Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trucuri pentru un bust perfect

Vineri, 29 Aprilie 2011
Trucuri pentru un bust perfectInainte de a te plange de marimea, forma sau alte caracteristici ale sanilor tai, intreaba-te ce faci tu pentru frumusetea si, mai ales, sanatatea lor. Daca trebuie sa stai pe ganduri inainte de a raspunde, simplu si sec, ca "nimic", e cazul sa te apuci de treaba.

Sanii au reprezentat dintotdeauna un simbol al feminitatii si frumusetii. Urmasele Evei, de multe ori complexate in privinta lor, cheltuie chiar sume uriase pentru ca sanii lor sa capete aspectul dorit.

Totusi, pana la a scoate din buzunar sume cu adevarat exorbitante, cateva mici trucuri pot face minuni pentru sanii si decolteul tau:

- renunta la fumat: pericolul cel mai mare la care se expune un fumator este cancerul ( de plamani, esofag, stomac ori sani ). Un organism frumos si sanatos nu poate apartine unui fumator, din cauza toxinelor eliminate de tutun, ce distrug colagenul natural al pielii. In plus, incearca sa eviti mediul in care se fumeaza excesiv- si fumatul pasiv atrage dupa sine imbatranirea prematura a pielii.

- mergi la medic: controlul medical cel putin anual iti poate salva viata, de aceea apeleaza la medicul de familie chiar si cand nu exista nici un fel de simptom al vreunei boli. In plus, prin simpla palpare a sanilor poti descoperi chiar tu acasa eventuale nereguli.

- fa sport: exercitiile fizice , in special cele usoare, flotari si ridicarea ganterelor usoare vor intari muschii de sustinere a sanilor, iar acestia vor pastra un aspect placut pana la o varsta inaintata;

Trucuri pentru un bust perfect - protejeaza pielea bustului: din cauza razelor ultraviolete la care ne expunem corpul vara, dar si a schimbarilor de temperatura, pielea bustului imbatraneste si se rideaza, de aceea aceasta zona necesita o atentie deosebita - foloseste creme, lotiuni, tratamente si masti speciale pentru ingrijirea pielii bustului, decolteului si gatului, fie din comert, fie preparate in casa; maseaza zonele respective cu miscari usoare;

- atentie la sutien: gasirea marimii potrivite in ceea ce priveste acest obiect de lenjerie intima este destul de dificila. Sutienul ideal nu este nici stramt, dar nici larg, nu provoaca dureri de sani sau de spate, ci se potriveste asemenea unui invelis de piele protectiv;

- mergi drept: capul sus, barbia inainte si spatele drept - asa cum modelele atrag priviri pline de admiratie pe podium, si tu poti crea aceeasi impresie placuta si decisa, dar si extrem de utila pentru sanii tai.

Ce nu trebuie uitat este faptul ca forma, marimea si aspectul sanilor tai difera chiar si de la luna la luna, datorita unor factori cum ar fi: cresterea/ scaderea greutatii, prezenta unei sarcini sau a unei nasteri, schimbari hormonale, medicatie, instalarea menopauzei.


Predut Bianca
Te-ar putea interesa:
  • 4 Trucuri pentru Vara

    Daca nu stiti la ce trucuri pentru vara sa apelati in acest sezon cald, va sugeram noi cateva. De la rujul de buze in nuante vibrante, pana la oja pentru pedichiura, nu trebuie sa uitati de niciunul dintre aceste lucruri.Astfel, veti avea o vara mai frumoasa si veti sta mult mai linistite la plaja in concediul din acest an.

  • Trucuri pentru buze senzuale

    Felul in care iti ingrijesti buzele poate vorbi despre tine. Buzele tale pot sopti sau chema. Mai mult decat atat, ele pot zambi sau destinde atmosfera.

  • Trucuri ca sa-ti faci timp pentru tine

    De cate ori nu ti s-a intamplat ca la sfarsitul unei zile sa realizezi ca pentru tine nu ti-ai facut timp nici macar o secunda! De dimineata ai inceput cu atributiile zilnice casnice - ai pregatit micul dejun si cafeaua, ai dus copilul la gradinita sau la scoala si ai pornit usor, usor catre locul de munca.

  • 3 Trucuri pentru a obtine Coada de Cal perfecta

    Am stabilit ca in acest sezon, in materie de coafura, coada de cal este in trend.La birou, in oras sau chiar la evenimente, cu aceasta coafura simpla sigur veti face o impresie buna. Daca v-ati plictisit de coada de cal clasica, am gasit cateva idei pe Pinterest care sigur vor fi pe placul vostru.

  • Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari

    Putine dintre noi se pot lauda cu ochi mari si expresivi din nastere. De aceea, este important sa stim cum putem crea impresia de ochi mai mari decat in realitate, cu ajutorul diverselor trucuri de machiaj.

Mesaje (5) »
...
scris de vizitator, November 27, 2007

;) :D ;D

...
scris de rumy, November 30, 2007

:) :P ;)

...
scris de dea, December 28, 2007

eu nu sunt asa mare pentru a avea sani :( :( :( :( :(

...
scris de vizitator, February 04, 2008

;D ;D ;D :(

...
scris de alexa., February 22, 2008

;) :P :) bunicelutz


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii