Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hello Kitty o afacere de 5 miliarde de dolari anual!

Joi, 28 Martie 2013
Hello KittyHello Kitty este un personaj imaginat de designer-ul Yuko Shimizu, creat de compania japoneza Sanrio. A aparut pentru prima oara in 1974 si a fost imprimat pe o geanta din vinil. In 1976, personajul a devenit cunoscut si in SUA, dar abia in 2010 a atins apogeul popularitatii, transformandu-se intr-un produs de marketing care aduce profit de 5 miliarde de dolari anual companiei japoneze. Adresat initial copiilor si adolescentilor, Hello Kitty “atinge” toate categoriile de consumatori, personajul fiind imprimat pe o varietate de produse: de la rechizite la obiecte de lux.
tenisi negri hello kitty

Hello Kitty se refera de fapt la o intreaga familie de pisicute inrudite intre ele, personajul principal purtand numele de Kitty White sau Kitty Chan. Designer-ul, Yuko Shimizu i-a atribuit si o personalitate celebrei pisicute albe. Conform descrierii ei, Hello Kitty a fost nascuta in suburbiile Londrei,  cantareste cat trei mere, este o fetita buna la inima, adora sa faca prajituri, iar materiile preferate la scoala sunt muzica si artele plastice. Numele Kitty a fost inspirat din cartea “Through The Looking Glass” scrisa de Lewis Carrol, iar sintagma “Hello” reflecta ideea de comunicare sociala, cu toate ca personajul nu are o gura desenata. “Hello Kitty vorbeste prin sufletul ei si foloseste un limbaj universal”, spune Yuko Shimizu.

tenisi hello kitty

Hello Kitty “mania” a cuprins si magazinul Sport/Couture, aflat la primul etaj al Baneasa Shopping City. Tenisii unisex de la Vans arata super-cool in varianta de gheata sau espadrila, imprimata cu celebrul personaj al companiei Sanrio.  Colaborarea dintre Vans si Sanrio a inceput in urma cu doi ani, incluzand atat pantofi sport, cat si haine sau accesorii, precum sepci sau curele.  

tenisi colorati hello kitty

Celebrul Pop Phone, de la Moshi Moshi, folosit de vedete din intreaga lume, precum Lenny Krevitz, Orlando Bloom , Sarah Jessica Parker sau Janet Jackson, a fost reinterpretat  intr-o varianta “girly”. Acum are urechi si o funda si este disponibil in variante de alb, roz si negru, care vor cuceri orice fashionista.

incaltaminte hello kitty

Te-ar putea interesa:
  • Hello Kitty - Stil chic la orice varsta

    Daca e 1 iunie, nu trebuie sa uitam nici de fetitele noastre care isi doresc de mici sa fie frumoase si cochete si se viseaza printese.

  • Bijuteriile "Hello Kitty" marcheaza 35 de ani de la lansarea figurinei

    Creatorul nipon al celebrei figurine "Hello Kitty", grupul Sanrio, a anuntat, joi, realizarea unei versiuni a personajului, ornata cu diamante, topaze, safire si alte pietre pretioase, sub forma unei papusi originale a carei valoare este de 15,6 milioane de yeni (125.000 de dolari), informeaza AFP.

  • LVMH preia Bulgari pentru suma de 4,3 miliarde de euro

    Consortiul francez de bunuri de lux LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton preia producatorul de bijuterii italian Bulgari SpA, printr-o tranzactie care ajunge la suma totala de 4,3 miliarde de euro, informeaza wsj.com.

  • Safir de 3,5 milioane de dolari

    Un safir Kasmir a stabilit un record mondial la o licitatie organizata joi in Geneva, fiind achizitionat pentru 3,5 milioane de dolari, chiar daca jumatate din bijuteriile scoase la licitatie au ramas nevandute din cauza crizei financiare, potrivit casei de licitatii Christie's, transmite Reuters, preluat de MEDIAFAX.

  • Michelle Obama - inel de 30 000 de dolari

    Barack Obama i-a cumparat sotiei sale, Michelle, un inel de rhodium incrustat cu diamante, a carui valoare este de 30.000 de dolari, in semn de multumire pentru sprijinul pe care i l-a acordat in campania electorala si cu ocazia alegerilor, informeaza Daily Mail, preluat de MEDIAFAX.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii