Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hot Trend: Pantaloni de Piele orange

Vineri, 03 August 2012
Hot trend: Pantaloni de piele orangeSuper Hot! Ashlee Simpson a reusit sa faca un lucru care mie personal mi se pare mai dificil: a transformat pantalonii de piele orange intr-o piesa nu numai purtabila, ci si necesara!

Intr-o combinatie cu o camasa vaporoasa simpla alba, botine sau sandale pe glezna negre si o geanta plic neagra, acesti pantaloni din piele orange arata fabulos.

Pasiunea noastra din acest sezon pentru culoarea tangerine tango si pentru orange este bine cunoscuta si documentata, asa ca sustinem cu vehementa acest trend.

Daca vreti sa incercati acest look, sfatul nostru este sa urmati exemplul lui Ashley si sa purtati accesorii discrete.

Daca va simtiti curajoase puteti purta un colier masiv auriu pentru a obtine un efect mai indraznet.

Hot trend: Pantaloni de piele orange

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Trend alert, Fard de Pleoape Orange

    Este primavara si culorile vii si indraznete sunt in trend anul acesta, atat in materie de vestimentatie cat si in machiaj.Nuante de tangerine si coral ne asteptam sa le vedem aplicate pe buze sau obraji si nu pe ochi, dar cand vedetele apar la diferite evenimente cu aceasta culoare orange aplicata pe ploape, trebuie sa ne asteptam la formarea unui trend.

  • Trend de Toamna: Pantaloni extra largi

    Toamna aduce schimbari in materie de trenduri, iar unul dintre trendurile de baza ale sezonului nou, il constituie pantalonii extra largi.

  • Hot Trend: Pantaloni Colorati, albastru de Caraibe

    Daca nu ati purtat inca pantaloni colorati in acest an, stati liniste pentru ca trendul este inca activ si nu este prea tarziu sa va achizitionati o pereche.

  • Piele vs Piele intoarsa, 6 Vedete ne inspira in cautarea Jachetei perfecte

    Vedetele sunt oficial obsedate de trendul jachetelor moto si suntem foarte incantate sa le vedem cum il diversifica purtand atat jachete din piele cat si din piele intoarsa. Dupa cum stiti pielea intoarsa este o variatiune, cu un finisaj mat, care permite obtinerea unui look biker-chic. Si astfel, vedete precum Olivia Wilde si Emma Roberts si-au purtat jachetele moto pline de stil peste rochii brodate si feminine pentru a adauga putina duritate tinutelor lor.Indiferent daca esti in cautarea unei jachete moto din piele neagra clasica, sau a unei jachete moto din piele intoarsa sau a unei variante intr-o culoare aprinsa, inspira-te din stilul vedetelor de mai jos si porneste la cumparaturi!

  • Rasfata-ti trupul cu Cocoa-Orange Dream

    Un moment de relaxare, o experienta multisenzoriala pentru eliminarea stresului, combinatia ideala de tratamente pentru hidratare si calmare. Cocoa Orange Dream combina un tratament de fata cu ciocolata comestibila si portocale, cu un tratament corporal cu cacao fierbinte pentru a va oferi cateva clipe de relaxare totala, si de pregatire pentru Sarbatori.

Mesaje (1) »
...
scris de tesaturi-textile.ro, August 12, 2012

www.tesaturi-textile.ro este un site specilizat pe vanzarea de tesaturi de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi.De la noi puteti cumpara o gama larga de tesaturi sintetice,tesaturi de bumbac,perdele, draperii,lenjerii de pat, materiale decoratiuni Pentru promotii si oferte accesati =>> www.tesaturi-textile.ro

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii