Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Accesorii cu stil – Emilio Pucci

Marti, 19 Februarie 2013
bratara pucci 2013Se pare ca dragonii si cultura chineza in general au fost sursa de inspiratie pentru accesoriile din colectia de Primavara/Vara 2013 Emilio Pucci, creata de talentatul designer Peter Dundas.

Colectia cuprinde posete, plicuri, sandale cu platforma, toate decorate cu capuri de dragon si corpuri ale unor creaturi mitice.

plicuri emilio pucci 2013

In orice caz, fashionistele adevarate nu se vor lasa speriate de imaginile infricosatoare, cu atat mai mult cu cat aceste elemente se regasesc in multe colectii ale acestui sezon. Mai mult chiar, ele pot fi catalogate drept un trend must have, ceea ce le plaseaza pe wish list-ul tuturor.

sandale emilio pucci 2013

Asia preia controlul asupra lumii. Este momentul in care cultura asiatica demonstreaza inca o data ca influentele sale pot deveni sursa de inspiratie pentru orice designer talentat. Peter Dundat n-a ratat momentul si a iesit pe piata, asemeni multor altor designeri de renume, cu o colectie ce imbina perfect elementele asiatice cu imprimeurile caracteristice brandului Pucci. 

posete emilio pucci 2013

Asadar, daca te bate gandul sa faci o excursie imaginara in Orient si in acelasi timp sa te bucuri de confortul si eleganta unei tinute impecabile, atunci urmeaza-l pe Peter Dundas in incursiunea sa prin  Vietnamul zilelor noastre si bucura-te de minunatele accesorii create pentru Emilio Pucci.

posete pucci 2013

Sursa foto: millionlooks

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii