Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

EXCLUSIV: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique

Joi, 28 Martie 2013
Din vitrinele Lafayette, acum la Danza BoutiqueIn urma selectiei in proiectul "Paris Capitale de la Création", colectia primavara-vara 2013 a brand-ului NUE 19.04 a putut fi admirata la inceputul acestui an in vitrinele galeriilor Lafayette Haussmann iar Danza Boutique o prezinta acum si in Romania.
NUE 19.04 a fost lansat de catre designerul francez Cyril Pailot. Creatiile acestuia scot la iveala o relatie virtuoasa cu materialele si cu felul in care ele trebuie sa se contopeasca cu trupul. Este un amestec de fluiditate si de rigurozitate in care fuziunea culorilor si contrastul pe ele il ofera sunt ca un melanj intre asprime si delicatete.
NUE 19.04 este un brand senzual, obraznic, rock dar delicat ale carui colectii imbina fluiditatea si transparenta unor materiale precum sifonul de matase sau bumbacul extrafin cu piele si denim cu aspect uzat.
Colectia primavara-vara 2013 poate fi gasita in: Dimensione Danza (Baneasa Shopping City, et1), Danza Boutique (Piata Dorobanti, Intrarea Bitolia nr 2) si online pe www.danzaboutique.ro.

NUE: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique 1

NUE: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique 2

NUE: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique 3

NUE: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique 4

NUE: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique 5

NUE: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique 6

NUE: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique 7

NUE: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique 8

NUE: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique 9

NUE: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique 10
Te-ar putea interesa:
  • Vic Matie vine in Romania la Danza Boutique

    Vic Matié, brand-ul italian de accesorii pentru femei, a fost creat in 1987 de catre Renato Curzi. Pe langa prezenta in cele mai sic magazine, incepand cu 1998, marile orase ale lumii si-au imbogatit oferta de fashion odata cu inaugurarea magazinelor monobrand Vic Matié.Principalul atribut care insufleteste brand-ul este Creativitatea. Fiecare pereche de pantofi si fiecare geanta se nasc sub semnul unicitatii pentru ca mai apoi sa fie produse pentru a face parte din viata de zi cu zi a fiecarei femei.

  • Religion, exclusiv in magazinul Dimensione Danza

    Incepand din acest sezon, brand-ul englez Religion va putea fi gasit si in Romania, exclusiv prin magazinul Dimensione Danza (Baneasa Shopping City, etaj 1).Infiintat la inceputul anilor ’90, ca un brand de t-shirt-uri pentru club, Religion a ajuns in randul intai al brand-urilor de moda si a cucerit media de fashion datorita originalitatii printurilor inspirate din cultura strazii londoneze si internationale, designului inovator si decadent ce da un aer de rock star celor ce il poarta. Lesne de inteles de ce brand-ul se numara acum  pe lista de must haves a vedetelor precum Agyness Deyn,  Kate Moss, Paris Hilton si Kylie Minogue.

  • Baneasa Shopping City te invita la extra reducerile extravagante, vino sa golesti vitrinele!

    Vineri, 20 ianuarie, Baneasa Shopping City te invita sa profiti de reduceri extravagante la colectia de toamna-iarna pana la miezul noptii. Incep extra reducerile cu muzica buna si numeroase premii oferite pe loc, care vor transforma o iesire la mall intr-o super petrecere. Magazinele din centrul comercial vor fi deschise pana la miezul noptii, iar cumparatorii vor avea parte de o multime de reduceri la brandurile favorite.

  • Boutique Evening Party

    Sisters Magazine este un proiect intiat pentru a celebra intr-un mod cat mai placut Ziua Femeii.

  • Dimensione Danza – un nou brand in Romania

    Din toamna acestui an, un nou brand isi va face simtita prezenta pe piata retailer-ilor de fashion din Romania. Brandul Dimensione Danza vine cu un stil sport chic, in pas cu tendintele momentului transpuse in imbracaminte casual si street-wear, principala sursa de inspiratie fiind baletul.

Mesaje (1) »
...
scris de ctandra, August 08, 2013

Alta Cosmetics = peste 60 de parfumuri celebre Made in Germany. www.alta-cosmetics.ro

Scrie mesaj
busy
 
Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii