Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

6 Tinute Chic pentru O intalnire

Joi, 26 Iulie 2012
6 Tinute Chic pentru O intalnirePe langa toate emotiile pe care le avem cand mergem la o intalnire, exista un gand care ne nelinisteste: cu ce sa ma imbrac?

De la machiaj, coafura, tinuta, accesorii, toate acestea sunt dileme care nu ne lasa sa ne bucuram de acesta iesire in oras.

Pentru a va usura munca, am ales noi pentru voi cateva tinute chic si sexi care sa va inspire pentru o intalnire si cu care sigur il veti impresiona.

Un maieu corset cu imprimeu floral este indraznet, dar nu vulgar. Puteti sa il combinati cu o pereche de pantaloni skinny ca si Victoria Justice, tinuta care sigur il va impresiona.

Asortati un maieu simplu cu o fusta maxi sau midi ca cea a actritei Jamie Chung. Accesorizati cu un colier masiv si o pereche de platforme si veti avea un look chic.

6 Tinute Chic pentru O intalnire

Un maieu larg si un pantalon scurt fac combinatia perfecta pentru o intalnire pe timpul zilei. Daca incercati insa o combinatie intre o bluza din matase cu detalii discrete, cum ar fi o fundita sau volane si o pereche de pantaloni scurti cu buzunare la care adaugati ca accesoriu o geanta cu lant sau o pereche de cercei interesanti si o pereche de pantofi nud sau platforme, veti obtine un look sofisticat si lejer in acelasi timp, ca cea a actritei Ginnifer Goodwin.

In aceasi categorie se incadreaza si tinuta aleasa de Jennifer Lopez. Nu va fie frica sa alegeti o singura culoare pentru intreaga tinuta, mai ales daca este una neutra ca cea a artistei, iar pentru putina diversitate optati pentru o pereche de pantofi in alta culoare.

6 Tinute Chic pentru O intalnire

O rochie cu taieturi sau aplicatii interesante de tulle ca cea a actritei Karlie Kloss este ideala pentru a adauga putin sex appeal look-ului vostru. Alegeti o croiala simpla si o culoare solida, iar acest look usor riscant pentru o intalnire, poate sa fie recompesat.

Olivia Palermo demonstreaza ca maieul cu dungi poate sa fie componenta unei tinute reusite pentru o intalnire, combinat cu o pereche de pantaloni scurti negri si un sacou, pe care ea l-a preferat in doua culori. Ca sa nu arate prea incarcat ridicati manecile sacoului si bagati maieul in pantaloni, pentru un look mai degajat si relaxat.

6 Tinute Chic pentru O intalnire

Care dintre cele sase tinute chic se potriveste stilului vostru, si pentru care ati opta la o intalnire?

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Street Chic: 18 Tinute Casual pentru Weekend

    A venit in sfarsit mult-asteptatul weekend! Asadar, spune "pe curand" tinutelor office si adopta stilul casual, fiindca recomandarile acestui weekend se invart in jurul confortului si a denimului!

  • Street Chic: 21 de Tinute cu Stil, Pentru Weekend

    A venit in sfarsit weekendul, ceea ce nu poate duce  decat la 3 lucruri: distractie, odihna si o lipsa de inspiratie inevitabila referitoare la ce vom purta in weekend.

  • Street Chic: 24 de Tinute de Strada

    Vremea inselatoare iti poate rezerva surprize neplacute atunci cand vine vorba de outfitul ales, motiv pentru care am facut un mic research asupra unor tinute de strada in care primeaza suprapunerile!

  • Tinute - Ce tinute sa porti pentru a arata mai slaba

    Fiecare dintre noi vrem sa aratam mai bine. Alimentele pe care le consumam, obiceiurile nesanatoase din viata noastra, sedentarismul, dar mai ales stresul isi pun amprenta lor nemiloasa asupra corpului nostru. Daca purtam cu noi cateva kilograme in plus, vrem sa scapam de ele… sau macar sa para ca am facut-o…

  • Tinute - propuneri de tinute pentru vara ta

    Ultimul gand al fiecarei seri devine tot mai insistent atunci cand iti reaminteste "ce o sa port maine?". Insa vara aceasta nu-i deloc una complicata in materie de tinute si multe lucruri raman doar alegerea ta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii