Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Genti la MTV Music Awards

Marti, 24 Iulie 2012
Genti de la MTV Music AwardsIn acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor.

Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante accesorii observate de noi.

Mai jos gasiti cateva genti pe care le-au ales vedetele sa-si completeze tinutele si care ne-au atras atentia.


Nicky Hilton si-a asortat reflexele metalice ale rochiei cu o geanta plic stralucitoare si un inel masiv intr-un stil dramatic.

Genti de la MTV Music Awards

Kate Beckinsale a optat pentru o geanta mica intr-o combinatie interesanta de galben lamaie si portocaliu.

Genti de la MTV Music Awards

Leighton Meester si-a accentuat tinuta cu un set de bratari subtiri aurii si o geanta plic intr-o nuanta pastel Jimmy Choo.

Genti de la MTV Music Awards

Emma Stone a ales o geanta neagra din lac Fendi care sa se asorteze tinutei ei, ambele alegeri fiind foarte inspirate cel putin din punctul nostru de vedere.

Genti de la MTV Music Awards

Dintre toate aceste genti de la MTV Music Awards, preferata noastra este cea a actritei Leighton Meester. Voi pe care o preferati?

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Pantofi la MTV Music Awards

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor.Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante modele observate de noi, in special din categoria pantofilor si sandalelor purtate de vedete la acest eveniment.

  • Genti - Genti mini versus genti maxi

    Acest articol va fi mai degraba o comparatie intre gentile micute, printre care se afla si plicurile, si gentile mari, incapatoare. Eu nu ma pot spune ca port doar genti mari sau ca urasc gentile mini, deoarece port ambele modele si le adaptez in functie de ocazie. Acestea fiind spuse am sa va prezint atat avantaje cat si dezavantaje ale ambelor variante de genti.

  • American Music Awards 2008

    Dupa European Music Awards a venit randul americanilor sa-si aduca la cunostinta preferintele in materie de muzica, prin decernarea American Music Awards (AMA).

  • Accesorii la MTV Music Awards: Bijuterii

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor. Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante accesorii observate de noi.Mai jos sunt doar cateva dintre bijuteriile si accesoriile pe care vedetele le-au ales sa-si completeze tinutele si care ne-au atras atentia.

  • Tinute MTV Video Music Awards 2010

    Ca in cadrul oricarui eveniment monden de anvergura, la MTV Video Music Awards 2010 (VMA) vedetele au etalat tinute de toate tipurile, de la cele intr-adevar elegante, la cele extravagante sau care frizeaza kitsch-ul.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii