Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Look pentru sarbatorile de iarna

Marti, 18 Decembrie 2007

Look pentru sarbatorile de iarnaCu pasi repezi sosesc si sarbatorile de iarna, iar tu te-ai hotarat sa-ti schimbi look-ul.

Nu stii exact ce-ti doresti, insa cu siguranta o noua tunsoare si o noua culoare la moda! 




De ce trebuie sa tii cont cand iti doresti o schimbare de look?

- inainte sa te decizi asupra nuantei sau a taieturilor, mergi la un stilist si incarca-te cu cele mai bune sfaturi in materie de hairstyling.

 Daca te-ai hotarat asupra unui model de tunsoare, gandeste-te in ce masura te avantajeaza sau nu? Cat timp iti va lua intr-o zi obisnuita sa te coafezi pentru a arata exceptional de fiecare data?


Look pentru sarbatorile de iarna- inainte de a taia parul exagerat de mult, gandeste-te daca fizionomia fetei tale se va potrivi cu tunsoarea si cu noua culoare.

Atentie! Orice schimbare de look trebuie neaparat sa te avantajeze si sa te caracterizeze intru totul!

Daca tu nu vei fi multumita de rezultatul final, vei incerca sa te interiorizezi si sa-ti ascunzi toate calitatile tale fermecatoare! Ai grija ce si cum schimbi, ca totul sa fie perfect, asa cum iti doresti!



- pentru un rezultat fericit, fa-ti o schimbare treptata a look-ului. Spre exemplu: esti bruneta si vrei sa devii blonda sau invers, gandeste-te ca va fi o schimbare brusca atat pentru tine, cat si pentru cei apropiati...Asa ca, deschide-ti parul treptat sau inchideti-l pana ajungi la culoarea dorita.



Look pentru sarbatorile de iarnaCum sa ai un look stralucitor pentru sarbatorile de iarna? Fie ca esti acasa sau trebuie sa mergi in vizita la niste prieteni, totul trebuie sa fie perfect pentru a te simti bine de sarbatori. Intr-un cadru restrans sau nu, opteaza pentru un machiaj care sa evidentieze cat mai bine trasaturile fetei.

Make-up artistii ne recomanda ca pentru sarbatortile de iarna sa optam pentru un machiaj sofisticat, delicat si stralucitor sau metalic.

Un machiaj de seara deosebit este cel realizat cu un fard de pleoape in nuanta de mov, si avand cateva umbre putin mai inchise. Pentru a evidentia cat mai bine ochii, poti adauga un creion in aceeasi nuanta pe pleoapele de jos.

Pentru o privire sclipitoare adauga un rimel negru sau gri satinat. Aplica pe buze un ruj in nuante de roz sau mov pal si vei arata senzational.

Look pentru sarbatorile de iarnaVrei sa fii moderna si extravaganta? Alege-ti un machiaj in stil cameleonic (nuante de rosu intens si grena).

Umbrele acestui machiaj pot evidentia extrem de bine ochii in nuante de gri spre albastru.

Cum poate fi descris un asemenea machiaj? Provocator si totusi delicat, dar si modern.







Nuantele de maroniu sau de argintiu sunt din nou la moda! Aplicati-le in noaptea de Revelion si veti fi o mica zeita in plina iarna!


Look pentru sarbatorile de iarnaFie ca este lung, scurt sau mediu, parul trebuie sa fie astfel coafat incat tu sa fii o printesa a balului.

Cateva bucle rebele si clamute in stil de sarbatoare (cu sclipici si in diferite forme sau dimensiuni) vor transforma coafura ta intr-una de gala!

Vei radia de frumusete, iar amintirile sarbatorilor de iarna vor ramane vii prin fotografiile reusite pe care le vei avea de sarbatori.



Look pentru sarbatorile de iarnaLook pentru sarbatorile de iarna

Look pentru sarbatorile de iarnaLook pentru sarbatorile de iarna

Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Manichiura pentru Sarbatorile de Iarna

    Suntem in Postul Craciunului si Sarbatorile de Iarna se apropie...Goana prin magazine dupa cadoul potrivit pentru cei dragi, si tinuta perfecta pe care o vom purta de Craciun sau de Revelion ne ocupa timpul liber.

  • Machiaj pentru Sarbatorile de Iarna

    Cum Sarbatorile de Iarna se apropie cu pasi repezi, iar tu trebuie sa stralucesti la propriu, pe piata a aparut o noua gama de produse cosmetice. Astfel, de Craciun si de Revelion te poti bucura de un machiaj senzational, special conceput in noile tendinte.

  • Coafuri regale pentru sarbatorile de iarna

    Mai sunt cateva zile pana ca sarbatorile de iarna sa intre in casa noastra, iar noi trebuie sa fim pregatite cu tot ce trebuie, pentru ca intreaga familie sa fie fericita. Pe langa mancarurile traditionale romanesti, casa amenajata in spiritul Craciunului cu un brad frumos impodobit, si tinuta noastra trebuie sa fie una impecabila. 

  • Sarbatorile de iarna s-au incheiat, dar petrecerea continua la Baneasa Shopping City

    Timp de opt saptamani, Baneasa Shopping City a fost gazda sarbatorilor de iarna, iar in centrul comercial au fost gasite cele mai dorite cadouri de toti cei care au facut cumparaturile de sarbatori. Baneasa Shopping City a fost si este principala destinatie de shopping din acest sezon.

  • Manichiura pentru Sarbatorile de Pasti

    Am stabilit ca anul acesta se poarta oja de toate culorile si cu o multitudine de aplicatii.Ultima noutate in materie de manichiura este manichiura caviar. Perfecta pentru Sarbatorile de Pasti care se apropie si pentru alte evenimente ce vor avea loc in aceasta primavara, aceasta manchiura, desi pare complicata, o puteti realiza foarte usor acasa.

Mesaje (4) »
...
scris de n3la, December 18, 2007

8) cool

...
scris de alina sv, December 22, 2007

imi place ultima freza::X:X:X:X:


...
scris de Byanca:X, December 24, 2007

super faine frezele:X:X:X:*:*:*

...
scris de andreea_aiamr, December 31, 2007

ador penultima frizura
;) :P 8) :o ;D :)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii