Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Street Chic: 21 de Tinute cu Stil, Pentru Weekend

Vineri, 03 August 2012
Street Chic: 21 de Tinute cu Stil, Pentru WeekendA venit in sfarsit weekendul, ceea ce nu poate duce  decat la 3 lucruri: distractie, odihna si o lipsa de inspiratie inevitabila referitoare la ce vom purta in weekend.

Asa ca iar ne pierdem cel putin o ora din viata doar privind dulapul, analizand hainele si dand dezaprobator din cap.

Din acest motiv, am decis sa adun cateva surse de inspiratie, din toate colturile lumii, din moda din strada, special pentru a-ti usura deciziile cu privirile la outfiturile tale din acest weekend.

Asadar, arunca o privire asupra celor 21 de tinute in stiluri diferite: simple, funky, retro, classy, glam, indraznete, de zi, de seara...

Iar daca nu gasesti o tinuta care iti surade, cu siguranta vei avea o revelatie asupra unei combinatii funky de culori sau un mod aparte de asociere a accesoriilor.

Asorteaza, combina, joaca-te si profita cu stil de cat a mai ramas din vara aceasta, inspirandu-te din moda din strada!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Street Chic: 18 Tinute Casual pentru Weekend

    A venit in sfarsit mult-asteptatul weekend! Asadar, spune "pe curand" tinutelor office si adopta stilul casual, fiindca recomandarile acestui weekend se invart in jurul confortului si a denimului!

  • Street Chic: 24 de Tinute de Strada

    Vremea inselatoare iti poate rezerva surprize neplacute atunci cand vine vorba de outfitul ales, motiv pentru care am facut un mic research asupra unor tinute de strada in care primeaza suprapunerile!

  • 6 Tinute Chic pentru O intalnire

    Pe langa toate emotiile pe care le avem cand mergem la o intalnire, exista un gand care ne nelinisteste: cu ce sa ma imbrac?De la machiaj, coafura, tinuta, accesorii, toate acestea sunt dileme care nu ne lasa sa ne bucuram de acesta iesire in oras. Pentru a va usura munca, am ales noi pentru voi cateva tinute chic si sexi care sa va inspire pentru o intalnire si cu care sigur il veti impresiona.

  • Street Chic: Accesorii

    O tinuta fara accesorii este de cele mai multe ori incompleta. Foarte rare sunt situatiile in care un outfit este suficient de spectaculos incat sa nu fie nevoie de o completare a acestuia...

  • Street Chic: Stilul, sub 21 de Forme

    Faptul ca ne apropiem de sfarsitul lunii august, nu inseamna ca ne apropiem implicit de sfarsitul verii! Iar atata timp cat temperaturile tin cu noi, propun sa profitam de zilele insorite atat cat se mai poate...

Mesaje (2) »
...
scris de fake hublot, November 13, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> That you are a gentleman among guys <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href="http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp">fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> You command respect <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> People today admire you for your items you do. A male that desires and gets absolutely nothing however the best really should possess the finest timepiece at any time created.

...
scris de replica montblanc watches for sale, January 08, 2014

<a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watches‎</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer online</a> If you weren't pursuing task trajectories because pointing to ginger root additionally Baby, <a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/‎>replica panerai watches</a> Why don't we said oneTowards the end amongst 2000 <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>jandbcoffeeco.com/product/imitation.html</a> , King elvis wore set to the peak furthermore went to leave a house.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii