Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

SOS: Candidoza vaginala, cauze, simptome si tratament

Marti, 22 Ianuarie 2013

SOS: Candidoza vaginala Candidoza vaginala sub numele stiintific "Candida albicans" este o micoza ce apare din cauza unei ciuperci (fung) microscopice.

Aceasta boala este foarte des intalnita la femei, in perioadele fertile din viata.


Ce trebuie sa stim despre candidoza vaginala:


Nu va alarmati, NU este o boala venerica.

Chiar daca nu s-a demonstrat faptul ca, viata sexuala ar putea influenta aparitia ei, sperma ejaculata in vagin poate crea un dezechilibru, care sa duca la formarea candidozei.

Candida albicans apare la examenul microscopic sub forma de spori, care creeaza neplaceri in sfera genitala si poate afecta viata sexuala.


SOS: Candidoza vaginalaCum se manifesta candidoza vaginala?


Senzatia de usturime sau mancarime in zona vaginala;

Apare o secretie albicioasa, abundenta;

Urinari frecvente;

Usturimi in timpul actului sexual;

Miros neplacut.


Candida poate fi prezenta in cavitatea bucala sau in vagin dar, fara sa creeze probleme organismului. Insa, daca asupra acestei ciuperci apar factori (consum de antibiotice, modificari hormonale, sistemul imunitar slabit, igiena precara sau cu sapunuri dure care sa schimbe ph-ul vaginal, lenjerie intima din sintetice), manifestarile isi fac simtita prezenta.

Cum preveniti aparitia candidozei?

Folositi lenjerie intima din bumbac;

Se fac spalaturi vaginale cu bicarbonat de sodiu si ceai de musetel;

Evitati folosirea sapunurilor dure in zona vaginala;

Executati corect igiena din zona vaginala, curatati sau spalati din fata catre spate, pentru a evita patrunderea anumitor germeni, din intestin catre vagin.


Tratamentul candidozei vaginale:


Se poate face cu un medicament antifungic, dar si cu diferite tratamente naturiste. Cel mai bine este sa mergi la un ginecolog pentru a-ti prescrie exact tratamentul indicat.


Cateva sugestii pentru un tratament efectuat acasa:


Faceti seara spalaturi vaginale, cu un litru de apa fierbinte, in care adaugati o lingurita de bicarbonat de sodiu sau o lingurita de suc de lamaie. Tratamentul se va face aproximativ doua saptamani.

Folositi iaurtul natural aplicat in zona vaginala. Va echilibra aciditatea, iar candidoza vaginala va fi tinuta sub control.

Introduceti crema de galbenele in vagin, dimineata, pentru a opri raspandirea ciupercii.


Sfatul nostru:


Mergeti la ginecolog si tratati-va cat mai repede de candidoza. Se poate transmite pe cale sexuala! Tratati-va atat d-voastra cat si partenerul, pentru a stopa reaparitia candidozei!


Multa sanatate!
Te-ar putea interesa:
  • Candidoza vaginala

    Candidoza vaginala este una dintre bolile frecvent intalnite mai ales in cazul femeilor cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Cauzata de o ciuperca numita Candida albicans, infectia afecteaza ambele sexe, insa, in cazul femeilor, peste 70% intampina cel putin o data in viata un astfel de episod.

  • Ulcerul gastroduodenal- cauze si simptome

    Ulcerul gastroduodenal face parte din marea familie a ulcerelor peptice, care se manifesta sub forma unor leziuni pe mucoasa stomacala (gastrica) ori duodenala (intestinului subtire superior). Leziunile apar ca urmare a actiunii de iritare si lezare emise de catre secretiile gastrice, acestea continand acid clorhidric si pepsina. Uneori, aceste secretii pot afecta chiar si esofagul.

  • Cistita - cauze si tratament

    Cistita reprezinta inflamarea vezicii urinare, iar efectele ei sunt deranjante: urinari frecvente, usturimi si dureri la mictiuni (urinari).Femeile sunt frecvent afectate de aceasta afectiune, deoarece uretra este mai scurta. De ce apare? Datorita germenilor sau a infectiilor cu bacterii care ajung din zona anala in zona urinara.

  • Anemia - cauze si tratament

    Multe dintre noi ne confruntam cu ea, de ani de zile. Simptomele ei deranjante ne fac sa ajungem la medic si sa fim diagnoticate cu ceea ce se numeste anemie.

  • Bacterioza vaginala

    Una dintre infectiile vaginale frecvent intalnite este cauzata de Hemophilus vaginalis si poarta numele de bacterioza vaginala.

Mesaje (66) »
...
scris de roxi.., November 22, 2007

cele mai multe femei au candida.....am tratato si eu si prietena mea..si a reaparut,si fara contact sexual....

...
scris de leti, December 04, 2007

care este ordinea? tratare candida si cauterizare rana pe col? sau se poate cauteriza rana intai? cauterizarea cu laser are mai multe sanse de reusita decat celelalte?

...
scris de cryyystyna, February 17, 2008

am facut spalaturi 2 saptamani de zile cu bicarbonat de sodiu si dimineata am dat cu crema de galbenele dar degeaba.......:(( :( >:( nu stiu ce sa mai fac sunt disperata........


...
scris de valeria, March 29, 2008

eu am urmat un tratament cu Gynofort si ketoconazol si ceva vitamine pt imunitate,a fost eficient.Acum iar a reaparut,ma gindesc ca cauza ar fi ca am schimbat mediul,clima mai umeda......nu stiu care ar mai fi motivul si de ce nu e posibil de tratat definitiv? :-/

...
scris de sorina_d, April 08, 2008

spalaturile vaginale cu bicarbonat le fac extern sau cu ajutorul irigatorului?

...
scris de maria123, April 08, 2008

Draga sorina_d, spalaturile se fac intern cu irigatorul. O data pe saptamana este suficient ca sa tii departe candidoza vaginala. Daca faci spalaturi mai des, risti sa-ti distrugi flora microbiana. Multa sanatate.

...
scris de letitia, May 04, 2008

am intrebat medicul ginecolog de ce fac asa de des candida si mi-a raspuns ca din cauza ph prea acid, se poate sa fie si asta. tratarea o fac cu iaurt activia unul la doua zile, si mi-a trecut 90%.

...
scris de vizitator, May 25, 2008

:D ;D >:(

...
scris de elena voicu, July 12, 2008

am si eu toate aceste sintome...ce pot sa fac?ce sa iau?va rog sa sa imi spuneti ce as putea sa iau sa imi dispara

...
scris de vizitator, November 26, 2008

am candida de aproape 7 luni si innebunesc ~X( medicul ginecolog m`a uscat de bani ca pe urma sa`mi spuna ca nu am nimik grav si ca trece cu nijte ovule:((...o sa incerc si tratamentul gasit pe site adik spalaturi cu bicarbonat si aplicare de iaurt...sanatate tuturor si sper sa scapati de ea...eu una sunt pur si simplu disperata de problema asta.va pup si mersi

...
scris de tim87, February 17, 2009

Si eu fac infectii des, este cand trece este cand nu....de ex de cateva luni mi-a aparut o secretie alba abundenta,am fost la un ginecolog mi-a dat Cervugid ovule,dar nu mi-a trecut. Recunosc ca nu am luat in fiecare seara ovulele si nici pt partener nu am primit un tratament, incat am ajuns acum, sa am o secretie maronie-cenusie si ma indispune foarte tare! Am luat azi Lomexin capsule vaginale si crema vaginala...sa speram ca va trece,daca nu o sa merg inapoi la medic.Daca ma puteti ajuta cu ceva va multumesc!

...
scris de RRRRRRRRRRRR, April 19, 2009

FACETI ANTIFUNGIGRAMA ! FARA SEX PE PARCURSUL TRATAMENTULUI .

...
scris de RRRRRRRRRR, April 19, 2009

TRATAMENT SI PENTRU PARTENER.

...
scris de maganu gavril, February 02, 2010

ma mananca part

...
scris de allyy, March 05, 2010

pana acum o luna de zile nu am avut nici un fel de problema, iar viata sexuala am inceput-o de 7 ani... mi-a aparut secretia asta enervanta si in plus mi-a aparut si herpes la gura( nu am mai avut herpes de 10 ani) si chiar am avut grija sa nu folosesc aceeasi pantaloni sa nu ma sterg cu acelasi prosop, partenerul l-am tratat si tot mi-a reaparut! Ma simt penibil! Ar trebui sa se gandeasca vreun cercetator sa faca un medicament minune! Daca doamne fereste dai peste un partener care nu este documentat te trezesti ca te suspecteaza ca ii esti infidela :(

...
scris de roxanne!, April 28, 2010

@ letitia cum aplici tratamentul cu iaurt?

...
scris de endora, June 23, 2010

am problema asta de 3 ani si nu stiu cum sa scap de ea.am incercat multe tratamente dar fara niciun rezultat.contact sexual nu am,nu ma ajuta la nimic lipsa contactului sexual

...
scris de eu , July 11, 2010

si eu am avut candidoza , si medicul mi-a dat un tratament cu Macmiror (capsule moi vaginale) si spalaturi vaginale cu ceai de musetel,pelin, urzica moarta si galbenele si a dat rezultate bune, cel putin asta observ.

...
scris de kristinasz., November 08, 2010

am primit si eu un tratament asemanator cu ceai de musetel si bicarbonat, dar pe langa asta am si crema si ovule lomexin..la varianta asta spalaturile se fac tot in interior, sau doar exterior..?

...
scris de kristinasz., November 08, 2010

era defapt lomexim.

...
scris de Anonim M , November 23, 2010

Se poate face candidoza de la maini murdare?de vreo 3 zile am o macarime si usturime de imi vine sa ma urc pe pereti si imi curge o secretie branzoasa si abundenta.am inceput sa-mi fac spalaturi cu bicarbonat dar sa vedem.

...
scris de Alexandra i, December 22, 2010

si eu ma intalnesc cu aceasta problema, am tratat-o acum 8 luni de zile da parca tot nu sunt cum eram inainte.Ma spal in fiecare zi si degeaba parca a ramas o secretie ciuda...Nush ce sa zic asta e, dupa mine m-as spala in fiecare zii cu irigatorul dar stiu ca nu este bn ...ce ma sfatuiti?ma spal si cu ceai dar nu stiu ce fel de bicarbonat se gaseste la farmacie?

...
scris de Alexandra i, December 22, 2010

anonim m nush ce sa zic eu am luat-o dupa wc de la o prietena asa ca nu cred ca asa usor se face ....dar totul este posib

...
scris de Neag Mihaela, April 05, 2011

Buna ziua,ma numesc Mihaela si am 15 ani.Vreau sa va spun ca mi-au aparut niste bubite in zona vaginala, care ma mananca ingrozitor.Aceste bubite mi-au aparut acum 3 luni, dar in urma cu 1 luna am fost operata de apendicita si am luat antibiotice,dupa vro 4 zile de la tratament mi-au apartu din nou.....si atunci m-am spalat cu bicarbonat de sodiu si mi-au trecut..Acum 3 zile iar au aparut.Ce sa fac???ma gandesc ca poate fi candida........dar nu sunt sigura.

...
scris de al3ssia2009, April 09, 2011

pt candida luati 2 pastile de DIFLUCAN 150mg ! Una se ia acum, si a 2a se ia la 7 zile de la ingerarea primei pastile !! partenerul trebuie sa se dea cu crema CANESTEN timp de 10 zile. Si partenerul se poate spala cu ceai de musetel si o lingurita de bicarbonat pe perioada tratamentului !! Astept parerile dvs. ps- diflucanul costa aprox. 50RON o pastila ! dar are efect scontat !

...
scris de Iazu Roxana Mihaela, April 18, 2011

Buna, cred ca am si eu candidoza vaginala deoarece la contactul sexual am usturimi si arsuri foarte mari, fac cistite aproape la 2 saptamani si este extrem de neplacut....eu vreau sa ma duc la un control ginecologic dar imi este cam frica pentru ca am auzit ca doare ... asa este? voi ce stiti testul papaniclolau doare? va multumesc mult

...
scris de ioana 1980, May 04, 2011

Buna, cred ca am si eu candidoza vaginala deoarece la contactul sexual am usturimi si arsuri foarte mari, fac cistite aproape la 2 saptamani si este extrem de neplacut....eu vreau sa ma duc la un control ginecologic dar imi este cam frica pentru ca am auzit ca doare ... asa este? voi ce stiti testul papaniclolau doare? va multumesc mult
buna mihaela. vreau sa-ti spun ca testul papanicolau nu e deloc dureros. iti recolteaza putina secretie vaginala si atat.
pentru mancarimile din zona vaginala (indiferent daca ati avut contact sexual sau nu-sunt multe semne de ? referitoare la aparitia acestor mancarimi) va recomand din experienta clotrimazol crema si spalaturi vaginale cu femingin. Sanatate!!!

...
scris de federciuc, June 14, 2011

am si eu o fetita de aproape 4 ani si de ceva vreme se scarmina in zona vaginala si imi spune ca o mananca.se si inroseste.sa fie candidoza?

...
scris de federciuc, June 14, 2011

dar am uitat sa mentionez nu tot timpul are aceste mancarimi.o perioada nu ,apoi iar.si mai ales noaptea.am folosit crema meclon la recomandarea medicului pediatru dar....sa i fac spalaturi cu bicarbonat?ce ma sfatuiti?va multumesc mult

...
scris de oana2011, June 18, 2011

buna. de 2 luni a inceput sa am mancarimi si o secretie abundoasa si nu stiu ce sa fac. nu am usturimi in timpul contactului sexual. si astea incep inaite cu 2 saptamani sa am menstruatie si dupa menstruatie dispere apoi imi apare din nou. ce sa fac? chiar nu stiu sunt disperata v ce ma sfatuiti? multumesc

...
scris de anabuna, July 20, 2011

buna, am o secretie alba , branzoasa , dar fara miros, nu ma doare nu ma ustura, oare ce e?si cand am contact sexual, la introducere in vagin, penisul e tot cu secretie. oare ce e?

...
scris de simit, August 29, 2012

anabuna, e tot candida. de la candida nu e neaparat sa ai mancarimi sau usturimi. secretia branzoasa, alba, e semn de candida. mie imi revine mereu, de cele mai multe ori fara sa ma deranjeze in vreun fel, adica fara mancarimi. iar cand iau antibiotice fac candida 100%. pt mancarimi puteti folosi unguent cu galbenele, subliniez - unguent, nu crema. eu am folosit si da rezultate. am folosit unguent cu galbenele de la favisan, are efect antimicrobian, antiinflamator si cicatrizant. e foarte bun. sper ca v-am fost de folos.

...
scris de jsg, January 23, 2013

cand trece mirosul de la candidoza?

...
scris de n, February 27, 2013

Cred ca am candida deoarece am acele secretii albicioase nu miros uratdoar cateodata, si nu am luato.in considerare dar incepe sa ma deranjeze si ma simnt inconfortabila la gandu ca am candida si nu mai stau asa linistita, cum se fac spalaturile vaginale de unde cumpar tot ce am nevoie?

...
scris de med88, March 12, 2013

buna,am si eu o intrebare,am aceeasi problema k multe dintre voi,am fost la ginecolog si mi-a dat tratament cu cervugit ovule,spalaturi cu tantum rosa si dupa tratament cu gyniel,am facut si spalaturi cu bicarbonat si ceai de pelin fara recomandarea medicului si mi-a trecut o perioada dupa care mi-a reaparut,doar ca am auzit k de la spalaturile cu biacarbonat nu mai poti ramane insarcinata,este adevarat?va rog sa imi spuneti

...
scris de Promo, April 10, 2013

Daca va gânditi sa încercati o proteza auditiva pentru prima data sau daca doriti sa va cumparati alt model, s-ar putea sa fiti placut impresionat de noile tehnologii. Modelele actuale sunt mici, usor de folosit si avansate din punct de vedere tehnologic. Va recomand sa incercati o proteza auditiva Siemens. www.audiolux.ro

...
scris de Raluca-Ana, April 17, 2013

Buna ziua, Am si eu o intrebare...stie cineva care este diferenta dintre Candida Albicans si Candida SPP? Va multumesc,

...
scris de cristina - cta, April 25, 2013

sfatul meu - mergeti la ginecolog, urmati tratamentul cu medicamente recomandat si in paralel mergeti si pe spalaturile vaginale cu ceaiuri, bicaronat, aplicatii de iaurt, creme, etc. Atentie insa - CANDIDA este incurajata de antibiotice (in timpul administrarii acestora treb intotdeauna administrate ovule pt candida), carme, zaharuri. De asemeni este bine sa schimbati irigatorul dupa ce l-ati folosit la spalaturile in vederea scaparii de candida sau trebuie oparit bine dupa folosire pentru a omori microbii care se pot retransmite. Partenerul este iar un factor important - trebuie neaparat tratat (in timpul tratamentului se evita orice apropiere sexuala - candida poate aparea inclusiv pe limba, asa ca mare atentie !!!) NU LUATI MEDICAMENTE DUPA URECHE SAU LA SFATUL PRIETENEI! FIECARE ESTE UNIC IN FELUL LUI SI NU ESTE OBLIGATORIU DACA A TRECUT LA PRIETENA SA TREACA SI LA VOI!!! Mult succes!

...
scris de sarah -city, May 15, 2013

salut tuturor, din propria experienta pot sugera dieta pt candida, este destul de drastica dar se poate face. Dieta trebuie tinuta cu srictete, ea dureaza intre 3-6 luni. Din pacate exista riscul de slabire eu am inceput dieta cu 52 de kg si in 3 luni am ajunsz la 48 de kg :( Nu uita sa vizitezi un medic ginecolog! Toate cele bune

...
scris de Iuliaaaaa5553, June 04, 2013

Recomand acest tratament homeopat . La mine a functionat Al puteti comanda de aici http://www.okazii.ro/produse-naturiste/uleiuri-din-plante/yeastrol-tratamentul-impotriva-infectiei-cu-candida-a127807432

...
scris de cristinamih, June 26, 2013

Eu am avut mari probleme cu imunitatea scazuta, m-am pricopsit cu candida, la serviciu nu ma mai putea concentra, nu puteam sa dorm, etc. Am inceput sa-mi schimb alimentatia, sa mananc mai sanatos, iar medicul de familie mi-a recomandat si un supliment alimentar natural Activit Imuno de la Ropharma. Dupa putina vreme de la administrare am simtit rezultatele. Il iau deja de vreo 6 luni, cu pauze si ma simt mult mai bine acum. La mine chiar a functionat, vi-l recomand cu mare drag si voua. O zi buna!

...
scris de raluka.b, July 11, 2013

Buna. De mai bine de o jumatate de an am aceste probleme.Am fost la Regina Maria pt analizele secretiei,prima oara mi s-a dat tratament cu Flagyl ovule si pastile pt mine si iubitul meu,a doua oara mi s-a spus ca am candida si mi s-a prescris Canesten ovule.degeaba.Acum 2 sapt am incercat un tratament pt refacerea florei vaginale cu Gyniel.Iar mi-a aparut problm dar cand secretia iese inafara vaginului am mancarimi,usturimi,mi s-a si umflat zona acolo....vreau sa scap odata de problema asta pentru ca ma jeneaza si nu pot face dragoste delok cu iubitul meu,degeaba ma iubeste are si el simturi ca si mine de altfel.Chit ca iau si eu si partenerul un an intreg pastile,macar sa stiu k nu am secretia asta ingrozitoare si cu miros foarte ciudat...de ce ma tratez si iar apare???am dat o groaza de bani pe analize si tratamente si degeaba...sunt disperata...va rog sa imi raspunde-ti..va sunt recunoscatoare.

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , August 01, 2013

Si eu am fost la regina Maria, degeaba, absolut degeaba, mi-a prescris niste emdicamente pe care le-am luat si eu si partenerul si...nimic. Am inceput sa fac spalaturi cu Tantum Rosa pliculete, cu ajutorul irigatorului, si-a dat rezultate; n-a disparut complet, apare inainte de menstruatie un pic si apoi dispare. Incercati si vedeti, este singurul care-a dat rezultate pentru aceasta mancarime idioata!!

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , August 30, 2013

Gynofort 14 zile tratament(ovule) cel mai eficient!

...
scris de emi123456, September 24, 2013

Buna fetelor am citit si eu problemele voastre Cu candida si pot sa va spun ca si eu am patit la fel anu acesta si pot sa va recomand un tratament minune care va scapa imediat de candidoza.Luati 2 ovule de lomexin 1 la doua zile si diflucam doza unica pt tine dar si pt partenerul vostru la care sa Mai adaugati si o crema lomezin tot pentru el Succes

...
scris de emi123456, September 24, 2013

Imi cer scuze ,crema lomexin

...
scris de mari 76, October 20, 2013

buna .m-am chinuit cu boala asta20 ani .in fiecare primavara imi aparea .stiam ce trebuie sa fac- chinuiam cu mai inatai Clotrimazol,mai apoi a aparaut Lomexin ovul si crema. de patru ani nu mai am nimic.am luat intr-o primavara 2 pastile- una la cateva zile Diflucan cand mi-au aparut primele semne de disconfort si apoi in acelasi an am luat toamna o pastila-de atunci nu mai am nimic.sper ca v-am fost de folos si ma credeti. sa nu va speriati cand veri citi prospectul medicamentului.se vinde in doz unica adica o singura pastila- eu am luat cele de 150 mg pastila.

...
scris de viorela7, October 23, 2013

Degeaba urmati tratamente locale pentru candida daca nu urmati si un regim alimentar strict. O data instalata, candidoza se imprastie in tot organismul. Deci, daca vreti sa scapati de aceste neplaceri urmati un regim alimentar strict cel putin 1-1.5 ani (fara zahar, miere, lactate procesate, gluten). Se poate consuma doar iaurt degresat 0.1% grasime. Eu am urmat acest tratament strict 1 an de zile impreuna cu Citrosept, un produs foarte bun, naturist special pentru astfel de afectiuni. Acum sunt ok. Va doresc sanatate.

...
scris de vizitator, December 03, 2013

Buna fetelor sunt disperata nu mai stiu ce sa fac de 1an jumate ma tot chinui sa scap de candida s nu reusesc d fiecare data dup ce imi trece nu dureaza o luna k imi reapare din nou. Am fost la ginecolog ma costa foarte mult consultul s pastilele ptr k stau in italia. Asi vrea sa incerc cva naturist k vad ca degeaba incerc cu ovule creme spalaturi pastile si nimik. Am mancarimi scurgeri f branzoase durere in timpul actului sexual usturimi in plus miam imbolnavit s partenerul. Mam saturat d ea snt disperata. Va rog dak stiti vreun remediu naturis lasatimi msg p cata_catalina211 va pup s sanatate multa fetelor

...
scris de vanessa marin, December 06, 2013

O igiena corespunzatoare este ceea ce trebuie. http://virusvaricela.ro/

...
scris de cheap replica watches for men, January 08, 2014

<a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe fake watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>www.yourdiabeticcat.com/montblanc/</a> <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe fake watches</a> Reproduction Watch Retailer is currently in its seventh yr of business and those many years have introduced us significantly knowledge and knowledge in delivering our buyers with not only a good quality product but additionally how you can provide the most effective client support achievable <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe replica 39</a> . <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> Our aim is to grow to be the best replica web site on the net.

...
scris de Ollivia, January 15, 2014

Cum pot evita aceasta boala? http://www.rotavirus.ro/vaccinarea-impotriva-infectiei.aspx

...
scris de Dashka26, March 12, 2014

Buna seara! Ash avea o intrebare daca shtie cineva! Vreau sa ramin insarcinata shi in acelashi timp folosesc unguient de galbenele intravaginal , unguientul impiedica ceva sperma ca sa ajunga unde trebuie shi sa concepem un copil? As ruga mult daca shtie cineva sami raspunda!

...
scris de teodorescu dana, March 27, 2014

Buna,de vreo 2 luni am o secretie alba branzoasa abundenta urat mirositoare. Am citit ca o solutie ar fi spalaturile cu bicarbonat. Dar de care bicarbonat? Cat timp trebuie sa fac aceste spalaturi si de cate ori pe zi???

...
scris de IrinaCandy, June 27, 2014

Buna fetelor, Eu am racit acum cateva luni foarte tare, sistemul meu imunitar era la pamant si am facut candidoza L Doctora la care am fost mi-a spus ca asta e cauzaâ¦si ce m-a speriat cel mai tare e ca e recurenta. Pe langa ovule si pastilute, mi-a recomandat spalaturile vaginale si folosirea unui gel pentru igiena intima o data pe zi. La recomandarea unei prietene care a avut aceeasi problema, am incercat gelul lady health sau ceva de genu de la ropharma. Se foloseste un aplicator pe noapte, vreo 5,6 nopti la rand. Eu sunt foarte multumita de el si chiar nu am mai avut probleme cu candidoza de cand il folosesc

...
scris de SiaSia, June 27, 2014

Am tot cautat tot felul de produse in ultima vreme pentru igiena mea intima, unele mai eficiente decat altele. Sa nu mai pomenesc ca majoritatea au fost foarte scumpe! La recomandarea surorii mele, am cumparat spray-ul lady health de la ropharma si e perfect pentru mine. Este foarte usor de aplicat, in cateva minute am terminat si nici nu este scump. Eu pulverizez de vreo 3 ori si tamponez usor zona. Folosesc acest spray de vreo 2 luni si nici macar un sfert din el nu am consumat. O sa-l recumpar multa vreme de acum incolo. Il recomand!

...
scris de iuliaSocolov, July 10, 2014

Candidoza se poate trata cel mai bine sigur si sanatos cu gel de aloe vera natural extras direct de la planta sau cumparat de la magazine naturitice sa fie de 99,9 puritate fara alcool. Va rog sa nu mai faceti nici un fel de spalaturi vaginale e o traditie proasta care se foloseste in romania, nu este deloc sanatoasa. Tratamentul dureaza 4 zile dupa care se face pauza.

...
scris de OanaMarin, August 11, 2014

Fetelor, inteleg sa puneti intrebari pentru a primi recomandari in legatura cu o clinica, un doctor, dar nu cred ca se pot recomanda medicamente/tratamente pe un forumâ¦nu mai incercati tot felul de pastile pentru ca asa i-a mai trecut cuiva. Decat sa dati banii pe tratamente repetate si fara rezultate, mai bine va duceti la un control, unde doctorul este singurul care poate sa va dea diagnosticul corect, dar si medicatia corespunzatoare. Eu, de exemplu, merg de 2 ani la clinica Gynecoland si sunt foarte multumita de doctora mea. Plus ca, daca veniti cu trimitere de la medicul de familie puteti beneficia de decontari la diferite analize, cel mai bine pentru astfel de informatii intrati pe siteul lor www.gynecoland.ro. Multa sanatate si aveti grija de voi!

...
scris de Dianne4ever, August 15, 2014

Buna tuturor! Am de ceva timp o secretie alba usor cremoasa cu miros. Nu ma ustura nu am mancarimi nimic. Doar ca de curand in colturile gurii mi-au aparut crapaturi. Sa fie vb de candida? :(

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , December 14, 2014

Buna fetelor, candida cred ca este cea mai raspandita infectie, ciuperca sau ce-o fi ea in randul femeilor. De ani de zile incerc tot felul de tratamente cu absolut tot ce exista pe piata, cred ca deja am devenit imuna la aceste simptome, aproape in fiecare luna inainte de menstra cu vreo 3-4 zile incep sa simt disconfort, usoara mancarime si secretie. Dupa ciclu imi trece. Nu stiu cum sa scap de asa ceva. Am mers la fel si fel de doctori, extraordinar de buni, cercetatori stiintifici, dr doctor . Habar nu am ce sa mai fac. Daca are cineva un remediu... Nu prea cred in naturiste dar cred ca ultima incercare ar fi sa tin o dieta stricta pe termen lung si sa elimin alimentele propice candidei.

...
scris de ra, May 21, 2015

Caut colaboratori pentru publicare anunturi.Se lucreazÄ comod de acasÄ maxim 3ore/zi.Instruire gratuita oferita sub forma unor lecÈii prin email.Acest proiect vizeaza piaÈa americana a cartilor electronice.Oferim Èi solicitam seriozitate.Pentru informaÈii trimiteÈi textul âinfoâla adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de ramonza, June 10, 2015

Caut colaboratori pentru publicare anunturi.Se lucreazÄ comod de acasÄ maxim 3ore/zi.Instruire gratuita oferita sub forma unor lecÈii prin email.Acest proiect vizeaza piaÈa americana a cartilor electronice.Oferim Èi solicitam seriozitate.Pentru informaÈii trimiteÈi textul âinfoâla adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , March 30, 2016

Buna,am si eu o problema de 2-3luni am scurgeri albe galbui cu miros urat si o senzatie de arsura,nu am alte simptome...va rog daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi ce sa folosesc?

...
scris de Dutescu mihaela, August 18, 2016

Buna.datimi si mie un sfatde cateva luni ma confrunt cu niste mancarimi si usturimi vaginale.si sunt f rosie imi sp si mie ce ar putea fi si ce as mai putea sa mai fac.multumesc

...
scris de Alexandra Ariton, September 10, 2016

Ãn ziua de azi au toÈi acces la internet, dar se pare cÄ nu tot ce zboarÄ se Èi mÄnâncÄ. DacÄ tot avem toÈi pretenÈii de blogg-eri mÄcar sÄ ne facem treaba conÈtiincios. Nu poÈi recomanda spÄlÄturi cu bicarbonat de soudiu ca tratament împotriva candida; cÄteva cautÄri pe Google ar fi trebuit sÄ vÄ Ã®nveÈe cÄ exact într-un mediu alcalin se dezvoltÄ Èi devine patogenÄ candida albicans. Èi ghici ce, bicarbonatul de sodiu tocmai asta face: ridicÄ ph-ul, adicÄ alcalinizeazÄ mediul din vagin, care, în mod normal Èi nÄnÄtos are un ph scÄzut Èi un mediu acid. Am observat cÄ sunt Èi unii medici care dau tratamentul Ästa dupÄ ureche, dar lucrurile sunt evidente, nu e fizicÄ cuanticÄ. AÈa cÄ documentaÈi-vÄ nu mai luaÈi de bun tot ce apare pe internet.

...
scris de Oprean, October 07, 2016

Buna.Am si eu candida si am gasit ca usturoiul e foarte bun tratament si lamaia.Zicea ca se introduce un catel de usturoi in vagin si se schimba la 4 ore timp de cateva zile.Eu am inceput de astazi tratamentul.Sper sa dea rezultate.Si ceapa am citit ca e buna pt tratament de candida. Incercat ca nu aveti nimic de pierdut.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii