Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

6 Vedete cu Ruj rosu si Manichiura rosie

Duminica, 22 Iulie 2012
6 Vedete cu Ruj rosu si Manichiura rosieIn acest sezon am vazut din abundenta manichiuri in nuante vibrante: culori fluorescente sau manichiura in albastru de Caraibe.

Desi aceste culori indraznete sunt la mare cautare, rosul clasic inca isi pastreaza locul in topul preferintelor, mai ales cand este combinat cu un ruj rosu, in aceasi nuanta.

Asa ca atunci cand vine vorba de combinarea manichiurii cu rujul rosu, hadeti sa aruncam o privire la diferitele stiluri care se poarta, de la sofisticat la clasic sau trendy.

Daca va este teama ca rosul va face sa pareti prea serioase, luati exemplul actritei Michelle Williams si optati pentru o nuanta de rosu mai deschisa si luciu de buze in loc de ruj. Mentineti restul look-ului simplu si fara prea mult machiaj, cu o baza translucida si un contur cu dermatograf negru. Daca intregiti look-ul cu clasica rochita neagra, simpla, sigur nu aveti cum sa gresiti.

6 Vedete cu Ruj rosu si Manichiura rosie

Rujul rosu cu o textura catifelata este elegant, mai ales cand este folosit in combinatie cu o oja in aceasi nuanta, dar ce face look-ul lui Fan Bingbing interesant este combinarea acestei nuante cu bijuterii aurii impunatoare, o coafura simpla si sofisticata si un machiaj in nuante aurii.

6 Vedete cu Ruj rosu si Manichiura rosie

Acest stil adoptat de Diane Kruger la prezentarea Chanel de la Saptamana Modei din Paris, este cunoscut ca parisian chic. O coada de cal laterala, cu o bereta ca accesoriu, combinata cu o manichiura intr-o nuanta de rosu si un ruj rosu au avut ca rezultat o combinatie reusita.

6 Vedete cu Ruj rosu si Manichiura rosie

Vreti sa duceti combinatia de manichiura rosie cu ruj rosu la un alt nivel? Atunci aruncati o privire la Florence Welch, care a combiant rujul rosu semi mat cu un machiaj destul de simplu si o coafura cu bucle naturale.

6 Vedete cu Ruj rosu si Manichiura rosie

Combinati o coafura coada de cal cu carare pe mijloc, cu o manichiura rosie si un ruj rosu cu tenta de orange si veti obtine o combinatie reusita ca cea a actritei Malin Akerman. Secretul este sa aveti o forma perfecta si ingrijita a sprancenelor si un machiaj al ochilor cat mai discret pentru a evita un look prea sever.

6 Vedete cu Ruj rosu si Manichiura rosie

Pentru un look retro, actrita Blake Lively este sursa voastra de inspiratie. La premiera ultimului ei film “Savages”, a avut o coafura cu bucle in stil vintage, un ruj rosu in culoarea cireselor si o manichiura in aceasi nuanta. Putem spune ca acest look este etern la moda.

6 Vedete cu Ruj rosu si Manichiura rosie

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • 4 Vedete cu Manichiura asortata

    Chiar daca nu este un must in acest sezon sa purtati manichiura asortata cu tinuta voastra, unele vedete inca tin la acest detaliu.Haideti sa ne inspiram de la Beyonce sau Ciara, atata din manichiurile acestora cat si din tinutele cu care le-au asortat.

  • 5 Vedete cu Ruj rosu

    Cu toate stim ca un ruj rosu ne schimba complet look-ul, asa ca am decis sa aruncam o privire la efectul pe care acesta l-a avut asupra look-ului unor vedete ca Miley Cirus sau Jessica Alba si sa ne inspiram pentru urmatoarea iesire in oras.

  • Vedete sexy pe covorul rosu al Premiilor Grammy

    Frumoasele industriei muzicale alaturi de numeroase alte vedete si-au etalat cele mai sexy tinute pe covorul rosu al Premiilor Grammy aseara in Los Angeles.Julianne Hough a pozat intr-o rochie fara bretele Kaufman Franco, iar Alicia Keys a ales o rochie simpla, neagra si a defilat la bratul sotului ei Swizz Beatz.

  • 7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

    Dantela ne face sa ne simtim feminine, jucause si putin cochete, ne-am indragostit de acest trend tocmai din aceste motive.Cu siguranta ai o rochie sau o pereche de pantaloni scurti de dantela in dulap pentru sezonul de sarbatori.

  • Efectul Rosie

    Modelul transformat in actrita, Rosie Huntington-Whiteley, amplifica efectul de uimire pe coperta revistei Vogue Germania intr-o sedinta foto realizata de Alexi Lubomirski.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii