Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Brad Pitt, noua imagine Chanel No. 5

Luni, 08 Octombrie 2012
brad pitt chanelSaptamana viitoare Chanel Fragrance & Beauty va lansa noua reclama la parfumul Chanel No. 5, avandu-l ca protagonist pe Brad Pitt.

Daca pana acum imaginea produsului a fost asigurata exclusiv de vedete feminine de prima mana, precum Nicole Kidman, Keira Knightley, Vanessa Paradis sau Catherine Deneuve, este prima data cand celebrul parfum pentru femei este promovat de o celebritate masculina, arata celebuzz.com. brad pitt imaginea chanel no.5

Andrea d’Avack, presedintele Chanel, a explicat de ce compania prefera aceasta abordare indrazneata si in acelasi timp riscanta: “Pentru a mentine o legenda proaspata, trebuie sa schimbi mereu punctul de vedere asupra ei. Este pentru prima data cand vom avea un barbat care vorbeste despre un parfum destinat femeilor. Aceasta deoarece credem ca exista un trio al seductiei, care include barbatul, femeia si parfumul”.

Spre deosebire de alte reclame Chanel bazate exclusiv pe imagine, Brad Pitt va zambi, va poza dar va si vorbi in clipul publicitar ce va fi regizat de Joe Wright, cel care a realizat si clipul in care a aparut Keira Knightley.
Chanel nu va pune accentul numai pe aspectul atractiv al sex symbol-ului american. Daca Pitt poate fi obiectul afectiunii admiratoarelor din lumea intreaga, in reclama la Chanel, obiectul afectiunii lui va fi parfumul, caruia ii vorbeste precum unei femei.

Autor: Realdo Tokacs
Sursa foto: Hepta
Te-ar putea interesa:
  • Blake Lively, noua imagine a gentilor Chanel

    Casa de moda Chanel a confirmat in mod oficial faptul ca actrita din binecunoscutul serial TV Gossip Girl, Blake Lively, va fi imaginea noii campanii de promovare a gentilor Chanel.

  • Noua colectie Chanel

    Casa de moda franceza Chanel si-a lansat noua colectie pentru toamna - iarna 2008. Intr-o cromatica sobra, clasica, office si eleganta, colectia este alcatuita in special din costume si rochii. 

  • H&M are o noua imagine

    Vanessa Paradis este noua imagine a colectiei Conscious de la H&M! Este o alegere surprinzatoare dupa parerea multora dar noi consideram ca rolul o prinde de minune.

  • O noua imagine Pinko

    Naomi Campbell a fost inlocuita de un trio “glam” de tinere modele, in noua campanie Pinko. Aline Weber, Kendra Spears si Patrycja Gardygajlo au devenit imaginea colectiei de Primavara/Vara a brand-ului italienesc. Tinerele modele au pastrat atitudinea de “felina” urbana a top-modelului Naomi Campbell – imaginea Pinko in ultimele sezoane- dar au adus un aer fresh si sarmant colectiei.

  • Lana Del Rey ar putea fi noua Imagine H&M

    Lana Del Rey a cucerit lumea prin talentul, stilul muzical abordat si look-ul misterios ce consta intr-un amestec al anilor '60, cu accente hip-hop.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii