Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Palarii hot pentru Vara

Vineri, 03 August 2012
Palarii Hot pentru VaraVedetele se folosesc din ce in ce mai des de palarii in acest sezon.

Nu doar pentru a ascunde parul in zilele in care sta aiurea, ci si ca accesorii pentru un outfit reusit.

Aceste palarii hot au devenit indispensabile pentru vara!






Palaria actritei Jessica Alba are o forma clasica, dar cu detalii feminine: fundita in culori pastel cu aplicatii, in plus marginea palariei este destul de lata si ofera o protectie solara mai mare.

O puteti purta cu o tinuta asemanatoare cu cea a actritei sau chiar si la un costum de baie si slapi.

Palarii Hot pentru Vara

Acesta palarie mare purtata de Rachel Zoe in stilul anilor 70 este perfecta pentru o tinuta lejera. Devine accesoriul perfect daca este purtata cu o rochie maxi si ochelarii de soare mari, pentru o iesire la iarba verde sau la concertele de pe plaja.

Palarii Hot pentru Vara

Intr-o nuanta liliac palaria lui Nicole Scherzinger este perfecta pentru zilele insorite cand avem de rezolvat treburi prin oras sau pentru tinutele casual.

Palarii Hot pentru Vara

Aceasta palarie clasica cu banda neagra da o nota chic tinutei Mirandei Kerr. Este potrivita pentru zilele insorite petrecute la cumparaturi.

Palarii Hot pentru Vara

Palaria pentru care a optata Gwen Stefani este potrivita oricarui sezon. Trasa usor intr-o parte, aceasta palarie neagra ii da cantaretei un aer misterios si de femme fatale. Puteti sa o purtati la o tinuta cu pantaloni skinny cu un sacou simplu si tocuri inalte. Nu uitati de rujul rosu!

Palarii Hot pentru Vara

In acest sezon aveti numeroase modele de palarii hot din care sa alegeti!

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • 15 Palarii Cool pentru Sezonul Cald, partea I

    Pe langa o pereche perfecta de ochelari de soare, mai sunt de luat in considerare doua lucruri pentru intalnirea cu soarele: crema cu protectie solara si desigur, palaria perfecta pentru acest sezon.In nici un caz nu purtati sepci, ci palarii din paie cu turul lat sau ingust, in diferite modele si culori, cu imprimeuri traditionale sau florale. Haideti sa vedem cateva modele si poate gasiti si voi printre ele palaria potrivita pentru sezonul cald.

  • 15 Palarii Cool pentru Sezonul Cald, partea II

    Pe langa o pereche perfecta de ochelari de soare, mai sunt de luat in considerare doua lucruri pentru intalnirea cu soarele: crema cu protectie solara si desigur, palaria perfecta pentru acest sezon.In nici un caz nu purtati sepci, ci palarii din paie cu turul lat sau ingust, in diferite modele si culori, cu imprimeuri traditionale sau florale.Haideti sa vedem cateva modele si poate gasiti si voi printre ele palaria potrivita pentru sezonul cald.

  • Hot Trend: Palarii

    In sezonul acesta orice fashionista trebuie sa detina macar o palarie! Vorbim de palarii extravagante, de zi, de seara, de party-uri tematice... de orice fel!

  • Tendinte in moda: palarii cu boruri largi

    Tendintele in moda sunt in continua schimbare, chiar si in ceea ce priveste accesoriile de plaja. In 2011 sunt la moda palariile de soare cu boruri largi, te invitam asadar sa descoperi feminitatea acestor superbe modele.

  • Expozitie vintage de palarii la Baneasa Shopping City

    Expozitia de palarii vintage “Probeaza si pozeaza” revine la Baneasa Shopping City in weekendul 18-19 septembrie, intre orele 13:00 si 21:00.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii