Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cutii pentru sushi semnate Kate Moss

Vineri, 29 Martie 2013
kate mossKate Moss s-a alaturat lantului frantuzesc „Sushi Shop” pentru a crea o cutie speciala pentru sushi, ce va contine 40 bucati de specialitati japoneze cu peste crud. Cutia este acoperita cu paiete si are inscriptionat numele super modelului.

“Deschidem prima locatie din Londra luna viitoare (restaurantul cu numarul 100 al lantului) si ne-am gandit ca ar trebui sa venim cu ceva special. Colaborarea cu ea ne incanta si ne da siguranta ca va avea un mare succes,” declara reprezentantul lantului Sushi Shop.

Colaborarea a fost declara oficial marti seara la cabaretul parizian La Nouvelle Eve. Cutia costa €45 (£38) si va fi disponibila in toate locatiile Sushi Shop incepand cu 13 Mai.

kate moss cutie sushi
Sursa foto: Vogue
Te-ar putea interesa:
  • Kate Moss tine o dieta pentru fertilitate

    Top modelul Kate Moss, mama a unei fetite in varsta de 6 ani, s-a hotarat sa adopte o dieta alimentara pentru imbunatatirea fertilitatii intrucat isi doreste sa devina din nou mama, potrivit dailymail.co.uk.

  • Kate Moss a pozat goala pentru iubitul ei

    Kate Moss a pozat nud pentru iubitul ei, rockerul Jamie Hince, top modelul britanic purtand in aceste fotografii alb-negru doar o casca de ofiter german, informeaza contactmusic.com.

  • Kate Moss a apelat la un saman pentru "purificarea" resedintei sale

    Top modelul britanic Kate Moss a apelat la serviciile unui exorcist profesionist, care o va ajuta sa indeparteze "energia malefica" din resedinta ei din Londra, despre care presa britanica a afirmat ca a fost tinta mai multor "dezastre" in ultimele luni, relateaza contactmusic.com.

  • Pete Doherty a compus un cantec de dragoste pentru Kate Moss

    Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, a compus un cantec de dragoste care se pare ca este dedicat fostei sale iubite, top modelul britanic Kate Moss, informeaza Ireland On-Line.

  • Kate Moss a cantat pentru pictorul Lucian Freud, la aniversarea acestuia

    Kate Moss l-a felicitat intr-o maniera originala pe pictorul britanic Lucian Freud pentru implinirea varstei de 88 de ani, interpretand trei cantece in onoarea acestuia, la petrecerea organizata, miercuri, la Londra, pentru a celebra ziua de nastere a artistului, informeaza mirror.co.uk.

Mesaje (2) »
...
scris de ctandra, August 08, 2013

Incercati parfumurile Alta Cosmetics ! Au peste 60 de parfumuri celebre. www.alta-cosmetics.ro

...
scris de fake tag heuer watches, January 06, 2014

<a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex copies for sale</a> If you weren't pursuing task trajectories because pointing to ginger root additionally Baby, Why don't we said oneTowards the end amongst 2000, King elvis wore set to the peak furthermore went to leave a house <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe complicated 26050</a> <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>www.yourdiabeticcat.com/montblanc/</a> .

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii