Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Brumihar, la Bucharest Fashion Week

Miercuri, 28 Noiembrie 2007

Brumihar, la Bucharest Fashion WeekLuni, 26 noiembrie in cea de-a patra zi a Bucharest Fashion Week, domnisoarele au putut admira superbele rochii de mireasa, purtand semnatura Carmen Iliescu, designer-ul Casei de moda Brumihar.

Rochitele de mireasa pentru sezonul     primavara - vara 2008 sunt fastuoase, asemenea unei printese, avand crinolina, broderii fine din dantela si voaluri lungi. 






Brumihar, la Bucharest Fashion WeekBrumihar a hotarat: daca vrei sa fii o mireasa sexy si moderna in primavara - vara 2008, alege intre rochia de mireasa alba si cea de culoarea untului.

Eleganta materialului, alaturi de detaliile fine (broderii, trandafirasi, floricele din cristale Swarovski, poale suprapuse sau bufante).









Brumihar, la Bucharest Fashion WeekUn element chic si feminin, care nu a lipsit din colectia designer-ului Carmen Iliescu a fost corsetul.

Fie ca ai un bust mic sau dimpotriva unul generos, corsetul iti va pune in valoare cel mai bine calitatile feminine.








Brumihar, la Bucharest Fashion WeekCum poate fi descrisa colectia Casei de moda Brumihar, care a fost prezentata la Bucharest Fashion Week? Eleganta, sofisticata, moderna si feminina.

Creatoarea de moda a imbinat doua stiluri, retro si modern, pentru a crea o rochie de mireasa deosebita, potrivita fiecarei domnisoare, in cea mai frumoasa zi din viata ei.

Georgiana Popa







Brumihar, la Bucharest Fashion WeekBrumihar, la Bucharest Fashion Week

Brumihar, la Bucharest Fashion WeekBrumihar, la Bucharest Fashion Week

Brumihar, la Bucharest Fashion WeekBrumihar, la Bucharest Fashion Week

Brumihar, la Bucharest Fashion WeekBrumihar, la Bucharest Fashion Week
Te-ar putea interesa:
  • Brumihar - Bucharest Fashion Week

    Aseara si-a deschis portile Bucharest Fashion Week, unul dintre cele mai asteptate evenimente din aceasta toamna. Printre colectiile prezentate s-au numarat: Laura Olteanu si Mihai Albu, Stefan Musca, Benvenuti, Nelmar, Veronesse si Brumihar.

  • Bucharest Fashion Week

    Toamna marcheaza conturarea ultimelor tendinte din fashion-ul autohton si international. Am fost alaturi de voi pana acum, oferindu-va informatii cat mai pertinente, ne-am aruncat privirile, jinduind la colectiile celor mai cunoscuti designeri pe plan mondial.

  • Bucharest Fashion Week

    Incet, incet, si luna aprilie si-a facut aparitia in viata noastra, apropiindu-ne si mai mult de mult asteptatul sezon cald. Si spunand aprilie, in acest an spunem si Bucharest Fashion Week, eveniment ce va avea loc incepand cu data de 16, cand 50 de colectii si peste 25 de branduri vor putea fi aplaudate pe podiumul de la Rin Grand Hotel.

  • Avanpremiera Bucharest Fashion Week

    Cel mai asteptat eveniment al primaverii isi va deschide portile incepand cu 16 aprilie, cand, la Rin Grand Hotel din Capitala va incepe Bucharest Fashion Week.

  • Escalade la Bucharest Fashion Week

    Bucharest Fashion Week a adus in atentia publicului atat designeri consacrati, cat si tineri aspiranti in domeniul modei. Un nume de care, cu siguranta vom mai auzi este si Escalade by Galyna, care s-a facut remarcata prin tinute tineresti si moderne.

Mesaje (2) »
...
scris de adelina din brasov, November 28, 2007

Par sa fie rochii cu adevarat frumoase, imi place in mod deosebit cea cu voalul pana la pamant

...
scris de nicoleta, December 12, 2007

Buna!
Frumoasa colectia lui Carmen Iliescu!Felicitari!
Mi-au placut mai multe modele, insa eu vreau ceva mai simplu, fara cercuri sa nu fie prea bufanta, de aceea cel mai mult mi-a placut rochia Adelina a patra de sus ,cea cu voalul foarte lung....si eu vreau sa am un asa voal lung la o asa rochie insa sa-mi vina prins undeva de jos, sa nu-mi vina pe fata, asta e singurul; lucru pe care l-as modifica...in rest e perfecta rochia!
O zi frumoasa...sper sa-mi gasesc si eu pe aici o rochie asemenatoare, o sa caut in orasele in care au reprezentante cei de la BrumiHar si nu numai!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii