Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Christian Dior, primavara - vara 2008, Paris

Joi, 31 Ianuarie 2008

Christian Dior, primavara - vara 2008, ParisSpectacolul oferit de Christian Dior pe podiumul Haute Couture, de la Paris a fost exceptional si extravagant. Pentru colectia primavara - vara 2008, designerul s-a inspirat din Asia si a transformat chimonoul gheiselor, intr-o arta sofisticata si moderna.


Manechinele au fost machiate si coafate intr-un stil unic si non-conformist asemenea unei gheise senzuale (machiaj puternic si coafuri sofisticate).

La fel ca si celelalte Case de Moda, Christian Dior a apelat la rochii cu mult volum, in culori tipatoare (roz, verde praz, mov, galben, bleumarin), dar si la imprimeuri nostime (cu figuri geometrice sau florale).


Christian Dior, primavara - vara 2008, ParisDin colectia sa, nu au lipsit aplicatiile din pietre semi-pretioase sau Swarovski, ce au adus un plus de stil si de eleganta tinutelor. Christian Dior a optat pentru palarii imense in diferite forme (din pene sau puf ca un capac, in forma de ciuperca, talger sau Ozn).

In momentul in care si-a facut aparitia primul model al designerului, publicul a ramas hipnotizat si a inceput sa aplaude incontinuu.

Moda pentru primavara - vara 2008 este una a volumelor, a taieturilor asimetrice, nuantelor tari si excentrice si a materialelor pretioase - satin si matase.

De asemenea pantofii sunt extrem de inalti si colorati (mov, galben, verde, rosii, roz). Colectia pentru primavara - vara 2008, a lui Christian Dior a fost eleganta, non-conformista si moderna.


Daca doriti sa vedeti si alte tinute din colectia Christian Dior, dati click aici.

Georgiana Popa






Christian Dior, primavara - vara 2008, ParisChristian Dior, primavara - vara 2008, Paris
Te-ar putea interesa:
  • Christian Dior prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara 2012 Christian Dior este prima de la demisia lui John Galliano. Bill Gaytten, cel care a preluat stafeta de designer al casei Dior, a decis sa se intoarca la radacini, astfel a readus la viata look-urile create de Monsieur Dior in persoana in perioada anilor '50.

  • Prezentare de moda Christian Dior - Paris Video

    Casa de moda Christian Dior si-a prezentat cea mai noua colectie, in cadrul Saptamanii modei Haute-Couture.Colectia a fost destul de bine primita de catre public si personalitatile din industria modei, cu toate ca de data aceasta, nu a purtat semnatura lui John Galliano.

  • Chanel, primavara - vara 2008, Paris

    La celebrul eveniment "Paris Fashion Week", Chanel a prezentat colectia "Noptile verii", creata special pentru sezonul primavara - vara 2008. In colectie au putut fi admirate haine largi din denim, rochii si fuste lungi, jachete, tricotaje muticolore si costume de baie.

  • Giorgio Armani, primavara - vara 2008, Paris

    Giorgio Armani si-a prezentat noua colectie pentru primavara - vara 2008, in cadrul evenimentului de Haute Couture de la Paris. Ca de fiecare data, designerul a captivat publicul cu tinute avangardiste, dar sexy si feminine.

  • Stella McCartney, primavara - vara 2008, Paris

    La celebrul eveniment Paris Fashion Week, Stella McCartney a prezentat colectia      primavara - vara 2008, care este extrem de feminina si de moderna. Culorile vii au facut ca hainele sa prinda viata si farmec, pe podiumul de prezentare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii