Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cele mai tinere Fashioniste

Luni, 30 Iulie 2012
Cele mai tinere FashionisteStilul nu are varsta, limite sau gen, iar acest lucru va ramane mereu general valabil. Din acest motiv, trebuie sa recunosc ca in momentul in care trece pe langa mine o fetita de gradinita imbracata ca o adevarata fashionista, fac ochii mari si ma trezesc exclamand involuntar o interjectie de genul "Awwww!".

Cu toate ca nu incurajam concursurile de frumusete pentru copii, fiind un adevarat chin pentru cei mici doar pentru un capriciu al parintilor sa, incurajam un stil vestimentar definit inca de la o varsta frageda.

De asemenea, excludem din discutie machiajul sau alte gadget-uri nepotrivite categoriei de varsta despre care vorbim. Ne rezumam la haine simpatice, suprapuneri adorabile, culori de poveste si o atitudine jucausa ce dau un farmec aparte hainutelor purtate.

Micutele fashioniste ne invata sa nu ne luam prea in serios in fiecare moment al vietii noastre, ne invata sa zambim, sa ne jucam, sa ne "alintam" si cea mai importanta lectie este aceea referitoare la atitudinea degajata!

Arunca o privire asupra galeriei foto cu micutele fashioniste si invata sa-ti pretuiesti tineretea, jucandu-te!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Ghid de cadouri pentru fashioniste

    Decembrie este luna in care incepi sa te ingrijorezi pentru cadourile pe care le vei cumpara persoanelor cool din viata ta. Ne-am gandit sa te ajutam sa elimini acest stres.

  • Persoanele care par mai tinere traiesc mai mult

    Persoanele cu trasaturi tineresti traiesc in general mai mult timp decat persoanele care arata mai batrane decat varsta lor reala, potrivit unui studiu publicat recent in British Medical Journal, informeaza bbc.co.uk.

  • Lottie Moss si alte controverse cu manechine tinere

    Lottie Moss, manechina de 13 ani, nu este primul model tanar care ridica sprancenele. De la blugii lui Brooke  Shields pana la sutienul lui Britney Spears si sedinta foto topless a lui Miley Cyrus, v-am adunat cele mai mari scandaluri care implica tinere talente.

  • Vanity Fair a adunat tinere vedete de la Hollywood pentru o coperta in stilul anilor `30

    Tinerele vedete de la Hollywood, printre care se numara prezentatorii premiilor Oscar 2011, Anne Hathaway si James Franco, alaturi de veteranul Robert Duvall si un pui de leu, pozeaza in stilul anilor '30 pe coperta unui numar special Vanity Fair, informeaza accesshollywood.com.

  • Cele mai hot modele de verighete!

    Se apropie cel mai frumos eveniment din viata ta, cand trebuie sa-ti unesti destinul alaturi de omul pe care-l iubesti la nebunie! Ai pregatit totul pentru ca nunta ta sa fie perfecta! Cum ti-ai ales verigheta, impreuna cu viitorul sot, sau ti-a daruit-o el cand te-a cerut in casatorie?

Mesaje (1) »
...
scris de AndreeaBujoreanu, August 12, 2012

Sunt supeeeerbeee!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii