Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bridalissima de la Rhea Costa

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Colectia Bridalissima
Colectia Bridalissima
Iti doresti o nunta ca-n povesti, al carei epicentru sa fie rochia ta de mireasa? Colectia Bridalissima toamna-iarna 2012/2013 de la Rhea Costa te va surprinde cu siguranta!



Bridalissima ofera nu doar o rochie, ci un pachet complet de styling personalizat, atat inainte, cat si dupa nunta, mireasa primind consultanta in alegerea modelului, materialelor si accesoriilor pentru tinuta creata special pentru ea .

 “Am vrut ca fiecare femeie sa se simta speciala in ziua nuntii, sa isi aleaga o rochie asa cum a visat-o , fara sa fie nevoita sa se conformeze  anumitor tipare ”, a argumentat Andreea Constantin, designerul brandului.

Dar pentru ca nicio femeie nu seamana cu cealalta, colectia este structurata in cinci mari categorii, astfel incat fiecare mireasa sa poata regasi trasaturile ce-i sunt caracteristice: Traditional, Urban Princess, Bold, Romantic si Boho chic.

1. “Traditional Bride” - este mireasa clasica, delicata pentru care nu exista nicio alta  varianta in afara rochiei albe. Matasea, tulleul si voalul sunt materialele ce i se potrivesc de minune, pentru a-i sublinia si mai mult feminitatea.

2. “Urban Princess bride” - dupa cum sugereaza si denumirea, este mireasa de poveste ce traieste in prezent. Materialele fine precum matasea, tulle-ul sau voalul formeaza structuri ample, arhitecturale, desprinse  parca din peisajul citadin.

3. “Bold Bride” - inzestrata cu o personalitate puternica si un spirit mereu tanar, isi urmeaza fiecare instinct cu incredere. Rochia ei va atrage mereu atentia si nu va fi lipsita de un decolteu,  de transparenta sau de broderii, toate menita sa-i sublinieze indrazneala si non-conformismul.

4. “Romantic bride”- este mireasa desprinsa din povestile de dragoste cu final fericit, care se concretizeaza intodeauna intr-un eveniment unic si special. Rochia miresei romantice nu putea sa fie altfel decat fluida, eleganta, cu multe aplicatii de dantela si voal.

5. “Boho-chic bride” - romantica incurabila, doreste sa celebreze dragostea si importantul moment al vietii ei intr-o rochie confortabila dar care sa nu-i stirbeasca gratia. Broderiile si aplicatiile sunt simple, fine, delicate, in concordanta cu personalitatea ei.      


Colectia “Bridalissima” poate fi gasita in showroom-ul Rhea Costa din strada Popa Nan nr. 13, unde fiecare mireasa poate beneficia gratuit de sfaturile stilistilor Rhea Costa. 
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Colectia Rhea Costa Bridalissima

    Rhea Costa si Dior Make-up au placerea de a te invita in culisele nuntii perfecte, la o vizionare in exclusivitate a colectiei Rhea Costa Bridalissima.Colectia Bridalissima este un mix de piese si accesorii speciale, din care fiecare mireasa poate alege pentru a crea o tinuta perfecta, unica, cu ajutorul stilistului Rhea Costa.

  • Rhea Costa prezinta colectia Bridalissima

    Miercuri, Sala Constanta a JW Marriott Bucharest Grand Hotel, s-a transformat in “Backstage of the perfect wedding”, un spatiu conceptual care a reunit elementele nuntii de vis si specialistii care o pot transforma in realitate.Rhea Costa a prezentat  Bridalissima, un mix de piese si accesorii speciale din care fiecare mireasa poate alege, pentru a crea o tinuta perfecta, unica. Rochia de mireasa Bridalissima este eleganta, sofisticata, dar in acelasi timp accesibila, moderna si versatila.Este rochia care poate fi purtata oricand dupa marele eveniment, accesorizata diferit, mixata cu alte piese din garderoba sau modificata in atelierul Rhea Costa.

  • Rhea Costa - primavara-vara 2011

    Colectia Rhea Costa de primavara-vara 2011, prezentata la Gala Avanpremiere 2010, are ca punct de plecare primavara lui Botticelli, cu toate valentele sale mitologice si clasicizante. 

  • Rhea Costa lanseaza colectia „Iuliana Tudor”

    Daca esti adepta unui stil clasic, usor retro si cu influente traditionale romanesti, Iuliana Tudor si Rhea Costa iti propun, din 1 decembrie, cateva tinute care sa ti se potriveasca.

  • Cea mai scumpa oja din lume costa peste 98.000 de euro

    Cea mai scumpa oja din lume, comercializata de o companie britanica de produse cosmetice, a fost lansata la inceputul acestei saptamani la Londra si costa 83.000 de lire sterline (98.180 de euro), informeaza site-ul beautyliciouslove.com.

Mesaje (2) »
...
scris de Replica Rolex Watches for sale, November 10, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html>Replica Watches for Sale</a> These watches almost often have quartz movements <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html>fake rolex for sale</a> The excellent news is they operate Ok and they're definitely low cost - below one hundred bucks.

...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 12, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html>fake rolex for sale</a> That you are a man amongst guys. <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> You command respect. <a rel="nofollow" href="http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html">Replica Watches for Sale</a> <a rel="nofollow" href=http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html>fake rolex for sale</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> Folks admire you to the points you do. A guy that desires and gets nothing however the finest really should have the most effective timepiece ever created.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii