Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ochelari de Soare Ochi de Pisica, Charlotte Olympia pentru Linda Farrow Sunglasses

Duminica, 22 Iulie 2012
Ochelari de soare Ochi de Pisica,Charlotte Olympia pentru Linda Farrow SunglassesDaca vreti sa incercati stilul retro, alegeti o pereche de ochelari cu rama ochi de pisica, noi credem ca acestia sunt cei mai potriviti.

Nu ne intelegeti gresit, ne plac si ochelarii care sunt in trend in acest sezon cu lentile rotunde sau de aviator, insa aceasta pereche cu rama inflorata au un aer aparte.

Cunoscuta pentru creatiile ei retro, nu este de mirare ca Charlotte Olympia a optat pentru un stil al anilor `50, cu imprimeu, pentru designul primilor ei ochelari de soare.

Tanarul designer din Londra a creat acesti ochelari de soare impreuna cu brandul renumit Linda Farrow, dand o forma alungita de ochi de pisica, imprimeu cu pene in diferite culori si manere in forma de piciore de femeie, ciudat, dar cool!

Disponibili in culoarea piersicii, rosu si negru, puteti sa ii purtati ca accesoriu la o tinuta cu o rochie simpla stransa pe talie, platforme si o geanta metalica pentru un look clasic. Sau, bineinteles in orice alta combinatie interesanta care va vine in minte.

Miau!

Ochelari de soare Ochi de Pisica,Charlotte Olympia pentru Linda Farrow Sunglasses

Autor: Adriana Trifa

Te-ar putea interesa:
  • Ochelari de soare pentru fiecare

    Pe langa faptul ca ochelarii de soare sunt necesari in zilele cu soare pentru a ne proteja ochii de razele ultraviolete, ei sunt la moda si pot fi purtati ca si un accesoriu. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca fiecare persoana trebuie sa stie sa isi aleaga perechea de ochelari ce i se potriveste cel mai mult.

  • 10 ochelari de soare pentru sezonul cald

    Ca ne feresc ochii de razele ultraviolet sau ca ne ajuta sa dam look-ului nostru o nota aparte, ochelarii de soare au devenit un must have.Cu atatea modele, forme si culori indraznete din care sa alegem: ochelari de pisica, rotunzi, aviator sau patrati, ne place sa ii schimbam cat mai des pentru a schimba intregul look si in acelasi timp si atitudinea.Pentru a face fata noului sezon am creat o lista de ochelari de soare care cuprind de toate: de la ochelari cu rame interesante Alexander Wang pana la ochelari cu rame exotice de la Thierry Larsy.Hai sa vedem cateva perechi in trend anul acesta.

  • Hot trend cu Kat Dennings: Ochi de pisica cu Fard albastru

    Kat Dennings, protagonista serialului 2 Broke Girls, a participat la o sedinta foto in care accentul a cazut asupra machiajului ochilor, datorita fardurilor metalice si combinatiilor exuberante de culori folosite pentru intregul look.

  • Ochelari de soare funky!

    A sosit sezonul estival, cu temperaturi ridicate si...ochelari de soare. Marile case de moda - Dior, Armani, Marc Jacobs, Miu Miu, Prada - recomanda pentru aceasta vara, o gama variata de ochelari de soare, de diferite forme si culori. 

  • Tendinte: ochelari de soare

    Unul dintre accesoriile cele mai importante pentru vara 2011 este reprezentat de ochelarii de soare. Sa vedem asadar care sunt cele mai noi tendinte in moda pe podiumurile internationale in materie de ochelari de soare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii