Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Castiga o Pereche de Cercei Laura Ciobanu

Vineri, 03 August 2012
Castiga o Pereche de Cercei Laura CiobanuMayra si designerul Laura Ciobanu te invita la concurs! Participa si tu si poti castiga o superba pereche de cercei, creati si realizati de Laura Ciobanu! Pentru ca stim ca iti plac bijuteriile, am lansat pentru tine o noua provocare! Avem pentru tine un premiu deosebit, elegant, classy, chic!


Te-ar putea interesa:
  • 6 Perechi de Cercei Ecologici

    Accesoriile ecologice sunt din ce in ce mai cautate, ceea ce ne face sa realizam ca lumea devine mai responsabila in ceea ce priveste mediul inconjurator.Asa ca ne-am gandit sa alegem cateva perechi de cercei ecologici ca sursa de inspiratie pentru tinutele voastre.

  • Prima Pereche de Pantofi invizibili!

    Brand-ul Ilario a socat publicul prezentand o pereche de pantofi la alt nivel de extravaganta! Totusi, din punct de vedere cromatic, pantofii merg cu absolut orice! Nu sunt nici negri, nici albi ci sunt... pantofi invizibili!

  • Razvan Ciobanu - RFW 2010

    Una dintre cele mai controversate prezentari de la RFW 2010, colectia de rochii de seara semnata Razvan Ciobanu a mers intr-o sfera a decadentei (chic?!), dand nastere exclamatiilor de uimire sau privirilor dezaprobatoare.

  • O Pereche de Mocasini pentru Zile ploioase

    Sezoanele se schimba, si odata cu ele si accesoriile.Odata cu venirea primaverii si a ploilor din ultimele zile, in loc de balerini, vedetele prefera sa poarte ca si accesorii cu talpa joasa, mocasini.

  • Colectia moja.ro by Doina Ciobanu

    Daca simti ca garderoba ta pentru sezonul primavara/vara 2012 nu a prins inca contur, cu siguranta una dintre piesele colectiei Moja.ro by Doina Ciobanu este ceea ce cauti.Moja.ro va lansa in curand o colectie capsula in colaborare cu renumita bloggerita de la www.thegoldendiamonds.com, muza fotografilor de streetsyle, care atrage atentia celor peste 10.000 vizitatori ai sai atat prin outfiturile extrem de stylish, cat si prin inclinatiile artistice de care da dovada.Pornind de la elemente definitorii ale garderobei Doinei – linii curate, feminitate, croiuri impecabile, colectia se remarca prin culorile folosite si prin imprimeurile digitale spectaculoase.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii