Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda primavara-vara 2013: Colectia Simona Semen

Marti, 16 Octombrie 2012
 Colectia Simona Semen  primavarav-ara 2013„Simona Semen este, din punctul meu de vedere, cel mai interesant nou produs al anului, in moda romaneasca – “Best New Comers” deci pe 2012 - asa cum au fost Natalia Vasiliev, pe 2011; Iris serban pe 2010 si atatia designeri interesanti, care au confirmat ulterior cu succes, inaintea lor”- declara analistul de moda si fondatorul “Best New Comers” - Romania, “Soirees de la Mode” si al “Galei AVANPREMIERE”,  Alin Galatescu.

Astfel chimonoul este transformat radical prin materiale (voal, tafta), transparente, culoare, proportiile surpinzatoare si evidentele accente sport. Pantalonii hakama, simbolizand – prin cele 7 pliuri dispuse inegal in fata si spate – curajul, caritatea, dreptatea, respectul, sinceritatea, loialitatea si onoarea - devin element central al colectiei, fiind derivate in piese neo-etnice comode, purtabile si inedite, in culori calde, de vara: bej, roz, auriu, arama stinsa.

"Designerii romani devin din ce in ce mai creativi si mai aproape de trendurile internationale. Colectia Simonei Semen – „Asian Mood”, reuseste performanta rarisima la noi, sa anunte si sa ilustreze trendurile cele mai importante ale viitorului sezon, inainte ca ele sa fie anuntate. Moda Romaneasca exista si se dezvolta!" declara Alin Galatescu, recent revenit de la Saptamana Modei de la Paris.

Regasim astfel la Simona Semen cea mai masiv-anticipativa colectie romaneasca din ultimii ani. Ea a fost lansata in cadrul “Soirees de la Mode” XII, pe 10 Iulie, cu luni bune inaintea inceperii sezonului de show-uri pentru primavara-vara 2013, completata imediat si transpusa intr-o campanie de imagine, in aceeasi luna.

resort_2012_simona_semen_1.jpg
resort_2012_simona_semen_2.jpg
resort_2012_simona_semen_3.jpg
resort_2012_simona_semen_4.jpg
resort_2012_simona_semen_5.jpg
resort_2012_simona_semen_6.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Moda primavara-vara 2013: Colectia Anna Sui

    Anna Sui este recunoscuta pentru creatiile sale dragute, capricioase, uneori chiar „muzicale” iar colectia sa de primavara/vara 2012/2013 este conceputa pe acelasi tipar.  Ansamblurile dulci si punk, inspirate atat de o frantuzoaica comercianta de mobila si decoratiuni interioare, Madeleine Castaing, cat si de scena punk a anilor 1970, au impresionat placut publicul.

  • Moda primavara-vara 2013: Colectia Oscar de la Renta

    Colectia de primavara/vara 2013 a casei Oscar de la Renta poate fi definita simplu, intr-un singur cuvant: latex. Karlie Kloss a deschis prezentarea purtand o fusta alba creion si un blazer navy, dar piesa de rezistenta a fost o bluza rosie despre care am fi putut crede ca este din piele. Ei bine, nu. Folosit in diverse alte combinatii, latexul nu a creat nicio secunda ideea de sexualitate ci, dimpotriva, a adus o nota de eleganta subtila tuturor creatiilor.

  • Simona Semen prezinta Colectia Resort 2012, Asian Moods

    Continuand explorarea spiritualitatii din colectia prêt-a-porter Heaven Inside toamna-iarna 2012-2013, Asian Moods este prima colectie resort sub semnatura Simonei Semen.Prezentata, partial, in cadrul Soirees de la Mode XII din 10 iulie 2012, colectia resort 2012 Asian Moods reprezinta, in fapt, o intoarcere la origini si traditii, valoarea simbolica a hainei in epoci trecute fiind reinterpretata si adaptata functiilor contemporane de estetica si reflectare personala.

  • Chanel a lansat Colectia de Primavara-Vara 2013 la Palatul Versailles

    Karl Lagerfeld nu inceteaza din a ne uimi! Nu numai ca deja si-a lansat colectia de primavara-vara 2013, ci a si ales o locatie deosebita pentru marele eveniment: Palatul Versailles din Franta!

  • Stephan Pelger si Simone Anes au lansat Colectia „Blossom”, primavara-vara 2013

    Colectia „Blossom” semnata de duo-ul Stephan Pelger si Simone Anes a fost lansata sambata, 28 aprilie, in lounge-ul The Gang, cu sustinerea Mini Cooper.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii