Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

3 exercitii care te vor ajuta sa te simti in largul tau in fata oricui

Joi, 11 Aprilie 2013
exercitii de incredereIn general, printre persoanele caracterizate de o siguranta de sine perfecta, se disting doua categorii. O categorie de persoane formata din caractere robuste si de obicei nu prea subtile, care au un aplomb nativ, automat si energic si o alta categorie care, dimpotriva, par ca poseda o incredere rationala in ele insele, folosindu-se de aceasta siguranta cu discernamant.

Daca o persoana, oricat de emotiva, se ambitioneaza sa dobandeasca o stare de imperturbabilitate absoluta, daca s-a hotarat sa devina capabila sa se simta in fata unui personaj important la fel de in largul sau ca in prezenta celor apropiati, atunci ea va receptiona deja in eul sau, intr-o stare latenta, forta mentala necesara pentru a infaptui acest lucru.

Iata cateva exercitii prezentate de Paul Clement Jagot in cartea "Puterea vointei".

1. Asezati-va in fata unei oglinzi si priviti-va propria imagine reflectata in ea. Fixati un punct intre ochi, la radacina nasului. Faceti un efort pentru a pastra ploapele nemiscate timp de o jumatate de minut, dupa care odihniti-va ochii alta jumatate de minut. Reluati apoi exercitiul, marind durata de imobilitate a ploapelor si cea de odihna la cate un minut fiecare. Exersati astfel fixand un punct fara sa clipiti si marind treptat durata exercitiului la doua, trei, patru, cinci sau chiar zece minute. Veti ajunge sa realizati acest lucru fara vreo dificultate si fara sa obositi, iar scopul propus pentru acest prim exercitiu va fi atins.

2. Asezati-va in fata unei suprafete negre sau, cel putin intunecate sau sumbre. Ca si in exercitiul precedent, mentineti-va ochii deschisi si fixati asupra unui punct, fara sa clipiti. Insa, in plus, incercati sa deschideti ochii mai mari decat de obicei. Puteti considera ca stapaniti acest exercitiu in momentul in care sunteti capabili sa-l executati timp de zece minute.

3. Incercati sa cititi zilnic cate o pagina de carte fara sa clipiti, ceea ce va va fi de folos pentru cele doua exercitii de mai sus.

incredere in propria persoana

Exercitiile prezentate vor face ca ochii sa devina de o expresivitate intensa, fascinanti, stralucitori, clari contribuind la marirea conturului ploapelor. O astfel de privire antrenata impresioneaza si captiveaza prin ea insasi. In plus, ea exercita o puternica influenta dominatoare, pe care trebuie sa o folositi in felul urmator: de fiecare data cand vorbiti cu cineva, priviti-va interlocutorul fix la radacina nasului, intre ochi. Iar pentru a fi fixa, privirea trebuie sa ramana calma si blanda si sa exprime o politete autoritara. Cat timp vorbiti cu cineva, pastrati-va o astfel de privire.
In momentele in care ascultati pe cineva deplasati-va privirea spre dreapta si spre stanga punctului de la radacina nasului interlocutorului, de parca ati asculta cu mai multa atentie. De indata ce veti lua cuvantul, indreptati-va din nou privirea la radacina nasului interlocutorului. Folositi-va de acest procedeu de fiecare data cand doriti sa va sustrageti influentei convingatoare a cuiva.

Daca veti urma instructiunile de mai sus, veti dobandi in mod automat o siguranta de sine, care va va permite sa faceti o "impresie buna" de la bun inceput. Intr-adevar, o privire franca si directa exprima fermitate si loialitate, o privire fugara, piezisa, poate indica viclenie, pe cand clipitul ploapelor demonstreaza nehotarare, dezvaluind un caracter schimbator.

Sursa foto: Hepta
Autor: Simona Ionita

Te-ar putea interesa:
  • Schimbarea la fata a culturii

    Asistam la o imbucuratoare crestere a consumului de cultura in Romania, iar marturie stau macar incasarile Teatrului National Bucuresti. Piese precum "Egoistul", "Visul unei nopti de vara", "Chicago" se joaca de stagiuni bune cu casa inchisa. Celebra si iubita piesa "Take, Ianke si Cadar" a strans din 2001, de cand se joaca saptamanal, circa 360.000 de spectatori. Incasarile nu se lasa asteptate, ajungand la peste 400.000 de euro.

  • In Flames a concertat in fata a 2.000 de fani

    Trupa In Flames, considerata cel mai bun produs rock de export al Suediei, a concertat, luni seara, la Arenele Romane, in fata a aproape 2.000 de oameni, informeaza organizatorii.

  • Ajuta-l pe Mos Craciun sa aleaga cadouri pentru familia si prietenii tai!

    In perioada 16 – 19 decembrie, sunteti asteptati la Targul Cadou de Craciun, in Baneasa Shopping City, etajul 1.

  • "Cea mai fericita fata din lume" ruleaza in premiera la B-EST

    Filmul "Cea mai fericita fata din lume", debutul in lungmetraj al regizorului Radu Jude, care prezinta drame familiale sub masca unei comedii tipice noului val cinematografic romanesc, a fost proiectat in premiera joi seara, in cadrul Festivalului International de Film B-EST (23 - 30 martie).

  • Kenny G a concertat la Bucuresti in fata a 3.000 de persoane

    Saxofonistul american Kenny G a sustinut, joi seara, un concert la Sala Palatului din Bucuresti, in fata unui public de aproximativ 3.000 de persoane, informeaza MEDIAFAX.

Mesaje (1) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches for Sale, November 16, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> These watches regularly use movements incorporated into Omega or other best end watches and frequently use genuine gold inside the casework and bracelets.

Scrie mesaj
busy
 
Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii