Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Martini dezvaluie cele 28 de Finaliste ale Concursului Martini Royale Casting

Duminica, 12 August 2012
Martini dezvaluie cele 28 de Finaliste ale Concursului Martini Royale Casting28 dintre cele mai frumoase, stilate si carismatice femei au fost selecționate pentru urmatoarea etapa a MARTINI Royale Casting. Candidatele isi doresc sa devina urmatoarea stea MARTINI, sa fie platite cu 150,000 Euro pentru rolul din viitoarea reclama MARTINI si, in plus, sa primeasca 12 perechi de pantofi Christian Louboutin si 12 tinute de la my-wardrobe.com.

Cele 28 de finaliste provin din 23 de tari si au fost alese din peste 3.500 de candidate. Juriul international a fost format din celebrul creator de pantofi Christian Louboutin, Sarah Curran, fondatoarea my-wardrobe.com si Yuri Buzzi, castigatorul concursului  MARTINI Kisser Casting in 2011.

Denumit dupa cocktail-ul cu acelasi nume, facut din 50% MARTINI Bianco si 50% MARTINI Prosecco, MARTINI Royale Casting este un scouting de talente desfasurat la nivel global cu scopul de a descoperi persoana potrivita care sa intruchipeze filozofia MARTINI, LUCK IS AN ATTITUDE. LUCK IS AN ATTITUDE este un principiu adanc inradacinat in istoria brandului, MARTINI fiind dintotdeauna un promotor al spiritului ludic si al vietii traite cu intensitate.

Castigatoarea castingului va calca pe urmele unor mari staruri precum Charlize Theron, Nicollette Sheridan si Monica Bellucci, participand la petreceri VIP si aparand in noul spot publicitar MARTINI.

„A fost foarte dificil sa alegem doar 28 de fete, din peste 3.500 de persoane care au participat la casting. Toate aceste femei au atitudinea, energia si prezența necesara pentru a susține filozofia MARTINI,  LUCK IS AN ATTITUDE”, a declarat Christian Louboutin.

Norocoasele finaliste vor petrece, in luna august, o saptamana in Ibiza, acolo unde se desfasoara etapa finala a MARTINI Royale Casting.

“Sunt foarte incantata de faptul ca pot sa le ofer suportul meu acestor fete. Singurul sfat pentru cele 28 de finaliste este sa fie cat mai naturale, astfel incat personalitatea lor unica si atitudinea lor sa iasa in evidența”, a declarat Sarah Curran, fondatoarea site-ului my-wardrobe.com.

“Am ales Ibiza pentru a desfasura aceasta etapa a concursului, deoarece Ibiza este un promotor al vietii traite cu intensitate si energie, atitudine pentru care MARTINI este faimos”, a declarat  Arnaud Meysselle, MARTINI Global Brand Director.

Finalistele vor susține trei probe de-a lungul carora vor fi filmate. Filmarile vor fi postate pe pagina de Facebook , incepand cu data de 4 septembrie. Publicul va vota finalista preferata si, astfel, va ajuta MARTINI in alegerea castigatoarei concursului.

MARTINI va anunta cele sapte finaliste in octombrie, atunci cand va fi stabilita si marea castigatoare a MARTINI Royale Casting.

In Romania, fericita castigatoare a concursului este Maria Bata, o tanara de 28 de ani din Tirgu Mures.

Martini dezvaluie cele 28 de Finaliste ale Concursului Martini Royale Casting

Martini dezvaluie cele 28 de Finaliste ale Concursului Martini Royale Casting

Cele 28 de finaliste sunt:


Armenia - Zara Minasyan           
Liban - TBC
Belgia - Sarah Collier               
Lituania - AstaValentaite
Brazilia - Debora Albuquerque           
Olanda - DonnyaZidan
Bulgaria - ZheniGoshevaRadkova       
Polonia - KatarzynaDuduś
Estonia - Helen Adamson           
Portugalia - Fernanda Carvalho
Georgia - Mariam Kublashvili           
Romania - Maria Bata
Germania - Anna Roura               
Rusia - Julia Govor
Grecia - Christiana Moussi           
Africa de Sud - Dannalize Clarke
Grecia - PanayiotaKalafati           
Africa de Sud - SibongileZaneleMlambo
Ungaria - Bea Suhajda               
Spania - Karina Matas
Italia - Alessandra Carlotto           
Spania - Barbara Carrera
Italia - Debora Franchi               
Spania - Cristina Gonzalez
Kazahstan - AnastassiyaTarassova       
Marea Britanie - Elizabeth Griffiths
Letonia - Marina Nečipasa           
Ucraina - ViktoriiaKhomenko

Ce este LUCK IS AN ATTITUDE?


MARTINI a lansat campania globala LUCK IS AN ATTITUDE in septembrie 2011, intr-un adevarat stil italian, pe treptele Pietei Spaniei din Roma impreuna cu David Gandy si  2manydj’s.

MARTINI nu crede in noroc. Iti poti crea singur norocul prin atitudinea potrivita si prin starea de spirit corecta. LUCK IS AN ATTITUDE tine de indrazneala de a fi jucaus, de a incununa ziua cu bine si de a fi sincer cu tine, cu momentul prezent. Pe zidurile din orasul Pessione, acasa la MARTINI, regasim adesea - VOLERE É POTERE – unde exista dorinta exista si cale. Aceasta filozofie a facut mereu parte din spiritul MARTINI.

Despre MARTINI Royale


Descopera cel mai jucaus, distractiv si racoritor cocktail MARTINI, servit rece ca gheta. MARTINI Royale este un amestec de 50% MARTINI Bianco si 50% MARTINI Prosecco, cu un gust delicat de vanilie si  un iz de fructe aromate. Servit cu gheata, lime stoarsa pentru a echilibra aciditatea bauturii si menta proaspata, cocktail-ul MARTINI Royale produce o explozie a simturilor.

Despre MARTINI


Una din cele mai emblematice marci din lume,  MARTINI este unul dintre cele mai cunoscute nume in industria de vinuri din Italia si un furnizor de vinuri aromatizate si spumante de cea mai inalta calitate.

Gustul premiat, vibrant si amarui al gamei MARTINI este rezultatul amestecurilor secrete a peste 40 de plante provenite din cele mai bune locatii de pe glob. Creat in anul 1863, in Pessione, Italia, MARTINI face parte din portofoliul Grupului Bacardi si continua sa fie lider de piata in categoria sa.

Portofoliul MARTINI: MARTINI Bianco, MARTINI Rosato, MARTINI Rosso, MARTINI Extra Dry, MARTINI Asti, MARTINI Prosecco, MARTINI Rose si MARTINI Brut.

Te-ar putea interesa:
  • Andreea Raicu cauta urmatorul Star Martini in Romania

    MARTINI, una dintre cele mai emblematice marci din lume, a lansat impreuna cu Andreea Raicu o noua campanie provocatoare pentru a gasi urmatorul star feminin MARTINI in Romania.

  • Fashion TV organizeaza casting pentru modele

    Esti frumoasa? Fii desteapta! Daca ai intre 17 si 26 de ani si vrei o cariera in modeling, participa la preselectia organizata de FashionTv pentru concursurile Top Model Romania si Miss F Romania, pe 20 noiembrie, la Rin Grand Hotel.

  • Show-ul Miss Romania 2009, anulat din cauza imbolnavirii unei finaliste cu gripa porcina

    Show-ul prin care ar fi trebuit sa fie aleasa Miss Romania 2009 a fost anulat deoarece una dintre finalistele concursului este infectata cu virusul A/H1N1 si o alta urmeaza tratament medical pentru aceeasi boala, informeaza organizatorii concursului.

  • Prada dezvaluie tinutele Marelui Gatsby

    Miuccia Prada a dat publicitatii patru schite ale costumelor pe care le-a creat special pnetru mult asteptatul film al lui Baz Luhrmann – The Great Gatsby. Ecranizarea celebrului roman va aparea pe marile ecrane in vara acestui an si se preconizeaza inca de pe acum a fi un mare succes. Prada a lucrat cu designerul de costume Catherine Martin pentru realizarea a peste 40 de tinute dedicate acestui film, fiecare dintre ele fiind inspirate de istoricul Prada si Miu Miu.

  • Burberry dezvaluie numele muzei urmatorului parfum

    Celebrul brand britanic urmeaza sa lanseze un nou parfum ”Burberry Body”. Top modelul englez Rosie Huntington-Whiteley va fi imaginea urmatorului parfum Burberry.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii