Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Nunta de cinci stele

Joi, 25 Octombrie 2012
Jessica Biel si Justin Timberlake - Nunta anuluiCand esti star la Hollywood si banii nu sunt o problema pentru tine, orice extravaganta este posibila! Chiar si o nunta de o saptamana!

In Italia, acolo unde Justin Timberlake si Jessica Biel si-au unit destinele, petrecerea a tinut nici mai mult, nici mai putin de o saptamana. Evident, nota de plata a fost pe masura. Sase milioane si jumatate de dolari! Acum nu se mai indoieste nimeni ca aceasta a fost cea mai scumpa nunta din lumea showbiz-ului, nu-i asa?

Mai multe detalii despre nunta anului 2012 si galerie foto cu Justin si Jessica vezi aici .

Pentru curiosi, programul desfasurat al saptamanii de cinci stele, in video.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de replica carier watches, November 17, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches for sale</a> These watches regularly use movements incorporated into Omega or other best end watches and frequently use genuine gold inside the casework and bracelets <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a>

...
scris de patek philippe complicated 26050, January 02, 2014

<a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe replica</a> Look that flat very well scuff marks. yet, <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> You should invest a bit longer, <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> In the event a a lot more or higher leading scrapes.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii