Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hot trend: Fard Roz de Pleoape

Joi, 26 Iulie 2012
Hot trend: Fard Roz de PleoapeLa prezentarile de moda din anul acesta, tot mai multe modele au fost vazute folosind fard roz pentru machiajul ochilor.

Asa ca am aruncat  o privire la vedete si am descoperit cateva adepte ale acestui trend, printre care Ginnifer Goodwin si Emma Stone.

“Culoarea roz lumieaza fata, fara a fii nevoie sa purtati prea mult machiaj. Creaza un look proaspat si vesel al ochilor” spune makeup artistul Mai Quynh.

Makeup artistul de la Mary Kay, Virginia Linzee ne atentioneaza in ceea ce priveste acest trend: “in timp ce adaugati roz in rutina zilnica a machiajului vostru, este foarte usor sa trasformati acest look de pe podium in ceva vulgar si exagerat”.

Pentru a evita acest lucru va dam cateva sfaturi folositoare pentru machiajul ochilor cu fard roz.
Hot trend: Fard Roz de Pleoape

Folositi baza de machiaj

"Va  face mai rezistent machiajul si de asemenea va da un aspect catifelat pielii evitand astfel ca fardul sa se adune” spune Linzee. Accentuati culoarea in colturile exterioare sau pe mijlocul pleoapei.

Aplicati fardul corect

Linzee foloseste o pensula pentru a aplica culoarea mai bine la baza genelor, in zonele in care doreste sa accentueze si sa il disperseze bine pe toata pleoapa. “Puteti ramane fidele trendului prin folosirea fardului roz, sau puteti sa il combinati cu un maro deschis la baza genelor care complementeaza nuanta tenului vostru si armonizeaza trecerea de la culoarea tenului la fardul roz.”

Hot trend: Fard Roz de Pleoape

Daca aveti indoieli, simplificati machiajul

Sa ai un machiaj cu prea multe culorii vii poate fii prea intens, daca incercati prima data acest trend, pastrati restul machiajului simplu. Folositi tus lichid pentru a da adancime ochilor, deoarece fardul roz are tendinta sa dea un look fad. Mascara sa fie negru, iar blushul si luciul de buze sa fie discrete si in aceasi nuanta de roz ca si fardul de ochi.

Voua cum vi se pare acest trend cu fard roz pentru machiajul ochilor, va ganditi sa-l incercati?

Hot trend: Fard Roz de Pleoape

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Trend alert, Fard de Pleoape Orange

    Este primavara si culorile vii si indraznete sunt in trend anul acesta, atat in materie de vestimentatie cat si in machiaj.Nuante de tangerine si coral ne asteptam sa le vedem aplicate pe buze sau obraji si nu pe ochi, dar cand vedetele apar la diferite evenimente cu aceasta culoare orange aplicata pe ploape, trebuie sa ne asteptam la formarea unui trend.

  • Trend alert: 3 Vedete machiate cu Fard gri

    La un eveniment recent mai multe vedete au fost surprinse ca au folosit fard gri albastrui pentru machiajul ochilor.Trei actrite au optat pentru aceasta nuanta ceea ce demonstreaza ca acest trend este potrivit mai multor tipuri de ten, de la cel deschis pana la cel masliniu.

  • Hot trend cu Kat Dennings: Machiaj cu Fard auriu

    Kat Dennings, protagonista din serialul 2 Broke Girls, a participat la o sedinta foto in care accentul a cazut asupra machiajului ochilor, datorita fardurilor metalice si a combinatiilor exuberante de culori.

  • Hot trend cu Kat Dennings: Ochi de pisica cu Fard albastru

    Kat Dennings, protagonista serialului 2 Broke Girls, a participat la o sedinta foto in care accentul a cazut asupra machiajului ochilor, datorita fardurilor metalice si combinatiilor exuberante de culori folosite pentru intregul look.

  • Machiaje toamna-iarna 2010: pleoape metalizate

    Machiajul intunecat smokey eyes ramane pe val si in acest sezon, iar variantele propuse pentru realizarea lui il situeaza convingator in sfera celor mai proaspete tendinte de toamna-iarna 2010.

Mesaje (2) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 15, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> With all of the hype about Rolex watches <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> <a rel="nofollow" href="http://lanasjewelry.com/cli/index.html">Replica Rolex Watches</a>, there has been a surge in the replica Rolex sector <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches for sale</a> . <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> In actual fact, there are not many days that go by with out a few spam e-mail in my inbox trying to obtain me to buy a bogus Rolex or other Swiss-made reproduction luxurious watch.

...
scris de replica watch for sale price, January 04, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.vintageflames.com/mens.htm>http://www.vintageflames.com/mens.htm</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex replicas for sale</a> Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>replica montblanc watches</a> , The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii