Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

3 vedete si machiajul (II)

Miercuri, 21 Noiembrie 2007
3 vedete si machiajul (II)Continuam articolul despre opiniile pro si contra ale vedetelor noastre favorite cu alte trei frumuseti de peste Ocean, opiniile lor referitoare la make-up dar si preferintele in ceea ce priveste arta machiajului.

Actrita si cantareata Jessica Simpson este intotdeauna o prezenta naturala. La cei 27 de ani ai sai, frumoasa blonda a rapit inimile multor barbati datorita frumusetii si delicatetii pe care le exprima.

Jessica evita utilizarea produselor cosmetice, preferand doar simpla aplicare a cremelor de zi si de noapte, care sa ii fereasca tenul de factorii nocivi din mediul inconjurator. Cantareata le sfatuieste pe tinere sa nu abuzeze de pudra si farduri, mai ales ca tenul tanar are atatea avantaje.

Cand este insa nevoita sa foloseasca produse de make-up, vedeta prefera nuantele pastelate, ce o avantajeaza pe deplin, precum si pe cele naturale, fine, atat pentru ochi cat si pentru buze. Jessica nu renunta insa niciodata la mascara negru.

3 vedete si machiajul (II) Eva Longoria a fost inzestrata de mama natura cu un ten masliniu cu un aspect perfect. Cu toate acestea, frumoasa actrita nu iese din casa fara machiaj, oricat de simplu.

Mascara si gloss-ul de buze, precum si fardul maro de ochi sunt cele fara de care Eva nu se simte increzatoare. Chiar daca adora nuantele de maro sau bej, actrita din "Neveste disperate" nu s-ar da inapoi nici de la verde sau roz, insa doar asortata cu nuanta vestimentatiei.

Eva se considera cu adevarat norocoasa ca sotul sau, baschetbalistul Tony Parker, o considera cea mai frumoasa femeie din lume.

3 vedete si machiajul (II) Stralucire, stil, culoare- toate acestea se regasesc in viata frumoasei Beyonce, dar, mai ales, in stilul sau vestimentar si de make-up. Cantareata renunta usor la farduri atunci cand este vorba de o seara alaturi de cei dragi, insa sub nici o forma nu ar vrea sa fie surprinsa nefardata in mijlocul fanilor.

Pentru ca look-ul conteaza la fel de mult ca vocea si melodiile sale, Beyonce a optat intotdeauna pentru o imagine sexy si plina de culoare, avantajata fiind de nuantele de roz si maro.







Predut Bianca
Te-ar putea interesa:
  • 3 vedete si machiajul (I)

    Opinii pro si contra utilizarii produselor de make - up au existat dintotdeauna. In timp ce unele femei prefera sa isi mentina tenul natural, optand pentru utilizarea fardurilor doar la ocazii speciale, altele au facut din operatiunea de fardare o activitate cotidiana. Pro sau contra rujului, rimelului si fondului de ten, vedetele de peste Ocean ne impartasesc opiniile lor.

  • Machiajul - machiajul pentru ochii verzi

    ”Am ochii verzi. Ce culori ar trebui sa folosesc ca sa ii scot in evidenta?”, ”Ochii mei sunt verzi, ma intreb oare ce culori de farduri mi s-ar potrivi?”. Aceste fraze iti suna familiar?

  • 7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

    Dantela ne face sa ne simtim feminine, jucause si putin cochete, ne-am indragostit de acest trend tocmai din aceste motive.Cu siguranta ai o rochie sau o pereche de pantaloni scurti de dantela in dulap pentru sezonul de sarbatori.

  • Machiajul buzelor

    Buzele sunt o poarta catre lume: cu ajutorul lor mancam, vorbim, sarutam… Ca o oglinda a sufletului, favorizeaza comunicarea non-verbala: zambetul, mirarea, tristetea, hotararea.

  • Machiajul mineral

    Machiajul mineral, atat de cautat azi pentru nenumaratele efecte pozitive pe care le are asupra tenului, isi are originile in Egiptul Antic.

Mesaje (3) »
...
scris de vizitator, November 21, 2007

jessica si beyonce sunt niste femei destul de urate, fara trasaturi extraordinare, dar care la aparitiile in public sunt bine aranjate., dar asta nu le face sa fie femei frumoase

...
scris de vizitator, December 28, 2007

jessica si beyonce dupa parerea mea sunt niste femei sooooooper nice si foarte pregatite cand vine vorba sa intre pe scena ;) sunt ok

...
scris de vizitator, April 21, 2008

multe femei si-ar dori sa arate ca eva , beyonce sau jessica si multa lume e chiar invidioasa cand vede o fata mai frumoasa parerea mea este ca cele trei sunt chiar printre cele mai frumoase femei :)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii