Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Liber la probat rochii Vera Wang

Vineri, 29 Martie 2013
vera wangVera Wang a renuntat la taxa de probare a rochiilor de mireasa la toate magazinele sale din lume dupa revolta clientelor din China.

In urma cu cateva zile s-a produs o adevarata isterie dupa ce clientele celebrului brand s-au aratat nemultumite de faptul ca trebuiau sa plateasca 3,000 yeni (£317) pentru a proba o rochie de mireasa. Aceasta taxa includea o sedinta de probat de 90 minute si un ceai in compania unui consultant de imagine.

“Dupa discutii indelungate cu operatorii nostri internationali, am hotarat sa renuntam la aceasta taxa,” a declarat Vera Wang. “Ne dorim ca toti clientii nostri sa se bucure de aceleasi standarde ale calitatii si sa primeasca acelasi tratament, oriunde in lume s-ar afla,” adauga creatoarea.

Inainte de acest anunt, un angajat al magazinului Vera Wang din Shanghai expliocase de ce exista aceasta taxa: “era o modalitate de a selecta clientele cu adevarat interesata de achizitionarea unei rochii. Sunt foarte multe eleve de liceu care vin sa probeze doar de dragul de a se fotografia intr-o rochie Vera Wang. In plus, taxa era scazuta ulterior din pretul rochiei si era deci, un fel de avans.”

Voi ce parere aveti? Ati plati o astfel de taxa?

vera wang rochii de mireasa

Sursa foto: Hepta
Te-ar putea interesa:
Mesaje (1) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 11, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> Wanting to take a look at far more intently <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> I observed the hands for about 30 seconds and I observed the sweep hand ticks were significantly more perceptible around the duplicate.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii