Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cadoul de nunta - util si special!

Marti, 15 Ianuarie 2008

Cadoul de nunta - util si special!Peste cateva saptamani sau luni esti invitata la o nunta in familie. Chiar daca pe piata se gasesc numeroase produse (electrice, electronice sau electrocasnice), nu stii ce cadou sa le oferi mirilor.


Tine minte ca inainte de toate, cadoul de nunta este unul pentru casa noua sau pentru o proaspata familie! In functie de asta, poti sa le oferi cel mai deosebit cadou de nunta!

Cum sa alegi cadoul perfect pentru nunta lor?


- daca mirii sunt rude apropiate si stii in mare parte ce i-ar face fericiti, atunci esti o norocoasa! Poti sa alegi dintre: un set de vase (farfurii mari, castroane, farfurii pentru desert), set de pahare din cristal sau un set de tacamuri din inox! Nu numai ca le vor folosi cu placere, dar le va aminti si de tine!


Cadoul de nunta - util si special!- un alt cadou elegant, dar si folositor poate fi: un robot de bucatarie de ultima generatie, un blender, sandwitch maker sau o cafetiera. Aceste electrocasnice le va face viata mult mai simpla si le va aduce un strop de fericire de fiecare data cand le vor utiliza! Este un cadou simplu si totusi, atat de util!

- un cadou dragut poate fi o lampa sau o lustra, asta daca stii foarte bine, cum este casa in care vor locui mirii! Iti va fi mult mai usor ce culoare si design sa alegi, daca stii cum este amenajata locuinta lor!

- de asemenea un cadou special poate fi un mini aparat de inghetata! Cu siguranta il vor utiliza in perioada calduroasa, in care temperaturile o iau razna. Este un cadou elegant si folositor, pe care mirii il vor indragi de prima data cand il vor vedea.


Cadoul de nunta - util si special!Sfat
: In momentul in care le cumperi cadoul de nunta, gandeste-te bine, daca acesta este pe placul lor, doar vrei ca acest "cadouas cu funda mare, impachetat intr-o cutie deosebita" sa fie exact ceea ce isi doreau!

Nu uita ca pe cutie sa mentionezi binecunoscutul: "Casa de piatra!".

Georgiana Popa








Cadoul de nunta - util si special!Cadoul de nunta - util si special!

Cadoul de nunta - util si special!Cadoul de nunta - util si special!

Cadoul de nunta - util si special!Cadoul de nunta - util si special!

Cadoul de nunta - util si special!Cadoul de nunta - util si special!
Te-ar putea interesa:
  • Cizmele din cauciuc Burberry: de la accesoriu util la piesa vestimentara must-have!

    Confortabile, utile si cool, cizmele din cauciuc s-au impus in ultimii ani cu o viteza record in randul consumatorilor de moda, din intreaga lume. Brand-uri renumite, precum Burberry, au lansat pe piata diferite modele, de la cele simple uni care imita pielea, la cele cu logo sau cu celebrul check imprimat direct pe cauciuc sau pe materialul textile din interior. Adorate de oamenii obisnuiti, dar si de celebritati din intreaga lume, aceste accesorii au devenit un must-have vestimentar, purtandu-le, atat in zilele ploioase la outfit-uri casual, cat si la concerte sau chiar la evenimentele publice.

  • Machiaj de vara - special pentru a flirta!

    A venit vara si o data cu ea se da startul pielii bronzate! Astfel, pe langa o ingrijire temeinica, tenul trebuie protejat inainte de toate, cu o crema sau o lotiune care are un factor de protectie ridicat! Doar vreti sa aveti un bronz natural si un ten catifelat la atingere, nu?

  • Eveniment special Amelia Ursache, pe 12 noiembrie la Bucuresti

    Toate femeile indragostite de stil si cumparaturi, dar si de ideile originale, sunt asteptate la o duminica de moda marca Amelia Ursache, pe 12 noiembrie, intre orele 10.00 si 21.00.

  • Nunta lui Fergie

    Daca unele vedete, precum este Madonna , prefera sa-si tina chiar si cele mai fericite evenimente ale vietii departe de ochii curiosi ai presei, Fergie s-a maritat cu Josh Duhamel, fara sa se fereasca de surlele si trambitele de rigoare.

  • Nunta - Barbie si Ken

    De la Pentru ca povestea lor sa capete cat mai multe nuante de naturalete si realitate, fotograful a declarat: “Barbie si Ken s-au casatorit in Castelul de departe, din Orasul de Plastic. Barbie si-a achizitionat  rochia de mireasa de la magazinul Zanei Bune, iar pantofii de la magazinul Cenusaresei. Mirele a imbracat un costum semnat Fat-Frumos. Cei doi s-au inatlnit in urma cu peste 50 de ani. Deoarece Ken nu facea pasul mult asteptat, Barbie s-a decis sa il ceara ea in casatorie.”

Mesaje (2) »
...
scris de tania, January 15, 2008

superrrrrrrrrr ;) ;) ;)

...
scris de MN, January 19, 2008

O idee minunata ;)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii