Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectia Ash, Toamna-Iarna 2012-2013

Marti, 28 August 2012
Colectia Ash, Toamna-Iarna 2012-2013Colectia Ash pentru sezonul toamna-iarna 2012-2013 readuce in prim-plan accesoriile cu influente din cultura mexicana, pastrand accentele glam rock, definitorii pentru marca. Incaltamintea ASH ramane si in acest sezon un must have pentru femeile care isi doresc sa se  adapteze diverselor variante ale stilului urban si sa obtina o imagine distinctiva in orice circumstanta.

Ghetele pentru toamna-iarna 12/13 se remarca prin tocuri mai inalte decat de obicei si sunt accesorizate cu tinte cu aspect antichizat dar si cu pietre si cristale negre pentru un plus de stralucire. Modelele Texas Style sunt perfecte pentru a fi purtate in oras – bombeul ridicat, piele cu aspect uzat in nuante de maro si negru vor arata spectaculos alaturi de o fusta maxi sau de o pereche de jeans skinny.

Colectia Ash, Toamna-Iarna 2012-2013

Colectia Ash 12/13 declara suprematia jachetelor. Din piele mata sau cu irizatii metalice, captusite cu blanita calduroasa de oaie,  jachetele ASH sunt concepute pentru femeile care cauta originalitate, glamour si confort.

Colectia Ash, Toamna-Iarna 2012-2013

O colectie care confirma cele 2 suflete ale brandului - unul rock glam iar celalalt gipsy, lasandu-le sa se contopeasca intr-un stil urban cu o deosebita atentie la detalii, pentru femeia actuala care reinterpreteaza tendintele in fiecare zi.

Colectia Ash, Toamna-Iarna 2012-2013

Colectia Ash, Toamna-Iarna 2012-2013

Linia Ash Fashion Sport este inspirata de street style-ul metropolelor multietnice ale lumii: New York, Londra, Paris si Milano, orase in permanenta miscare, haotice si pline de viata unde au loc cele mai in voga evenimente. Sneakersii sunt inspirati de curentul punk rock si sunt realizati din piele accesorizata cu tinte ascutite, pietre si cristale

In Romania, colectiile ASH pot fi gasite exclusiv in magazinul Dimensione Danza din Baneasa Shopping City, etaj 1.

Despre Ash


In anul 2000, pasiunea și know-how-ul francezului Patrick Ithier și ale italianului Leonello Calvani, doua nume foarte cunoscute in industria de accesorii, s-au unit pentru a crea ASH – unul dintre cele mai cunoscute și iubite branduri de incalțaminte și accesorii din lume. ASH inseamna un original și autentic stil italiano-francez, luand de la fiecare cele mai bune caracteristici - calitatea made in Italy și tradiția marilor tabacarii italiene, pe de o parte, și alura franțuzeasca ce transforma in moda tot ce atinge, pe de alta parte.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii