Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ruj roz intens a la Emma Stone

Joi, 26 Iulie 2012
Ruj roz intens a la Emma StoneBuzele intr-o culoare roz sunt sexi si atragatoare.

“Imi place foarte mult contrastul izbitor pe care acest ruj roz intens il creaza cu tenul deschis al actritei Emma Stone” admite makeup artistul Mai Quynh, care a creat machiajul vedetei.

Daca vreti sa obtineti acest look trebuie sa urmati cativa pasi simpli.


Dupa aplicarea fondului de ten si urmarea pasilor obisnuiti inante de aceasta, pasul urmator este sa aplicati blush roz, in aceeasi nuanta ca si rujul pe pometi fara sa insistati foarte mult.

Pe buze aplicati ruj roz intens, iar daca vreti sa obtineti buze lucioase, aplicati rujul si apoi un strat de luciu de buze in aceeasi nuanta.

Machiajul ochilor trebuie sa fie cat mai simplu, folositi un fard de pleoape intr-o culoare neutra si tus lichid negru la fel ca si mascara.

Simplu de realizat, acest machiaj este folositor in serile cand nu aveti timp pentru unul mai complicat, dar nu numai. Nuanta aceasta de ruj combinat cu evidentierea ochilor prin tus lichid, va da un aer electric intregului look.

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Tinuta zilei, Emma Stone

    Una dintre cele mai indragite tinere actrite la ora actuala, Emma Stone este cu siguranta printre preferatele regizorilor de comedii romantice de la Hollywood. Cu toate acestea, stilul Emmei nu s-ar caracteriza neaparat prin cuvantul “romantic”.

  • Tinuta Zilei, cu Emma Stone

    Emma Stone este cea care ne aduce astazi tinuta zilei, dovedindu-si din nou statutul de fashionista convinsa.

  • Machiaj de zi si seara inspirat de Emma Stone

    Am ajuns la concluzia ca Emma Stone arata tot timpul bine, indiferent de machiajul sau tinuta pe care le alege.Intr-o aparitie recenta din cadrul emisiunii “The Tonight Show “ actrita a aratat adorabil. Ce ne-a atras atentia la machiajul ei este faptul ca acesta este un machiaj de zi si seara, putand fi purtat la diferite evenimente sau chiar la birou.

  • Trend Alert: Manichiura galben intens

    Pentru cele dintre voi care v-ati plictisit de culorile pastel sau de rosu pentru manichiura, in acest sezon, puteti sa optati si pentru alte culori mai putin obisnuite ca acest galben intens.Aceasta manichiura a fost adoptata recent de vedete ca Leona Lewis, Jenna Elfman si Jessica Szohr. Aceasta culoare complementeaza nuantele hainelor din tendintele din aceasta vara si da un accent insorit look-ului vostru.

  • Tinuta zilei, Sharon Stone

    Daca nu ati fi vazut tiltul, ati fi ghicit personajul? Permiteti-mi sa am mici dubii… Adevarul este ca Sharon Stone este genul de vedeta care refuza sa imbatraneasca si nu-i este teama sa-si modifice stilul.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii