Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pantofi la MTV Music Awards

Marti, 24 Iulie 2012
Pantofi de la MTV Music AwardsIn acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor.

Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special.

Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante modele observate de noi, in special din categoria pantofilor si sandalelor purtate de vedete la acest eveniment.


O pereche de sandale Stella McCartney, intr-o combinatie negru-argintiu, a oferit putin sex appeal tinutei masculine a lui Shailene Woodley.

Pantofi de la MTV Music Awards

Jessica Biel a purtat o pereche de sandale intr-o culoare vibranta verde combinata cu alb marca Barbara Bui.

Pantofi de la MTV Music Awards

O pereche de sandale cu model de inspiratie tribala Tabitha Simmons a fost aleasa de Emma Watson, pentru tinuta ei.

Pantofi de la MTV Music Awards

Emma Stone a ales o pereche de pantofi intr-o combinatie negru si nud Brian Atwood cu aplicatii interesante.

Pantofi de la MTV Music Awards

Sandalele aurii Jimmy Choo pe care le-a purtat Charlize Theron au dat stralucire tinutei, impreuna cu geanta si bijuteriiile aurii alese de actrita.

Pantofi de la MTV Music Awards

Eu as alege pantofii lui Emma Stone, culoare se potriveste la aproape orice si sunt destul de interesanti! Voi care ii preferati?

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Genti la MTV Music Awards

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor. Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante accesorii observate de noi.Mai jos gasiti cateva genti pe care le-au ales vedetele sa-si completeze tinutele si care ne-au atras atentia.

  • Accesorii la MTV Music Awards: Bijuterii

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor. Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante accesorii observate de noi.Mai jos sunt doar cateva dintre bijuteriile si accesoriile pe care vedetele le-au ales sa-si completeze tinutele si care ne-au atras atentia.

  • American Music Awards 2008

    Dupa European Music Awards a venit randul americanilor sa-si aduca la cunostinta preferintele in materie de muzica, prin decernarea American Music Awards (AMA).

  • Tinute MTV Video Music Awards 2010

    Ca in cadrul oricarui eveniment monden de anvergura, la MTV Video Music Awards 2010 (VMA) vedetele au etalat tinute de toate tipurile, de la cele intr-adevar elegante, la cele extravagante sau care frizeaza kitsch-ul.

  • Tinute la Billboard Music Awards 2011

    Premiile muzicale Billboard Music Awards reprezinta si ele o oportunitate excelenta de a vedea ce e nou in moda si de a analiza stilul vedetelor. Sa vedem impreuna care au fost cele mai reusite tinute ale vedetelor .

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii