de la Paris. Ca de fiecare data, designerul a captivat publicul cu tinute avangardiste, dar sexy si feminine.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii