Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

3 vedete si machiajul (I)

Miercuri, 14 Noiembrie 2007
3 vedete si machiajul (I)Opinii pro si contra utilizarii produselor de make - up au existat dintotdeauna. In timp ce unele femei prefera sa isi mentina tenul natural, optand pentru utilizarea fardurilor doar la ocazii speciale, altele au facut din operatiunea de fardare o activitate cotidiana.

Pro sau contra rujului, rimelului si fondului de ten, vedetele de peste Ocean ne impartasesc opiniile lor.






3 vedete si machiajul (I)Actrita Drew Barrymore s-a declarat dintotdeauna o fana a trusei de machiaj. In varsta de 32 de ani, Drew adora sa fie fardata, preferand pentru aceasta nume celebre in domeniu.

Frumoasa actrita se simte nesigura atunci cand iese din casa fara minimul de machiaj - pudra, luciu de buze si rimel, insa devine mult mai puternica atunci cand foloseste produse profesioniste.

Atat pentru filmari cat si pentru viata de zi cu zi, Drew opteaza pentru nuante pale, preferand un machiaj natural ( gloss roz sau transparent, nuante de bleo, gri si vernil pentru ochi, si nelipsita pudra cu reflexe roz pentru obraji ).


3 vedete si machiajul (I) Rihanna, una dintre cantaretele invidiate pentru perfectiunea tenului, se simte mult mai bine atunci cand este nemachiata. Avantajul, in acest caz, este acela ca pregatirea dureaza mai putin si, in plus, nu exista pericolul ca rimelul sa se intinda, fardul sa se stranga in pliurile pleoapei, sau rujul sa se adune in exteriorul buzelor.

Vedeta in varsta de 19 ani se considera norocoasa ca are un ten fara imperfectiuni ce, datorita nuantei ciocolatii, ii permite sa se fardeze, cand este cazul, cu orice nuanta. Artista prefera culorile naturale pentru ochi, iar pentru buze - gloss-urile puternice si senzuale.

3 vedete si machiajul (I) Jessica Biel nu concepe ideea de a fi surprinsa nemachiata de aparatele indiscrete ale paparazzi-lor. Actrita se declara dependenta de creionul - contur pentru ochi si mascara, considerand ca ochii trebuie evidentiati intotdeauna pentru ca un chip sa fie cu adevarat atractiv.

Iubita lui Justin Timberlake recunoaste ca barbatii din trecutul sau au preferat-o fara make up, fapt ce a facut-o sa renunte, treptat, la cosmetice, atunci cand vine vorba de viata particulara.


Predut Bianca



Te-ar putea interesa:
  • 3 vedete si machiajul (II)

    Continuam articolul despre opiniile pro si contra ale vedetelor noastre favorite cu alte trei frumuseti de peste Ocean, opiniile lor referitoare la make-up dar si preferintele in ceea ce priveste arta machiajului.

  • Machiajul - machiajul pentru ochii verzi

    ”Am ochii verzi. Ce culori ar trebui sa folosesc ca sa ii scot in evidenta?”, ”Ochii mei sunt verzi, ma intreb oare ce culori de farduri mi s-ar potrivi?”. Aceste fraze iti suna familiar?

  • 7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

    Dantela ne face sa ne simtim feminine, jucause si putin cochete, ne-am indragostit de acest trend tocmai din aceste motive.Cu siguranta ai o rochie sau o pereche de pantaloni scurti de dantela in dulap pentru sezonul de sarbatori.

  • Machiajul buzelor

    Buzele sunt o poarta catre lume: cu ajutorul lor mancam, vorbim, sarutam… Ca o oglinda a sufletului, favorizeaza comunicarea non-verbala: zambetul, mirarea, tristetea, hotararea.

  • Machiajul mineral

    Machiajul mineral, atat de cautat azi pentru nenumaratele efecte pozitive pe care le are asupra tenului, isi are originile in Egiptul Antic.

Mesaje (2) »
...
scris de vizitator, December 10, 2007

rujul este indinspensabil unei femei,trebuie sa fie in orice geanta.Eu il folosesc de la 13 ani si-l considr ca fiind arma cea mai tare a unri femei

...
scris de viorica, June 12, 2008

am cam devenit dependenta de trusa mea de makiaj...daca se intampla sa-mi uit trusa acasa...sunt terminata toata ziua la seriviu ..deaoarece nici una din colegele mele nu au trusa de makiaj cu ele...lucrez cu publicul...s-a facut ca odata sa-i cer un rimel unei cliente..(.bineinteles ca ne cunosteam )cand am vazuto..parca l-am vazut pe Dmnz...am fost tare fericita stiind ca am macar rimelul pe gene... :)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii