Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Asorteaza-ti Tocurile neon cu o Rochie alba in Stilul lui Jessica Biel

Vineri, 20 Iulie 2012
Asorteaza-ti Tocurile neon cu o Rochie alba in Stilul lui Jessica BielCu toate ca premiile ESPY sunt pentru sport, rochia alba cu fusta cu volum Christian Dior si sandalele neon cu toc Nicholas Kirkwood purtate de Jessica Biel au injectat o doza sanatoasa de feminitate in covorul rosu extrem de masculin al evenimentului.

Vedeta proaspat logodita si-a mentinut look-ul simplu, alegand o coafura la fel de simpla, o coada de cal, machiaj natural si accesorii aurii minimaliste.

Sandalele cu toc ale vedetei sunt disponibile si in varianta portocalie sau gri si pot fi asortate cu o bluza alba larga si o fusta cu volum daca vrei sa recreezi acest look-ul adorabil.

Asorteaza-ti Tocurile neon cu o Rochie alba in Stilul lui Jessica Biel

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Jessica Biel in Rochie Christian Dior la Premiera Filmului Total Recall

    Calcand pe urmele lasate de tocurile actritelor Marion Cotillard si Rachel Weisz, Jessica Biel este cea de-a treia vedeta care poarta o rochie Christian Dior semnata de noului creator al casei de moda, Raf Simons. Vedeta a ales o rochie roz deschis pentru premiera din California a ultimului ei film Total Recall. Jessica si-a accesorizat rochia cu bijuterii Tom Binns, pantofi cu varf metalic Louis Vuitton si o geanta Jimmy Choo. Si cum era de asteptat, au aparut si pareri care nu au sustinut alegerea vedetei.

  • Alege un Look retro-modern in Stilul lui Jessica Alba

    Jessica Alba a ales un look retro-modern in timp ce se plimba cu familia in LA. Vedeta a asortat o fusta cu nasturi Nation LTD cu o pereche de sandale cu bretele Givenchy si ochelarii de soare rosii specifici.

  • Poarta Imprimeuri geometrice cu Paiete in Stilul lui Jessica Alba

    Jessica Alba a fost surpinsa in LA intr-o tinuta adorabila, perfecta pentru o zi insorita, la o sesiune de shopping sau pur si simplu la o plimbare, compusa dintr-un maieu cu imprimeuri geometrice cu paiete Heather by Bordeaux, pantaloni negri harem si o esarfa metalica. Ochelarii de soare oglinda Tory Burch au adaugat si mai multa stralucire tinutei, iar slapii i-au oferit confort.

  • Casti care se asorteaza cu Stilul tau

    Genius lanseaza pe piata castile GHP-410F, cu un design modern si un sunet de calitate. Pentru cei care asorteaza muzica pe care o asculta cu starea de spirit, Genius prezinta o gama noua de casti de asortat cu stilul si starea de spirit.

  • Stil de vedeta, Jessica Biel

    Jessica Biel “a crescut” sub lumina reflectoarelor si a fost usor sa ne dam seama inca de cand era fiica preotului, in serialul “Al saptelea cer”, de faptul ca Jessica avea sa devina o adevarata diva la Hollywood, avand numeroase avantaje de partea sa.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii